kesinlikle katılıyorum sana.haya telaşıdır gidiyor arada olan bize oluyorkendimize bakmalıyız her türlü.boğaz olunca mevzu
bi de artık kendime bakmayı , sendimi ödüllendirmeyi hakediyorum .
öyle düşünüyorum .
kendime özenmeye başladım . yediklerime içtiklerime.
öncesinde paldır küldür işte. şimdi böyle.
ay ay . nolcak şimdi.ya kızlar şaka gibi.. eşimi konya il merkezine gönderiyorlardı burda iş az diye yani burdaki istasyonda 6 kişi çalışıyor sırayla herkes 1 er hafta gidiyordu orada eşşek gibi çalışşsınlar işci acıgı var diye
10 15 kişi bir evde kalıyordu
şimdi konya muhabbeti kesildi.
nevşehirde eleman acıgı varmışda oraua gidecekmiş resmen yıldırma politikası işe bakın hele
pazarteside arabanın satımı + alımı olacak biz napacaz şimdi kafayi yyiyeceğim
eşimolmadan arabanın satışı nasl olacak alımı nasıl olacak npaacaz.. biri beni aydınlatsın
seni maffedecemBen takıp etmıyormusum çaktırmayın
ben alacağım ama arabanın satışını nasıl vereceğim eşim yokken eşimin üzerine arabaSen al uzerine
Adam bekleyecek yada noter kapanmadan vekalet al hemenben alacağım ama arabanın satışını nasıl vereceğim eşim yokken eşimin üzerine araba
bilmiyom ki bacım şuaan beynim eror verdi ne pk yiyeceğim ben yaay ay . nolcak şimdi.
nasıl alacaksınız arabayı.
ve işi zormuş eşinin . Allah kolaylık versin . bi çözüm bulursunuz inşallah .
daha olmadı be hemen sende iyice şettirdinolsun nefes aldığımız sürece umut var demektir üzülme diyeceğim ama biliyorum yine için buruk..
ne denir bilmiyorum ki kelimelerin bıcak gibi kesildiği bir durum ..
herkesin bir imtihanı var işte
kimim eşi ile kiminin annesi ile kiminin evlat hasret ile.. canınız sagolsun be kuzum..
alamayız ki eşim 6 30 da felan cıkıyor o zamana kapanır tühAdam bekleyecek yada noter kapanmadan vekalet al hemen
sus kız benim derdim bana yeter şu an kısa sürekli şok yazıyorumdaha olmadı be hemen sende iyice şettirdin
süpersinizbir de ikeaa nın japon yeme çubuklarından aldım . çocuklar bile onunla yiyor vallahi bazen noddle makarna.
nasıl yani yaa.aaaaya kızlar şaka gibi.. eşimi konya il merkezine gönderiyorlardı burda iş az diye yani burdaki istasyonda 6 kişi çalışıyor sırayla herkes 1 er hafta gidiyordu orada eşşek gibi çalışşsınlar işci acıgı var diye
10 15 kişi bir evde kalıyordu
şimdi konya muhabbeti kesildi.
nevşehirde eleman acıgı varmışda oraua gidecekmiş resmen yıldırma politikası işe bakın hele
pazarteside arabanın satımı + alımı olacak biz napacaz şimdi kafayi yyiyeceğim
eşimolmadan arabanın satışı nasl olacak alımı nasıl olacak npaacaz.. biri beni aydınlatsın
Ben de aldım onunla yerken daha az yiyordum, tabağın yarısında doyuyorsun uğraşırken yarım saat geçiyor.bir de ikeaa nın japon yeme çubuklarından aldım . çocuklar bile onunla yiyor vallahi bazen noddle makarna.
adam zaten sizin orda değilmi.bi hafta sonra verirsiniz devrini sıkıntı yaparmıben alacağım ama arabanın satışını nasıl vereceğim eşim yokken eşimin üzerine araba
kan şekerim düştübittre var yanımda gömeyimmi
elim ayağım titremeye başladı vallaha kötüyum39 unutma
götürmen lazım . biraz ye bari.elim ayağım titremeye başladı vallaha kötüyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?