belkideben yokum ya ondandır
sus be konştn birde utanmadan etiketlemişsen yavaş yavaş öğrenmeye başla.sonrada ehliyeti alırsın..arkandan konuşmadım
ha babasını merak etmiştir.geçmiş olsuncumartesi akşam eşim götürür ya takmıyrum zaten bana bir zararı yokta işte neyse
oda enfeksiyon kabmış iştahsız birşey yemiyor içmiyor cumadan bu yanda ateşliydi bugün daha iyi baba yok diye ağlıyor akşamları.
aynen bakıcı ile birlikteler
sus be konştn birde utanmadan etiketlemişbahara doğru günler uzasında eşim öğretecek iş cıkışları tabi ehliyete metelik olmaz
kayınvalide yardım etmedimivallahi cok yoruluyorum bünyem kaldırmıyor ya.
dün eve gittim oglanı banyo yaptırdm hemen hastanenin pisliği gitsn diye serum takmışlardı
tuvalet banyoyu yıkadım hemen
evi toparladım camasırlar birikmiş onları attım.
yemek hazırla ye etrafı toparla camasırları ser.
bulasık makinesini boşalt.
oglana masal oku uyut derken pert oldum..
tabi oglanın eziyet etmeleri ..
bugün yine aynı of of eve gitmek istemiyorum misk ya.
yok canm ya o zaten hasta.. pek hayrı yokkayınvalide yardım etmedimi
oyyyy valla tek kal bundan iyi.ben korkuyorsun sandımyok canm ya o zaten hasta.. pek hayrı yok
parkinson hastası..
tabi hal b öyle olunca herşeyi ayağına götürmek zorundasın.
birazda pis .. yani evi temiz kullanmaz pek tuvalet banyoyu fealn
tek kalsam daha iyi ama eşim anlamıyor
ne hastalıgın var seninben hasta olunca aniden nöbetim tutarda kimseye ulaşamam diye korkuyor..
yok korkmuyorum ama eşim izin vermiyor yaoyyyy valla tek kal bundan iyi.ben korkuyorsun sandım
kadınnda bir suçu yok hani sağlığı iyi olsa zaten yardm ederoyyyy valla tek kal bundan iyi.ben korkuyorsun sandım
ha anladım.ama eşin haklıymışyok korkmuyorum ama eşim izin vermiyor ya
epilepsi hastasıyım. ilac kullanıyorum ama arada bir nöbetler tutuyor bu yüzden korkuyor ama ben tek kalmak istiyorum misk
haklı felan değil o ben böyle rahat edemiyorum birde kadın bana yük oluyor ekstra ona hizmet ediyorsun ben evimde tek kalmak istiyorum mis gibi..ha anladım.ama eşin haklıymış
o çok sinir bozucu işte.benim kayınvaldemin gücü yeter yapmaya.ama çok nazlandığından oğlu onu anca dinlendirir.ama ben tek kalmak istiyorum böyle olunca birde ona hizmet ediyorum 2 kat yoruluyorum çok bunalıyorum
e nöbet tutarsa ne olacakhaklı felan değil o ben böyle rahat edemiyorum birde kadın bana yük oluyor ekstra ona hizmet ediyorsun ben evimde tek kalmak istiyorum mis gibi..
senin durum daha çok sinir bozucu yine bizim sebep var sizde oda yok annengil gitti mio çok sinir bozucu işte.benim kayınvaldemin gücü yeter yapmaya.ama çok nazlandığından oğlu onu anca dinlendirir.
tutmaz ya neden tutsune nöbet tutarsa ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?