2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yav her gün evi neden süpürüp siliyorsn kafayımı yedin. haftada bir kere al toz

misk yetişen birini buldum koş dinleyelim
Valla canım birtek haftasonum var.
Onuda genel temizliğe ayırıyorum.
Ama ben tek değil tabi sağolsun eşim bir ucundan tutmaya çalışıyor.
Çocuk desen sabahları kahvatı sonrası artık ev içinde yakan top ve al satarım yağ satarım mı neydi 15 dakika gönüllerini alıp oynuyoruz.Sonra herkes kendi odasına bizde iş başına .

yav her gün evi neden süpürüp siliyorsn kafayımı yedin. haftada bir kere al toz
her gün silme yok be.ama süpürme genelde her gün.ben yapmasamda eşim mutlaka süpürür.yemek hazırlanana kadar yadayemek sonrası ben mutfaktayken.yada tam tersi eşim topalrsa mutagı ben süpürüm.ev iki çocukla batıyor eclip heryer kırıntı

senin üç numara geliyordu demi.hafta içi düzenin nasıl peki

tamam bizimde öylede kaç dakikanızı alıyor bu süpürme benim 10 dakikamı alır ya.. hadi bilemedin 15 dakika olsun
dikey süpürge ile..

senin üç numara geliyordu demi.hafta içi düzenin nasıl peki
AKŞAM saat 7 de evdeyiz gelir gelmez yemek yap şu bu o ara içindede oğlum 2.sınıf pişene kadar ders yaptır.Kızımlada babası ilgileniyo zaten .Bunun yanında yemek pişti ise bir yandan ilk önce çocukları doyur bir yandan ders çalıştır .ama ben böyle süpür sil yapmam hergün .çünkü kimse yok ve temiz kalıyor şükür.Sadece lavobo olabilir .Benim hafta içi işim gücüm mutfak oluyor Evet hayırlısı ile 3.numaram geliyor .Ocak 10 veya 16 sı dedi dr hayırlısı bakalım gününde doğsun nasipse :)

yabenim ikiside küçük.evde babannede var.ev ister istemez süpürge istiyor .akşama kadar istre istemez batıyor ev.hayırlısıyla inşşş

ben birde kendimi çoook aşrı yormak istemiyorum misk.. hani dedim ya beynim bulanık su gibi cogunlukla
bazen herşey sıfırlanıyor eve gidnce yüzüm bembeyaz oluyor boş boş bakıyorum herşeye kitleniyorum
birde benim hastalığımı kimse bilmiyor eşimin ailesi arkadaşlarım felan dışa karsı hep güclü görünmek zorundaym ama beceremiyorum işte. cogu zaman iş yerimde cok sıkıcı sizlerde olmasanız konşmayı unutacağım sanrm

çook geçmiş olsun canm araba işini ne yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…