2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sıkma kendini relax olmaya çalı.çok yüklenme.eşim yardım etmese bu kadar iş ne mümkü eclip bende baş edemem.yeri geliyor yemek yapasım gelmiyor

çook geçmiş olsun canm araba işini ne yaptın.
sagol kuzum dün aldm arabayı .. bizim arabayıda verdik artı üstünede 15 bin verdik aldık eşim burda olmaynca zor oldu
birde bana sigorta 1060 tl cıktı ya. eşim olsa ona daha ucuz cıkardı

sıkma kendini relax olmaya çalı.çok yüklenme.eşim yardım etmese bu kadar iş ne mümkü eclip bende baş edemem.yeri geliyor yemek yapasım gelmiyor
senin sıkıntın bizden daha cok iş yapman hafta içi oda 2 cocuk + kayınvaliden olduğu ve evi toparlamadın için..

ben kaçar kızlar şuraları toparlayıp kasayı kapatacağım bir kaç alınacak var onlarıda alıp eve gideceğim hiç eve gitmek istemiyorum
saatlerce bomboş bir yolda yürümek aglamak geliyor içimden.. ama olmuyor işte pöff

ha doğru ondan işte evin temiz kalıyordur.akşamları olsun o kadarcık.
kayınvalidem 2 gündir bizde ev daha dagınık pis mesela.. sen o konuda cok haklsın ben anlıyorum seni. hiç değilse kırıntıları süpürse kadın onuda yapmıyor hayret birşey ya üstüne bassın gezsin akşama kadar

senin sıkıntın bizden daha cok iş yapman hafta içi oda 2 cocuk + kayınvaliden olduğu ve evi toparlamadın için..
maalesef canım. biraz doğal olsa kendi evi gibi davransa olay çözülecek aslında.o da öyle bir kadın napayım.iki haftadır elimi bişeye sürmüyorum o kadar rahatki.annemin geleceğini duyunca eşim diyoki annen seni yemeksiz koymaz.farkında yani

ha doğru ondan işte evin temiz kalıyordur.akşamları olsun o kadarcık.

evet birkaçkere teklif ettik gelmedi yürüme mesafesi de değil illa otobüs veya araba olucak
rahat edemem diye gelmiyo çok soğuklarda ya ondan kalıyoruz yada anneme getiriyorum işim anneme yakın olduğu için

ağlama be.ne ağlıcan

kafama takmıyor eskisi kadar.taksam hastalanıp kalırım.olduğu kadar diyip çekiliyorum çoğu zaman.

evet birkaçkere teklif ettik gelmedi yürüme mesafesi de değil illa otobüs veya araba olucak
rahat edemem diye gelmiyo çok soğuklarda ya ondan kalıyoruz yada anneme getiriyorum işim anneme yakın olduğu için
annele paslaşıyorlar.çok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…