sıkma kendini relax olmaya çalı.çok yüklenme.eşim yardım etmese bu kadar iş ne mümkü eclip bende baş edemem.yeri geliyor yemek yapasım gelmiyorben birde kendimi çoook aşrı yormak istemiyorum misk.. hani dedim ya beynim bulanık su gibi cogunlukla
bazen herşey sıfırlanıyor eve gidnce yüzüm bembeyaz oluyor boş boş bakıyorum herşeye kitleniyorum
birde benim hastalığımı kimse bilmiyor eşimin ailesi arkadaşlarım felan dışa karsı hep güclü görünmek zorundaym ama beceremiyorum işte. cogu zaman iş yerimde cok sıkıcı sizlerde olmasanız konşmayı unutacağım sanrm
sagol kuzum dün aldm arabayı .. bizim arabayıda verdik artı üstünede 15 bin verdik aldık eşim burda olmaynca zor olduçook geçmiş olsun canm araba işini ne yaptın.
senin sıkıntın bizden daha cok iş yapman hafta içi oda 2 cocuk + kayınvaliden olduğu ve evi toparlamadın için..sıkma kendini relax olmaya çalı.çok yüklenme.eşim yardım etmese bu kadar iş ne mümkü eclip bende baş edemem.yeri geliyor yemek yapasım gelmiyor
ha doğru ondan işte evin temiz kalıyordur.akşamları olsun o kadarcık.kv bizde değil kendi evinde bakıyor
ama akşamları heryer oyuncak tabi yatmadan topluyorum
hım yok mecbur süpürmek zorundasın ozaman yaşları kaçtı ?yabenim ikiside küçük.evde babannede var.ev ister istemez süpürge istiyor .akşama kadar istre istemez batıyor ev.hayırlısıyla inşşş
kayınvalidem 2 gündir bizde ev daha dagınık pis mesela.. sen o konuda cok haklsın ben anlıyorum seni. hiç değilse kırıntıları süpürse kadın onuda yapmıyor hayret birşey ya üstüne bassın gezsin akşama kadarha doğru ondan işte evin temiz kalıyordur.akşamları olsun o kadarcık.
sagol kuzum dün aldm arabayı .. bizim arabayıda verdik artı üstünede 15 bin verdik aldık eşim burda olmaynca zor oldu
birde bana sigorta 1060 tl cıktı ya. eşim olsa ona daha ucuz cıkardı
maalesef canım. biraz doğal olsa kendi evi gibi davransa olay çözülecek aslında.o da öyle bir kadın napayım.iki haftadır elimi bişeye sürmüyorum o kadar rahatki.annemin geleceğini duyunca eşim diyoki annen seni yemeksiz koymaz.farkında yanisenin sıkıntın bizden daha cok iş yapman hafta içi oda 2 cocuk + kayınvaliden olduğu ve evi toparlamadın için..
biri üçü bitirdi diğeri şubatta iki yaşını dolduracakhım yok mecbur süpürmek zorundasın ozaman yaşları kaçtı ?
ha doğru ondan işte evin temiz kalıyordur.akşamları olsun o kadarcık.
ağlama be.ne ağlıcanben kaçar kızlar şuraları toparlayıp kasayı kapatacağım bir kaç alınacak var onlarıda alıp eve gideceğim hiç eve gitmek istemiyorum
saatlerce bomboş bir yolda yürümek aglamak geliyor içimden.. ama olmuyor işte pöff
Rabbim bağışlasın.Aslında büyük olan aklı başında sanırım 2 numara kirletiyor.biri üçü bitirdi diğeri şubatta iki yaşını dolduracak
biri üçü bitirdi diğeri şubatta iki yaşını dolduracak
kayınvalidem 2 gündir bizde ev daha dagınık pis mesela.. sen o konuda cok haklsın ben anlıyorum seni. hiç değilse kırıntıları süpürse kadın onuda yapmıyor hayret birşey ya üstüne bassın gezsin akşama kadar
annele paslaşıyorlar.çok iyi yaevet birkaçkere teklif ettik gelmedi yürüme mesafesi de değil illa otobüs veya araba olucak
rahat edemem diye gelmiyo çok soğuklarda ya ondan kalıyoruz yada anneme getiriyorum işim anneme yakın olduğu için
büyük bide başak burcu çok temizdir.ama küçük fena gezerek yiyor ne olsaRabbim bağışlasın.Aslında büyük olan aklı başında sanırım 2 numara kirletiyor.
6 şubat büyükte eylül doğumluşubat kaç?
benim oğlumda şubat 23 de 4 olucak
KOlaylıklar dilerim işimiz tabiki zor ama hayatta olmazsa olmazlarımızbüyük bide başak burcu çok temizdir.ama küçük fena gezerek yiyor ne olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?