2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ilgilendiğin zaman kaç saat ilgilenebilyordun
eşimle paslaşıyorduk biz.atıyorum bi yarım saat ben kitap olkursam yada işte resim boyama hayvanları tanıma o tarz oyunlar işte eşimde genelde boğuşma gıdıklama genel oyunlar oynuyor.yada araba oynuyorum ben eşim saklambaç yaklaşık 1,5-2 saat bu şeklide geçebiliyor.

ben yazın hiç bir iş yapmıyorm kız vallahi kışın neden bu kadar zor geçiyor ya

yaz geldi mi mesela oglan parkta olur cokca oynar 7 30 gibi eve girer yemek yeriz
sonra ver allah elini
yürüyüş çekirdek al gez...
çay bahcesine git.
dondurma yemeğe git
tatlı yemeye git
parka git.
arkadaşlarla buluş.
hiç evde durmuyoruz ki
o zaman daha rahattm
bu işte bir tuaflık var

amannn yesinler gelsinler birde yemekle mi ugraşacan ya: yada makarna yap gitsin
geçen haftalarda pazar günü gelecek yine.bende diyetteydim çorba falalna geçirdim bilerek yapmadım çocuklarında yemekleri vardı.eşimde yoktu arkadaşlarıyla takılmıştı galiba.kaynana geldi oturdu oturdu.naptın çay içeriz demi dedim.açım ben dedi.oha evinden geldin yede gelsene dımı yanı.bikaç yine yaptım.alışmasın diye.baktım bana demeden eşim hazırlıyor mutfakta anasına biliyor aç gelmiş

bak önce ben anlatyımda düzeni eşim varken ama tamam mi şimdi boşver şimdi allak bullak oldu ee yazında öyle oluyor ama yazın 8 den önce eve girmiyoruz bütün iş kalıyor yazı napacaz
kış planı yapacaz.yazın gelince bakarız

çamaşırla başlayalım.kaç gün çalışır evde makinan.yzaıyorum ben.

ammada bir yapmışşın .. yoksa öyle devam eder giderdi .. oh olsun vallahi ben bile rahatladım

Hafta içi renklileri bir posta atarım..
kış olduğu için zor kuruyor zaten .. sererim.
cuma günü beyazları atarım ( cumartesiye kalırsa cok zor oluyor temizlik günü o gün ) renklileri toplar onu sererim.
cumartesi akşam eşimin iş kıyafetleri ( bir makine alıyor şişme montu var ) onu atarım yine. + renkliler yine birikir onuda arka arkaya atar bir sererim.
bakıcımız pazartesi salı günü kuruma durumuna göre katlar. ben eve giidnce yerleştiririm
15 günde bir toplu çarşaf + bornoz felan
ütü yok bizde.

senin cocuklar gündüz televizyon izliyor mu misk.
ya özellikle tembihliyorum valide sultanın demesine göre anca toplam bir saat.oda baş edemiyorum diyor.ama annemler geldi geleli sürekli izliyormuş.küçük çok takılmıyorda büyük çok seviyor

ya özellikle tembihliyorum valide sultanın demesine göre anca toplam bir saat.oda baş edemiyorum diyor.ama annemler geldi geleli sürekli izliyormuş.küçük çok takılmıyorda büyük çok seviyor
ya sen tembihlesende bildiğini okur.. ama cidden bazen baş gelinimyor bende açıyorum akşam cok bunalıyoruz misk cidden baş gelinmiyor hele bir sıkıntı olduğunda oglum bizi konuşturtmaz bile cizgi film olmaz ise nefes aldırmıyor ya.
şimdi biliyorum televizyon çok zararlı eh kaka bilmem neyde.. asıl öyle olmuyor işte.

bizde de ütü yok.herkes kendininkini ütülüyor.çamaşır günüm cumartesi benim.eskilerden kalan bi alışkanlık.1 makina çocukların 1 makina, renkiler 1 ,bazen bir makina sırf siyahlar.1 makina beyazlar,çarşaflar bazen haftada bir bazen iki hafta ya bir değişiyor

şimdi bizim bi tanıdığın çocuğu konuşamamış onunda babaanne bakıyormuş doktora götürmüşler tv çok izlemiş demiş doktor.onu duyunca daha bir dikkat eder oldu.çok sevmiyorum tvyi.kendini çok kaptırıyor.kapatacz mesela kıyamet kopuyor evde.şimdi kumandayı saklıyor mesela güya bulamayıp kapatamıcaz

Ben öyle yaptığım zaman serecek yer bulamıyorum ki sen nereye seriyorsun o kadar çamaşırı

kendi odamızın temziliğini çarşaf değişimini silip süpürmeyi tozu cumaya yazıyorum ben

bizimki de pepe hapşu emiray rafadan tayfa düşkünü ezberledk bölümlerini

toplamda üç makina.iki balkon var çamaşırlık var.hava kapalıysa zaten ne mümkün.akşamları peteklerin üstü.aslında kurutma makinasımı alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…