cumartesi temiz odada uyanmak hoşuma gidiyor.zaten cumartesi toplu oluyor diğer yerler.ben temizliği toplu yapıyorumm oda oda yapılan temizlkten hiç birşey anlamam bana göre değil ya
he alda camasırları yıpratsntoplamda üç makina.iki balkon var çamaşırlık var.hava kapalıysa zaten ne mümkün.akşamları peteklerin üstü.aslında kurutma makinasımı alsak
ee o zaman cumarteisde kalan yerlermi temizliyorsun öyle temizleidğin yer geri batmıyor mucumartesi temiz odada uyanmak hoşuma gidiyor.zaten cumartesi toplu oluyor diğer yerler.
aynen.emir aydan nefret ediyorum aslanda da. bi atlı çizgi film vardı güzeldi şimdi yok o.küçük pepeci.bizimki de pepe hapşu emiray rafadan tayfa düşkünü ezberledk bölümlerini
yok be kullanmayı bilecen diyolarhe alda camasırları yıpratsn
doru onun ismi doru .. :aynen.emir aydan nefret ediyorum aslanda da. bi atlı çizgi film vardı güzeldi şimdi yok o.küçük pepeci.
bir yatak odası temzileniyor cuma günü batacak bişey yok ki.yorgun değilsem.yoksa cumatresi.neyse biz hfat içine küçük dokunuşlar için liste yapalımee o zaman cumarteisde kalan yerlermi temizliyorsun öyle temizleidğin yer geri batmıyor mu
haa evet doruu.koşş doru koşşş koşşşşş dorudoru onun ismi doru .. :
okiiibak dur şöyle yapalım ikimizde birbirimizin eksiklerini söyleyelim bence
aynen öyle yapalım ya. ben anlatırken bile su an inan ruhum daraldıbir yatak odası temzileniyor cuma günü batacak bişey yok ki.yorgun değilsem.yoksa cumatresi.neyse biz hfat içine küçük dokunuşlar için liste yapalım
BUradayımda konuyu bulamadım ki .nerelerdesin sen
nasılsın abla
BUradayımda konuyu bulamadım ki .
Ara ara anca buldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?