2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende toplu atmak isterm ama kışın evde sereck yer bulamıyorum iki çamasırlık var yetmiyor

bak dur şöyle yapalım ikimizde birbirimizin eksiklerini söyleyelim bence

ee o zaman cumarteisde kalan yerlermi temizliyorsun öyle temizleidğin yer geri batmıyor mu
bir yatak odası temzileniyor cuma günü batacak bişey yok ki.yorgun değilsem.yoksa cumatresi.neyse biz hfat içine küçük dokunuşlar için liste yapalım

bak bacım hafta içi kış sezonu için yazıyorum eşim varken ki düzen.
5 de evde oluyorum. eğer hava biraz güneşli ise oglumu bakıcı aşağı inndiriyor biraz dolanıyoruz 5 30 gibi evde oluyoruz.
ben eksikleri aldığım için eşim eve 6 6. 30 gibi geliyor
eve girer girmez.
üzerimi değiştiriyorum , tuvalet banyo yıkıyorum pazartesi günü camasırlar katlanmış oluyor onları yerleştiriyorum.
balkon yıkıyorum, bir tık evi toparlıyorm zaten eşim geliyor
direk yemeğe geçiyorım ( yemek olduğu için ısıtmak yanına cacıktır salatatır yapmak kalıyor olmadığ ızamanlar ise makarna.. ) yemek yedik saat 7. 30 8 o ara eşim bulasıkları toparlar sofrayı kaldırırı tamam mı..
bende evi süpürürüm üstün körü.
sonra herşeyi bırakır otururuz.
oglanla oynarız bir kahve içebilirsek ancak içeriz.
saat 9 30 olur oglan yatmaya gider
ben motor takmış gibi yine ev toparlarım hemen dagıldı için tezgahta bir bardak bile bırakmam, bulasık makinesini felan boşaltırım oglanın corbası yok ise çorba koyarım. duş alırım hergün alamasam bile 2 güne bir duş alırım.
saat 22 30 olur :. yada 23 00 işin durumuna göre.
sonra yarım saat eşimle oturur yatarız
bu düzen böyle devam eder eksilerle artılarla
cuma günü .. camasır günü iki posta. daha sonra toz alırım, çarsaflar değişir, mutfak tezgahı ve dolapların dış yüzeği öylesine yetiştiğim kadarı ile bir elden geçer buzdolabı bir düzenleniverir. vs vs cuma günü çok iş olduğu için yoruluyorum
oglumun lekeli kıyafetleri çitilenir ( camasır makineisnde cıkmadığı için .)
cumartesi sabah oglumla kahvaltıdan sonra. makineye geçerim
dip bucak makine halılar toplanır oglum uyuynca her taraf silinir ev bir yerleştirilir ama tam anlamıyla değil asla yarım kalan çok şey var
oglm uymadığı için o uyurken onun yanında dururum mecburen.
daha sonra aksama köfte içi hazırlarım. kolay oluyor eşim gelir tekrar bir posta daha camasır atılır serilir felan..
ben pert bir şekidle yatarım
pazar günüde gezeriz işte.. pöf anlatrken ruhum daraldı

bir yatak odası temzileniyor cuma günü batacak bişey yok ki.yorgun değilsem.yoksa cumatresi.neyse biz hfat içine küçük dokunuşlar için liste yapalım
aynen öyle yapalım ya. ben anlatırken bile su an inan ruhum daraldı

caydanlık ciflenecek olur kalır.. kreç tutar kalır bekler..
koltuklar güya 2 haftadr silenecek bekler
camlar el izi bekler
bekle arkadaş bekle yetişemiyorum yani olmuyor

bende şu şekil.
cumartesi ...genel temzilik...çamaşır atma......sil süpür...toz al.....
pazar........genel banyo wc temziliği.çamaşırları katlama yerleştirme
pazartesi.....yemek,mutfak toprlama,eşim süpürür üstün körü,wc temizliği
salı..............yemek,mutfak toparla,süpür toz al+wc
çarşama......yemek,,mutfak toparla + wc banyo temziliği
perşembe.....yemek,süpür sil(mutfak oturma odası koridor)
cuma............yatak odası dip bucak,çarşaf değişimi.+wc

eksik yazmadığım kısımmlar var ama genel hatlarıyla bu şekil.bu duruma uymadığım zamanlarda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…