üff sana ne oldu ya
bronjit mi olmuştu. nasıldı tarif et sene nasıl hırlıyordu misk?benim büyük oğlan bebekken olmuştu.bizde buhar makinası falan anca baş ettimiştik.
üff sana ne oldu ya
iŞLER ÇOK YOGUN ÖLÜYORUM . YARDIM HELP MEEEE
yürü git asabımı bozma benimiŞLER ÇOK YOGUN ÖLÜYORUM . YARDIM HELP MEEEE
10 ay yatıp 2 ay çalışmak çok zor olaayii
gündüz olmuştur belki.evet zeytinyağı pekmez çok iyi.ballı karaçöğrekte iyidir.ama ben pekmezli yapıyorum genelde.geçen büyükte vardı doktora götürecektik.randevu falan aynı senin gibi olduk hemen yaptık ikinci günü hafif kaldı sonra geçtiben zaten hep terine dikkat ederim.
sırtına bez koyarım
gece üstünü açar saat başı kalkarım alrm kuruyorum zaten demiştim ya
ama misk normalde yok hırıltı
dediğmi gibi koşarken ağlarken gülerken öksürürken var acaip bir ses geliyor..
salı günü doktor ciğerleri temiz demişti
elma kabuğu fayda eder mi hemen yaptırıyım
pekmez yağ geçiriyor mu hırıltıyı
Deme gı öyle buyuk patronla kavga ettık sınırllerım bozuk azcıkk .yürü git asabımı bozma benim
normalde bişey yoktu nefes alırken göğsünde hırıltı şeklinde ses geliyordu.ronşit başlangıcı seninki canım.dediğim gibi terlemiş o .birden oluveriyor zatenbronjit mi olmuştu. nasıldı tarif et sene nasıl hırlıyordu misk?
accık kaldıracan totoşu.10 ay yatmısşıniŞLER ÇOK YOGUN ÖLÜYORUM . YARDIM HELP MEEEE
10 ay yatıp 2 ay çalışmak çok zor olaayii
telaş etme beböyle köpek hırlaması gibi bir ses geliyor ama sürekli değil. dediğim durumlarda geliyor. ben anlamadım birşey kafayı yemek üzereym kendimde hastaym zaten babası yok bir yandan
iyidir valla nolsun çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
MİSK hemen bende yapym bana tam tarif verirmisingündüz olmuştur belki.evet zeytinyağı pekmez çok iyi.ballı karaçöğrekte iyidir.ama ben pekmezli yapıyorum genelde.geçen büyükte vardı doktora götürecektik.randevu falan aynı senin gibi olduk hemen yaptık ikinci günü hafif kaldı sonra geçti
popiliyle neden kavga ettinDeme gı öyle buyuk patronla kavga ettık sınırllerım bozuk azcıkk .
Sabahta eşimle kavga ettik
bugun kötü geççek anlaşılan
o öksürük için değil mi öksüreği çok yok ara sıra nadir miskEclipsse tereyağ ilede yapan var pekmezi.eşit oranda karıştır.azcık ısıt ılık ılkı 1 tatlı kaşı kadar içsin şurup gibi.
patronu salla eşinle niye atıştınız ne olduDeme gı öyle buyuk patronla kavga ettık sınırllerım bozuk azcıkk .
Sabahta eşimle kavga ettik
bugun kötü geççek anlaşılan
evet bizimkide böyle tüh napacaz misknormalde bişey yoktu nefes alırken göğsünde hırıltı şeklinde ses geliyordu.ronşit başlangıcı seninki canım.dediğim gibi terlemiş o .birden oluveriyor zaten
ben üzümle yapıyorum.ama keçi boynuzu daha etkiliymiş.eşit oranda olacak.atıyorum yarım fıncan pekmez yarım fıncan zeytinyağı.çok bile olabilyor bu.biraz ısıt.ılık ılık 1 tatlı kaşığı içir .agzı yanmıcak yani.yarında doktora götür.nane çayı yada rezenede yaparımMİSK hemen bende yapym bana tam tarif verirmisin
pekmez ne pekmezi olacak
el yapımı üzüm pekmezi var olur mu ?
valla bilmiyorum ben hafif hissedeyim hemen yapıyorum.geçen acayip hırıltı gelmiştio öksürük için değil mi öksüreği çok yok ara sıra nadir misk
sabah elimi gögsüne koydum hırıltı yoktu
sırtına koydum yine yoktu ama diyorum ya koşarken oynarken ağlarken bagırırken çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?