2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

böyle köpek hırlaması gibi bir ses geliyor ama sürekli değil. dediğim durumlarda geliyor. ben anlamadım birşey kafayı yemek üzereym kendimde hastaym zaten babası yok bir yandan

gündüz olmuştur belki.evet zeytinyağı pekmez çok iyi.ballı karaçöğrekte iyidir.ama ben pekmezli yapıyorum genelde.geçen büyükte vardı doktora götürecektik.randevu falan aynı senin gibi olduk hemen yaptık ikinci günü hafif kaldı sonra geçti

MİSK hemen bende yapym bana tam tarif verirmisin
pekmez ne pekmezi olacak
el yapımı üzüm pekmezi var olur mu ?

Eclipsse tereyağ ilede yapan var pekmezi.eşit oranda karıştır.azcık ısıt ılık ılkı 1 tatlı kaşı kadar içsin şurup gibi.
o öksürük için değil mi öksüreği çok yok ara sıra nadir misk
sabah elimi gögsüne koydum hırıltı yoktu
sırtına koydum yine yoktu ama diyorum ya koşarken oynarken ağlarken bagırırken çok var.

Reactions: H E
MİSK hemen bende yapym bana tam tarif verirmisin
pekmez ne pekmezi olacak
el yapımı üzüm pekmezi var olur mu ?
ben üzümle yapıyorum.ama keçi boynuzu daha etkiliymiş.eşit oranda olacak.atıyorum yarım fıncan pekmez yarım fıncan zeytinyağı.çok bile olabilyor bu.biraz ısıt.ılık ılık 1 tatlı kaşığı içir .agzı yanmıcak yani.yarında doktora götür.nane çayı yada rezenede yaparım

valla bilmiyorum ben hafif hissedeyim hemen yapıyorum.geçen acayip hırıltı gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…