dikkat edicez kuzu.bide evde yokuz daha vicdan yapıyoruzevet bizimkide böyle tüh napacaz misk
popiliyle neden kavga ettin
Her sabah tam çıkcaz benım tuvaletım geldı deyip wc ye giriyo .patronu salla eşinle niye atıştınız ne oldu
Tamam canm bizim oglan içmezde artık zorla içireceğiz cocuk ilaç içerken resmen evde savaş cıkıyor sırınga ile veriyoruz son çare diğer türkü mümkün değil içirmekben üzümle yapıyorum.ama keçi boynuzu daha etkiliymiş.eşit oranda olacak.atıyorum yarım fıncan pekmez yarım fıncan zeytinyağı.çok bile olabilyor bu.biraz ısıt.ılık ılık 1 tatlı kaşığı içir .agzı yanmıcak yani.yarında doktora götür.nane çayı yada rezenede yaparım
adamın tuvaleti gelebilirHer sabah tam çıkcaz benım tuvaletım geldı deyip wc ye giriyo .
E benım patronda sıkıntılı işe geç kaldım mı surat falan yapıyo .
Bugün artık patladım bıktım senden diye .
Yol boyunca konuşmadan geldik .
Her sabah tam çıkcaz benım tuvaletım geldı deyip wc ye giriyo .
E benım patronda sıkıntılı işe geç kaldım mı surat falan yapıyo .
Bugün artık patladım bıktım senden diye .
Yol boyunca konuşmadan geldik .
oyyy cidden zormuş.benimki seviyor.küçük biraz arızaTamam canm bizim oglan içmezde artık zorla içireceğiz cocuk ilaç içerken resmen evde savaş cıkıyor sırınga ile veriyoruz son çare diğer türkü mümkün değil içirmek
adamın tuvaleti gelebilir
tam bdvlik 'bir garip wc meselesi'
bumudur yani.patronlada geç geldin diyemi tartıştın
güm diyosunKız her gun dıyorumm her guunn ..
Eğer tuvaletın gelıcekse bıraz erken kalk .
Bide girip hemen çıkmıyor .
en az 10 15 dk !!
Bide eline telefon alıyor sankı çok vaktımız varmıs gibi.
Sinirliydim patron bişey söyledi ona patladım oda bana patladı . Patladık gitti
dığmmiii yaniadamın tuvaleti gelebilir
bagıra bagıra sesi kesiliyor içmeyeceğim diye...oyyy cidden zormuş.benimki seviyor.küçük biraz arıza
adam demek ki son dakika tuvalette keyif yapıyorKız her gun dıyorumm her guunn ..
Eğer tuvaletın gelıcekse bıraz erken kalk .
Bide girip hemen çıkmıyor .
en az 10 15 dk !!
Bide eline telefon alıyor sankı çok vaktımız varmıs gibi.
Sinirliydim patron bişey söyledi ona patladım oda bana patladı . Patladık gitti
evet kuzum her molada arar beni.ya kızlar eşleriiz gün içinde sizi ararmı
ya kızlar eşleriiz gün içinde sizi ararmı
töbeeeeadam demek ki son dakika tuvalette keyif yapıyor
he y allahm derde bak ya komikler ötesi
bunu bdv de paylaş sene
ama düşünmesi lazım tabiki geç kalıyorsan azar işitiyosan ona göre halletmeli işni. sen uyarmıssın bundan sonra dikkat eder
evet kuzum her molada arar beni.
öglen yemek saaatinde arar
gün içrsinde whatsapp üzerinden ara ara konuşuruz öyle eksik gedikleri alınacakları vs ne oldu ki ? senn eşin aramıyor mu
aynen bizde öyleyiz naptınız ne var ne yok der kapatır 3 5 dakika konuşuruz 3 4 kere arar3-4 kere arar bende 2-3 kere ararım uzun konusmayız ama napıyon ne dıyuon nerdesın falan dıye
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimsin ben sana ne dedimmmmmmmmmmmm olacak dedim demi inanıyorum dedim... umutlu ol iyi düşn dedim allahım çok mutlu oldum canm kuzum ço ksevindim lütfen habersiz bırakma senin en güzel en hayırlı haberlerini bekliyoruzz burdaKızlar yazıyor ve kaçıyorum haber vereyim diye girdim,
Teyze olabilirsiniz dualarınızı eksik etmeyin, test sonucu pozitif.
Öpüyorum sizi gelirim ben dışardayım
hep mi böyleydi son zamanlar mı böylesadece mesami bitimine yakın eksik getik derken aradı ya la adam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?