Biz beraber eve döndüğümüz için şunu getir bunu getr dıyemıyorumaynen bizde öyleyiz naptınız ne var ne yok der kapatır 3 5 dakika konuşuruz 3 4 kere arar
bende akşam ararm
sunu sunu getir der kapatırım
oglanıda arar gün içerisinde sürekli
etsinler bizde senden kurtuluruztöbeeeeBDV deme bana benı linç ederler sonra
ohaeşim üyeliğimi bilmiyor yıllardır.yani ben öyle biliyorum.tam yazarken aradı sesini duymak benim için şöylede böylede diye romantik bi konuşma yaptıkapadım şimdi
yoksa okudumu kız adameşim üyeliğimi bilmiyor yıllardır.yani ben öyle biliyorum.tam yazarken aradı sesini duymak benim için şöylede böylede diye romantik bi konuşma yaptıkapadım şimdi
Gidiyorumetsinler bizde senden kurtuluruz
bence biliyor ve burayı gördüoha
Evrene nasıl bır mesaj gönderdıysen
Kızlar yazıyor ve kaçıyorum haber vereyim diye girdim,
Teyze olabilirsiniz dualarınızı eksik etmeyin, test sonucu pozitif.
Öpüyorum sizi gelirim ben dışardayım
sus bi ya iş yerine kahve makinesi almaya gideceiğm şmdi.. kahvesiz duramıyorum kafam toparlanmıyorGidiyorum
yaaaa inanmıyorumm çok sevındımmmmmKızlar yazıyor ve kaçıyorum haber vereyim diye girdim,
Teyze olabilirsiniz dualarınızı eksik etmeyin, test sonucu pozitif.
Öpüyorum sizi gelirim ben dışardayım
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimsin ben sana ne dedimmmmmmmmmmmm olacak dedim demi inanıyorum dedim... umutlu ol iyi düşn dedim allahım çok mutlu oldum canm kuzum ço ksevindim lütfen habersiz bırakma senin en güzel en hayırlı haberlerini bekliyoruzz burdahemde üçüz olacak heyooo
kızcağız evlendiğinden beri bu anı bekliyor inşallah olacak bu kez.yaaaa inanmıyorumm çok sevındımmmmm
Allaım sağlıkla sıhhatle devam ettirsin inşallahhhh
genelde böyle.ara ara arar.canım sıkkınsa aramız limoniyse gibi gibi yani.hep mi böyleydi son zamanlar mı böyle
İnşalaahh olucak tabiikızcağız evlendiğinden beri bu anı bekliyor inşallah olacak bu kez.
şaşkınım adam burayımı okuyor diye şettirdimoha
Evrene nasıl bır mesaj gönderdıysen
bence çok takılma buna canm ya işi yogundur fırsat olmuyordur yapısı böyledirgenelde böyle.ara ara arar.canım sıkkınsa aramız limoniyse gibi gibi yani.
Merhaba Suhan ın eşi Selamm olsunn sanaaaşaşkınım adam burayımı okuyor diye şettirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?