2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canım döneri evde de yapabilirsinki.şu krediyi biraz yarılayında.araban nasıl

22 ideal benim için
pazar günü arkadaşım cagırdı ailecek görüşürüz
evi merkezi sistem
25 26 derece rahat var kızı bile kısa kollu ile geziyor bizde terledik oglumuda soydum..
bizim gibi ödüyorlar fatura farkı yok sonuç onlar sıcakdan duramıyor bizde böyleyiz işte..

canım döneri evde de yapabilirsinki.şu krediyi biraz yarılayında.araban nasıl
yok kuzum evde yapmak değil mesele mesele ne biliyormsn
bizim oglan uyur 2 gibi cıkarız kış için ( ya avm gideriz yada eglence merkezine ) sabah kahvaltısı ile
canımız isterse avm de aç olursak bir ciğer temiz yerden bir kebab döner felan yeriz mesela
para olursa künefe yeriz eve dönmeden.
eglence merkezininde pizzası çok güzel bir pizza söyleriz ortaya atıştırırız misal
oglana harcarız tabi .. bilet alırız vs vs maksimum 65 tl felan gidiyordu yada ciğ köfte ister canımız vs.
eve gelincede benm canım istmez eşim le oglumda atıştırırdı birşeyler
ama artık bu yemek işini direk eve aktarsak iyi olur yoksa zorlanırız gibi para durumuna göre bakacağım işte.

sen evimi değiştirsen acaba.

oglana artık lcw dan cok fazla alamıyorum yeni yerler bulmam lazım lcw da sadece ikili takımlar ikili altlar ikili üstler uygun geri kalanı çok ucuk kacık ya bir polar alt 35 tl çüşşşş diyesim geliyor gecen bir kaza begendim 49 tl di

evden yiyip çıkın eve gelincede yemeğin hazır olsun direk yersiniz.yoksa okadar gezmeden sonra eve gelip yemek yapmak sinir bozucu

LCW nin internet alışverişinde yap indirime gireblerden alıyorum ben hep orda filtreleyerek aradığını bulabilirsin belki

evden yiyip çıkın eve gelincede yemeğin hazır olsun direk yersiniz.yoksa okadar gezmeden sonra eve gelip yemek yapmak sinir bozucu
aynen ya olmassa öyle yaparız paramız olmadığı haftalarda..
yazın zaten pikniğe gidiyoruz yemekte aradan cıkıyor..
pazartesi eşimin maaşı yatıyor
şu an bende de 120 tl kaldı oda yeter
yarın balık alacağım bir hamsi oglumun balıgı vardı
pazar günüde harcarız işte evin eksiği yok şu an

mümkün mertepe zaten markete girmiyorum haftada 2 kez giriyorum yoksa önüne geçemiyorum para akıp gidiyor marketlerde felan
et kıyma felan kurbandan kalanlar var daha allahtan ya.
pazartesi toplu bir mutfak alışverişi yapılır o 1 ay gidiyor zaten bize
ufak tefek eksikleri de eve giderken alıyorum işte..

arabamız süper vallahi
eşim yazın ögretecek sürmeyi ehliyet seneye alabilirim ama olsun.. çok memnunuz fıstık gibi vallahi içi dışı. hiç bir sıkıntısı yok azda yakıyor

öyle yapacağım bende takip edeceğim artık cidden çok pahalı kuzum gücümüz yetmiyor artık iki parça birşey alıyorsun 150 tl tutuyor ya yazık günah.
Ben geçen çocuklara iki sweet aldim iki pantolon birer tane de fermuarlı penye ceket yanlış hatilamiyorsam 220 TL tuttu eşim ne yaptın sen dedi

Dedim her zaman almıyorum ki

Sonra birinin bedeni olmadı

Buradaki şubeye gittim beden bulmak için yok 29.95 aldığım pantolonlar 34.95 den aşağı yok almadım geri döndüm büyüyünce giyer dedim bir beden büyük geldi çünkü

Şube ile internet fiyatları farklı oluyor gerçekten sezon sonu alırsan daha iyi oluyor netten

internet mağazasının outlet bölümünde bazen olabiliyor arada bak

önceden benim eşimde şaşırıyordu ama artık şaşırmıyor.. ve birşey söyleyim mi git bunları başka bir yerden al markasız bir yerden inan daha fazla alırsın
burada fulla moda diye bir yer var
polar altlar 15 tl mesela ben renk bulamaynca alamadım kazaklarda öyle 15 tl felan.
lcw uçmuş iyice 3 lü çoraplar felan 15 tl olmuş ya.

internet mağazasının outlet bölümünde bazen olabiliyor arada bak
bakacağım burda bebek giyim fazla yok olsa alırım zaten
bazen pazardan cok güzel şeyler denk geliyor oda her zaman denk gelmiyor
benim oglan gecen senekileride giyiyor zaten
gecen senekiler 18 24 ay ama olanlar var.
bu senekilerde cogu 24 36 altlar
üstler de 3 4 yaş aldım

şu an ısıyor ama iyi misk metreküpde düştü köpükten sonra
evi değiştirmeye en az 3 bin tl gidiyor burnumuzu bile cıkaramayı<
ayın 27 sinde
733 tl ödememiz var. ilk ödememiz
tmm çoğu sıkıtı geçti ısınma için bazı şeyleri çok takıyorsun sen kuzum yaa.az relax az dingin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…