sen yarışmaya mı katıldınbugün nevresteyle mesajlaştık biri kabul edildi diğeri içinde yeni bir seçenek sundum.yapabilirsem haftasonu yaparım.hafta içi mümkün değil
canım döneri evde de yapabilirsinki.şu krediyi biraz yarılayında.araban nasılartık dışarıda birşey yemeyeceğiz zaten öyle karar aldık eşimle
döner dir şudur budur vs.
evde karnımızı doyurup cıkalım dedik yoksa ay sonu gelmeyecek birde 345 tl fatura geldi..
arada sırada yeriz ne yapalım.. para kaldıkca markete girmek istemiyorum girdiğim zaman en az 50 tl gidiyor
şimdi araba aldık ya herkes durumumuzu iyi zannediyor
pazar günü arkadaşım cagırdı ailecek görüşürüz22 ideal benim için
yok minik katıl falan diyince bende meze manyağı oluca olabilirmi ki dedim.nevreseye sabah mesaj atmıştım.yapabilirsem katılacağımsen yarışmaya mı katıldın
Bekliyoruz ins :)bugün nevresteyle mesajlaştık biri kabul edildi diğeri içinde yeni bir seçenek sundum.yapabilirsem haftasonu yaparım.hafta içi mümkün değil
yok kuzum evde yapmak değil mesele mesele ne biliyormsncanım döneri evde de yapabilirsinki.şu krediyi biraz yarılayında.araban nasıl
sen evimi değiştirsen acaba.pazar günü arkadaşım cagırdı ailecek görüşürüz
evi merkezi sistem
25 26 derece rahat var kızı bile kısa kollu ile geziyor bizde terledik oglumuda soydum..
bizim gibi ödüyorlar fatura farkı yok sonuç onlar sıcakdan duramıyor bizde böyleyiz işte..
evden yiyip çıkın eve gelincede yemeğin hazır olsun direk yersiniz.yoksa okadar gezmeden sonra eve gelip yemek yapmak sinir bozucuyok kuzum evde yapmak değil mesele mesele ne biliyormsn
bizim oglan uyur 2 gibi cıkarız kış için ( ya avm gideriz yada eglence merkezine ) sabah kahvaltısı ile
canımız isterse avm de aç olursak bir ciğer temiz yerden bir kebab döner felan yeriz mesela
para olursa künefe yeriz eve dönmeden.
eglence merkezininde pizzası çok güzel bir pizza söyleriz ortaya atıştırırız misal
oglana harcarız tabi .. bilet alırız vs vs maksimum 65 tl felan gidiyordu yada ciğ köfte ister canımız vs.
eve gelincede benm canım istmez eşim le oglumda atıştırırdı birşeyler
ama artık bu yemek işini direk eve aktarsak iyi olur yoksa zorlanırız gibi para durumuna göre bakacağım işte.
şu an ısıyor ama iyi misk metreküpde düştü köpükten sonrasen evimi değiştirsen acaba.
LCW nin internet alışverişinde yap indirime gireblerden alıyorum ben hep orda filtreleyerek aradığını bulabilirsin belkioglana artık lcw dan cok fazla alamıyorum yeni yerler bulmam lazım lcw da sadece ikili takımlar ikili altlar ikili üstler uygun geri kalanı çok ucuk kacık ya bir polar alt 35 tl çüşşşş diyesim geliyor gecen bir kaza begendim 49 tl di
aynen ya olmassa öyle yaparız paramız olmadığı haftalarda..evden yiyip çıkın eve gelincede yemeğin hazır olsun direk yersiniz.yoksa okadar gezmeden sonra eve gelip yemek yapmak sinir bozucu
öyle yapacağım bende takip edeceğim artık cidden çok pahalı kuzum gücümüz yetmiyor artık iki parça birşey alıyorsun 150 tl tutuyor ya yazık günah.LCW nin internet alışverişinde yap indirime gireblerden alıyorum ben hep orda filtreleyerek aradığını bulabilirsin belki
Ben geçen çocuklara iki sweet aldim iki pantolon birer tane de fermuarlı penye ceket yanlış hatilamiyorsam 220 TL tuttu eşim ne yaptın sen dediöyle yapacağım bende takip edeceğim artık cidden çok pahalı kuzum gücümüz yetmiyor artık iki parça birşey alıyorsun 150 tl tutuyor ya yazık günah.
internet mağazasının outlet bölümünde bazen olabiliyor arada bakoglana artık lcw dan cok fazla alamıyorum yeni yerler bulmam lazım lcw da sadece ikili takımlar ikili altlar ikili üstler uygun geri kalanı çok ucuk kacık ya bir polar alt 35 tl çüşşşş diyesim geliyor gecen bir kaza begendim 49 tl di
önceden benim eşimde şaşırıyordu ama artık şaşırmıyor.. ve birşey söyleyim mi git bunları başka bir yerden al markasız bir yerden inan daha fazla alırsınBen geçen çocuklara iki sweet aldim iki pantolon birer tane de fermuarlı penye ceket yanlış hatilamiyorsam 220 TL tuttu eşim ne yaptın sen dedi
Dedim her zaman almıyorum ki
Sonra birinin bedeni olmadı
Buradaki şubeye gittim beden bulmak için yok 29.95 aldığım pantolonlar 34.95 den aşağı yok almadım geri döndüm büyüyünce giyer dedim bir beden büyük geldi çünkü
Şube ile internet fiyatları farklı oluyor gerçekten sezon sonu alırsan daha iyi oluyor netten
bakacağım burda bebek giyim fazla yok olsa alırım zateninternet mağazasının outlet bölümünde bazen olabiliyor arada bak
tmm çoğu sıkıtı geçti ısınma için bazı şeyleri çok takıyorsun sen kuzum yaa.az relax az dingin olmaya çalışşu an ısıyor ama iyi misk metreküpde düştü köpükten sonra
evi değiştirmeye en az 3 bin tl gidiyor burnumuzu bile cıkaramayı<
ayın 27 sinde
733 tl ödememiz var. ilk ödememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?