du bakalım onlarda çıksınbenm oglanda şimdi gözükmş
bogazı o kadar kötü değil demiş.
ciğer filmi ile idrar tahlili vermiş bu kez de
kim bilir ? onu dışarıdan seyirci birine sormak lazım..yok akıllandım.bende direk duygusal moda girince dayanamıyor eşim.kudurdu kudurdu planı bozulduya.
abisi bile diyordu şahit oldum eşini dinle ama son söz hep sende olsun diye eşime.diğer tarafta konuşuyorlardı.artık dışardan nasıl gözüküyorsak
bende bir ara senin kv gibiydim
yani olmayan şeyleri olmuş gibi düşünür
olmuş şeyleri ya olmasaydı gibi düşünürdüm kendi kendimi yerdim
ya su an calısmasaydk bunu nasıl alırdık ? ah vah tü
eşim şu an calısıyorsun demiii ??????
kayın validenin oglum olmasaydı diye düşündüğü gibi D:
sonra eşim bana sen ruh hastasısın dedi
ite bizim sıkıntı eşim annesini onu duygusal yönden kullandığını farkında değil.diğeri farkında gerektiğinde annesine postayı koyabiliyor.ben net durunca sıkınıt kalmıyor aslında az gevşek olsam gidiyor.kim bilir ? onu dışarıdan seyirci birine sormak lazım..
bir an eşinde annesine uyuyor diye üzüldüm ilk konuyu söyleynce ama sonra rahatladı içim böyle devam .. o yapıyorsa sende yap eşlerle kavga edere kdeğilde duygusal yaklaştığın zaman çözülmeyecek mesele yok cidden bende bunu cok geç anladım
sen gidiver gel deseydin.çocuk hasta.eşim nevşehirden geldiğinden beri annesigile ugrayamadı gidemedi
bensizde gitmez o annemler yanlış düşünür diye
normalde malesef haftada 1 kesin görüşürüz yoksa eşimin surat düşer derin düşüncelere dalar
dünde gidecektik oglan kötü olunca gidemedik
cocuk hasta gitmeyelim dedim tamam dedi ama surat düştü sus pus..
illa her hafta gidilecek devlet meselesi gibi..
sonra oglan uyudu
bana bak dedim. cocuk hasta annene gitmedik diye mi sus pus kesildin sen ????
yok canm kzum ne alakası var diyor
benm eşimde böyle işte .. ölümde kalımda olsa her hafta anasına gidilcek
önceden kv her pazar eşimi arar bir bahane ile cagırırdı
kombi bozuldu
bulasık makinesi calısşmıyor
tv cekmiyor
hamur yoguruyorum.
cocugu özledim hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn diye
şimdi nah gider pazar günlerihem dişli olacaksin hm duygusal girecen olaya
beyinsiz deme.o beyinle sonuçalrı incelicek şimdigerizekalı doktor beyinsiz 1 haftadır aklın nerdeydide ciğer ile idrar istemedin
kv ruh hastası diyorumda caktirma bende öyleyim ya böyle olmasaydı ya ya söyle olmuş olsaydı diye tövbe estkendini boşa yormak kuzum.çok şükür çalışıyorsun eliniz ekmek tutuyor.
tamam o zaman kibar olaym benbeyinsiz deme.o beyinle sonuçalrı incelicek şimdi
cocuk hasta gitse ağlayacak baba diye ne işi var misk ya öldümü anası diyesen gidiver gel deseydin.çocuk hasta.
toparlanıyoruz ama zamanla.zaman lazım evlilikte.yoksa ne kavgalar ne tartışmalar
antibiyotikletamam o zaman kibar olaym ben
ee ciğer ile idrarda temiz cıkarsa ne olacak misk ? nasıl iyileşecek bu cocuk
hımm oda doğru.arasın telle barı gelemiyorum diye.beklentiye girmesinlercocuk hasta gitse ağlayacak baba diye ne işi var misk ya öldümü anası diye
ay . hiç sevmedim . illa her hafta nedir . çok istiyorsa gitsin ama demi.eşim nevşehirden geldiğinden beri annesigile ugrayamadı gidemedi
bensizde gitmez o annemler yanlış düşünür diye
normalde malesef haftada 1 kesin görüşürüz yoksa eşimin surat düşer derin düşüncelere dalar
dünde gidecektik oglan kötü olunca gidemedik
cocuk hasta gitmeyelim dedim tamam dedi ama surat düştü sus pus..
illa her hafta gidilecek devlet meselesi gibi..
sonra oglan uyudu
bana bak dedim. cocuk hasta annene gitmedik diye mi sus pus kesildin sen ????
yok canm kzum ne alakası var diyor
benm eşimde böyle işte .. ölümde kalımda olsa her hafta anasına gidilcek
önceden kv her pazar eşimi arar bir bahane ile cagırırdı
kombi bozuldu
bulasık makinesi calısşmıyor
tv cekmiyor
hamur yoguruyorum.
cocugu özledim hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn diye
şimdi nah gider pazar günlerihem dişli olacaksin hm duygusal girecen olaya
her hafta çekilecek dert değilay . hiç sevmedim . illa her hafta nedir . çok istiyorsa gitsin ama demi.
sen de dişlisin zaten . maşallah . senden yana endişem yok . ezdirmezsin kendini
haklısın . ve bi cinnete bakar .kendi kendine plan yapmış.eşimle bugun evine gidecekti banada izin aldıracaklarıdı.alamam dedim izin.vermezler.resmi bikaç işi varmış. ben izin almayınca diğre oğlu gelmiş sabah ben çıktıktan sonra o götürmüş.akşam bize bozuk attı.odasına geçti tam eşim bana surat yaptı.çocuklarla eşim sırf arkasını gezdi naz yapıyo.ne güzel olacaktı gidecektik diyo haftasonu kalacaktık sesi geliyor.eee ben .bende evde zaten geçen hafta aynı moku yediniz.halletseymiş işlerini annemler üç hafta kaldı burda o ara yapaymış.kadına bak yaa akşam bi havalar kendi kendine konuşmalar.napimm ya iki çocukla haftasonu iki gece tek.eşim çocukların yanında şimdi.haksızmıyım ya
kız aradı zaten cocuk hasta gelemeyecez diye..hımm oda doğru.arasın telle barı gelemiyorum diye.beklentiye girmesinler
yani bu kv ler de bi garipler .her hafta çekilecek dert değil
hadi haftada 1 kere razı oldum artık kuzum da..
gitmediğin zamanlarda oluyor
hastalık hali iş güc yorgunluk bunu devlet meselesi yapıyor ya. çok sinir oluyorum
birde hep başıma kakar ben anamı babamı görürsem haftada 1 kere görüyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?