2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ne oldu kız. naptı yine.
kendi kendine plan yapmış.eşimle bugun evine gidecekti banada izin aldıracaklarıdı.alamam dedim izin.vermezler.resmi bikaç işi varmış. ben izin almayınca diğre oğlu gelmiş sabah ben çıktıktan sonra o götürmüş.akşam bize bozuk attı.odasına geçti tam eşim bana surat yaptı.çocuklarla eşim sırf arkasını gezdi naz yapıyo.ne güzel olacaktı gidecektik diyo haftasonu kalacaktık sesi geliyor.eee ben .bende evde zaten geçen hafta aynı moku yediniz.halletseymiş işlerini annemler üç hafta kaldı burda o ara yapaymış.kadına bak yaa akşam bi havalar kendi kendine konuşmalar.napimm ya iki çocukla haftasonu iki gece tek.eşim çocukların yanında şimdi.haksızmıyım ya

durun bakalım doktor ne diyecek.. oglmu beni korkutuyor
halbu ki 2 yaşına kadar emdi ya öyle pimpirikli, bir annede olmadım hep toz toprak da oynadı
ama cok zayıf cok bagısıklıgı toparlayamıyor
korkma canım benim.antibiyotik başlar muhtemelen.oda temizler zaten ateşde düşer otamatik

Bence haklısın bu 2 oldu.. ben olsam bende çok sinir olur kudururdum
bir hafta sonunuz var zaten yazı kdeğil mi sana bütün hafta calısıyorsun yoruluyorsun eşinle cocuklarınla geçirmen kadar doğal birşey olamaz.. yine aynı haltı yedi seslenmedin
birde merak ettim bu kadar önemli işi neymiş ? nedense hep hafta sonu bu işleri ya ? birde 2 gün
eşin mi izin aldı?
iyi ki de izin felan almamışın senin kv cok tehlikeli misk ya. sag gösterip sol vuruyor kadın eşinle aranızı açıyor içten içten cidden önemli bir mesele olsada tamam.. eminim ki değildir. ayrıca eşin neden sana sormadan uyuyor annesine

nereye gideceklermiş ? ne güzel olacaktı gidecektik demiş ya ? ee sen ? sen orda korkulukmusun ?

ağırlıgın koy sakin taviz verme bırak eşinde surat asarsa assın yoksa bir kere yüz verdin mi arkası gelir önüne geçemessin.

ya geçen hafta evin işleri vardı eşimin yapabileceği anlyorum eşi yok.erkekte lazım.ama bu hafta hafta içi hallolması lazım.miras işleri vs. avukat falan .eee annemler burdayken gitseymiş kardeşleri var dünya bi yeğenleri var.o boşluğu değerlendirseydi cahil biri değilsin sonuçta.hayır haftanın başınd plan yapmış.eşim dün dedi yarın için izin al diye.bende halledeceksen git gel tek kalmam dedim.kayınvalidede iki gündür yemek yapıyor.akşam hazırladım ben yemicem diyor tabağı ittiriyor .yedi .bulafın üstüne.yemiceksen oturma madem.sonrada odaya geçip ağladı.delimi ne .ee diğer oğlu olmasaymış işleri kalacakmışta bilmem ne.sabahta eşim kahvaltı hazırlamış.yumurta koymuş ocağa.ben yedim kalkacam.baktım.iki tane.kapatıı altını.çocuklramı dedim onlaraysa soyma soğumasın dedim.yok onlara kalkınca yaparım dedi.anasıyla kendine zoruma gitti yaw

ağırlıgın koy sakin taviz verme bırak eşinde surat asarsa assın yoksa bir kere yüz verdin mi arkası gelir önüne geçemessin.
eşim beni dinliyor diye kduruyor.hani deseki aybik bugün sabah gidecz ikindiye evdeyiz.ok izin alırdım.onunda işi hallolsun.kadına bak.cumarteside orda taa pazar akşam gelecek

oww ciddmisin misk ya.. eşin neden böyle yapıyor ? bence naz niyaz timsah gözyaşları ile eşinin aklını çeliyor kafasını karıştıyor sanrım eşinde seni suçlu görüyor.. çok kötü olmuş
tabi insanın zoruna gider gitmez mi.. eşin bari ona uymasaymış. eşini bilmiyorm hiç karakterini huyunu suyunu ama benim eşim bana böyle yapamaz. zamanında cok yaptı ama şimdi gık diyemiyor..
birde hanı demi şya diğer oglum olmasaydı kalmıştı bütün işlerim? diye..
ee var sonuçta demi ? var yani ? neden olmasaydı diye düşünüyorsun o zaman da başka bir yol care bulunurdu
olmayan birşeyleri kafasında kurup kadın ona göre düşünüp yönlendiriyor herkesi
ruh hastası gibi birşey ya.

eşim beni dinliyor diye kduruyor.hani deseki aybik bugün sabah gidecz ikindiye evdeyiz.ok izin alırdım.onunda işi hallolsun.kadına bak.cumarteside orda taa pazar akşam gelecek
evet o yüzden diyorum ya rol yaparak eşini kendine çekmeye calsııyor acındırmaya calışıyor naz niyaz ağlama ile eşininde kafası karısıyor anası sonuçta duygusal bakıyor olaya ikinizin arasında kalıyor. sana patlıyor sonuç bence iyi olmuş böyle yaptığın. koskoca kadın hiç ağlar mı ya. hayret birşey.

sizin bu iş bir yerde patlak verirde ne kadar dayanırsın onu bilmem.. keşke direk bakıcı bulsaydn bu kadınla ugraşmadan.
şimdi yemek yaparak vs eşinin gözüne girmeye calısıyor sanırım eşine senin ne kadar anlayışsız uyumsuz bir insan olduğunun izlenimini veriyor aklı sıra ve eşin senin sözünü dinliyor ise genelde eminim kıskanıyordur o yüzden yapıyor

eşim duygusal biri balık burcu.annesine dayanamıyor.diğer oğlu biraz sert mizaclı onun önünde el pençe.ama o işlirini bırakıp gelmesin yorulmasın ben eşim zaten cepteyiz.zaten eşim geçen haftada yoktu o yüzden üstelemedi farkındayım.yoksa gider gelirdi.şimdi mesaj atmış çocuklara patates falan hazırlamış kahvaltılarını :)seni seviyorum diye

ayy görcen çocuklar meyve tabağı getiriyor üçü birden tutmuşlar güya gönül alacaklar .onda da yüz eğmeler falan :)))oğlumu gönderiyor op gel diye pofffffff neyse gitti

iyi bari ya sevindim anası yüzünden aranızı açmayın
eşin duygusal olduğu için işte kafası karışıyor aslnda biraz sert olsa diğer kardeşi gibi böyle aglamaları nazları felan sökmezdi
birde cocuklarına bakıyor ya o yüzden böyle yaklaşıyor kıyamıyor annesine oda haklı kendince sende haklısın

patlak olayından sonra eşim sözümden çıkmaz oldu.bugünde onla gitmeyince :))))annem burdayken hep yaptıya.eşim dedi anne bugun şunu yaparmısın falan diye.malzemeleri koyup kaçıyordum bende :)))

benm oglanda şimdi gözükmş
bogazı o kadar kötü değil demiş.
ciğer filmi ile idrar tahlili vermiş bu kez de

patlak olayından sonra eşim sözümden çıkmaz oldu.bugünde onla gitmeyince :))))annem burdayken hep yaptıya.eşim dedi anne bugun şunu yaparmısın falan diye.malzemeleri koyup kaçıyordum bende :)))
iyi taktik =) o zaman böyle devam et kız valla eşin desin senin diyemediklerini.. senin ağırlıgın daha fazla olduğu için bunu kendine yediremiyor bence

yok akıllandım.bende direk duygusal moda girince dayanamıyor eşim.kudurdu kudurdu planı bozulduya.
abisi bile diyordu şahit oldum eşini dinle ama son söz hep sende olsun diye eşime.diğer tarafta konuşuyorlardı.artık dışardan nasıl gözüküyorsak

bende bir ara senin kv gibiydim
yani olmayan şeyleri olmuş gibi düşünür
olmuş şeyleri ya olmasaydı gibi düşünürdüm kendi kendimi yerdim
ya su an calısmasaydk bunu nasıl alırdık ? ah vah tü
eşim şu an calısıyorsun demiii ??????
kayın validenin oglum olmasaydı diye düşündüğü gibi D:
sonra eşim bana sen ruh hastasısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…