2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

haklısın . ve bi cinnete bakar .
deli deliyi görünce sopasını saklarmış . iyi sabırlısın . ben cingarı çıkardıydım .
çekemek . kimseyi çekemem bu saatten sonra.
arada alttan yürüyüyorum işleri iz belli etmeden

kız aradı zaten cocuk hasta gelemeyecez diye..
öff tek biz burda olunca böyle oluyor misk
yine şimdi iyi önceden 2 güne bir görüşürdük ruh halim bozulduydu işe girdmde kurtuldum
hayret bi şey .
kv ler evliliğnin ilk yılları böyle yapıyor . sonra değişir . 5 yılı geçmedi demi daha evlilik . geçmek üzere belki. ama 5 yılı devirince sen de değişirsin . kv de beklemez artık .

yani bu kv ler de bi garipler .
herkesin evi işi gücü var . gelebiliyorlarsa gelsinler de . zorunlu kılmak nedir . illa bi şey uydurmak nedir .
gıcıklar .
bir de her hafta illa gidilecek yani 1 kez insanın hastası olur misafiri olur işi olur gücü olur.. o hafta görüşemeysek haftaya görüşürüz eşimde bunu devlet meselesi yapar onlarda cok sinirlerm bozuluyor haftada 1 kere görüyormuş zaten cokmuymuş ?

hayret bi şey .
kv ler evliliğnin ilk yılları böyle yapıyor . sonra değişir . 5 yılı geçmedi demi daha evlilik . geçmek üzere belki. ama 5 yılı devirince sen de değişirsin . kv de beklemez artık .
artk cok gelin diye sıkıştırmıyorlar ama haftada 1 kez mutlaka görüşüyoruz hiç şaşmıyor sizce fazla mı iyi mi.. haftada 1 kere görebiliyor annesini babasını

ondada zaten 2 saat oturup geliyorz. yada biz gitmessek o hafta onlar geliyorlar istisnasıs

arada alttan yürüyüyorum işleri iz belli etmeden
alttan yürüyorsan iyi . ben üstten daldıydım . artık sabrım yok .
hani eskiden senin gibi yapardım da. artık daralıyorum . maksadını bildiğimden . çözüyorsun ya illa yıllar sonra.
sabır falan kalmadı bende.
ben gemileri çoktan yaktım .
kavga etmedim . ama aramıyorum sormuyorum . 15 yılda biraz fazla göze batarcasına yapıyorum ama . iyi olsaydı . kem küm etmeseydi . eleştirmeseydi de ben de böyle nefret oluşmasaydı keşke.
nefret geldi.
kavga yok gürültü yok aramızda . biliyorsunuz işte. nefret ediyorum .

hayret bi şey .
adamlar akıllanıyor yoksa evlilik olayı yüreyemecek ,bakıyorlar eşleri elden gidecek.adamlar akıllanca kvdelerde söz geçiremez oluyor oğullarına olay çözülmüş oluyor otamatik

haftada 1 kere gitmek görev gibi oldu artı kbenim için
ama öyle asla yemeğe felan cagırmam cok nadir.. zaten kendime zor yetiyorum
yüz buldular mı hemen astarını isteyen tipler. artk eşimide öyle zırt pırt ayak işlerine cagırmayı bıraktılar

üstten dalmışlığım var bi beş sene götürür beni

üf bend cok sıkılıyorum bu durumdan ama napym hergü görüşmekten yine iyidir demi kızlar ya
kendimi böyle teselli ediyorum
birde hiç kafa sarmıyor insanın
yazın mesela görümcem geliyor 2 cocugu var onla daha çok görüşüyoruz çünkü kafan sarıyor cocukları oynuyor oglumla iyi oluyor çok kafa dengi .

ileride bende kv olacağm belki oglum gelmesse üzülürüm misal
o yüzden haftada 1 kereyi cok görmüyorum sanırım

anne sonuçta onlarda o kadarcık olsun gözüne batırmamaya çalış

oglum iyi olmuyor..
yine gittiler
ateş düşmüyor 5 gün oldu.
ilaçla düşüp geri yükseliyor
şimdide idrarla ciger filmini görelim demiş onlarda temiz cıkarsa ne olacak onu konuşuyodk
anladım canım .
bizim 7 gün süren bi ateş olayımız olmuştu . bundan 6 yıl önce.
sonra ikinci çocuğa geçti.
7 gün uykusuz kaldık . tam iyi oldu derken ikinci çocuğum 8-9 aylıktı. ona bulaştı ve onda da aynı şekilde 7 gün sürdü
14 gün uykusuz geçirmiştim .
ilk çocuğu götürmüştük doktora kan tahlili yapılmıştı. temiz çıkmıştı.
başka bi şey yapılmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…