cildim karma benim t bölgem yaglı diğer bölgem kuru ya.. sen alıştıysan devam etcildin yağlıysa olabilir ondan dedim.başta çok sinmedi ama cildim alıştı şimdi.alttan nemlendirci yada güneş kremi geçiyorum.tamamlıyor birbirini
ya büyükler ok anlarım ki her ailede vardır bizde de var atlatsak yarışır yani o derece ama çocuk amca diye gitmiş ne bilim düşmüş.istediği kadar kadın engellesin olamaz yaniçok derin misk çok cocuguma o yaptığı harket gözümün önünden gitmiyor
eşim diyor ki o kadın yaptırdı
tamam o kadın yaptırdı da yahu cocuk bu cocuk ? cocuk senin yanına amca diye gelmş artı düşmüş dizinin dibine insan bir kaldırmaz mi ? vicdansız cani ? yiğenin o senin o cocuk naptı sana
zaten bu olaydan sonra kv ağzına s... eltimin felan bu sene işte öyle olunca süt dökmüş kediye döndüler
bayramda gittik ya. kv 'Ye onlarda orda tabi..
cocugumu sevmeler. süt vermeler amcası araba felan veriyor ulan versen ne
sen benim cocuguma onu yaşattıktan sonra
benimde parfüm ihtiyacım var ama karar veremedim daha.kışta olsa fresh koku seviyorum ben ya.cildim karma benim t bölgem yaglı diğer bölgem kuru ya.. sen alıştıysan devam et
parfümde avon incandessence alacağım.. kokusu cok hoş ve uygun.. parfüm fiyatlarıda uçmuş
birde kışın benim birşey giyinesim bile gelmiyor
penye tarzı pantolon ve taytlar la çok rahat ediyorum salaş giyim hep almasam bile olur kendime birşey
bende oryantal çiçek kokularını seviyorum söylediğim parfümde çok güzel bir koku.. müptelası çokbenimde parfüm ihtiyacım var ama karar veremedim daha.kışta olsa fresh koku seviyorum ben ya.
bakayım bi nettenbende oryantal çiçek kokularını seviyorum söylediğim parfümde çok güzel bir koku.. müptelası çok
demi olmaz yani ? eşim de çok sinirlendi zaten 1 yıl konuşmadı hatta dedi senin kalıbına tükürüyüm diye. utandığından çok aradı etti çok mahcup oldu o kadın orda ne yaparsa yapsın günahsız bir cocuga onu yaşattı ya allaha havale ettim ben o yüzden aramadım işte anlayacağınya büyükler ok anlarım ki her ailede vardır bizde de var atlatsak yarışır yani o derece ama çocuk amca diye gitmiş ne bilim düşmüş.istediği kadar kadın engellesin olamaz yani
bak yorumlara felanda bak asla pişman olmassn fiyatıda uygun ben vücut spreyi ile birlikte alıyorumbakayım bi netten
erkekler hep böyle.bende ağır bi vaka atlattım kaynımla sağolsun eşim bir sene kadar sürdürdü benimle birlikte kırkınlığını ama şimdi çok çok farklı çok seviyor.bende yumuşadım normalde olayı ömür boyu unutmam ama nasıl oldu bilmiyorum affettim görünürde.demi olmaz yani ? eşim de çok sinirlendi zaten 1 yıl konuşmadı hatta dedi senin kalıbına tükürüyüm diye. utandığından çok aradı etti çok mahcup oldu o kadın orda ne yaparsa yapsın günahsız bir cocuga onu yaşattı ya allaha havale ettim ben o yüzden aramadım işte anlayacağın
ben cok kinci bir insanım bunu bana yapsa zoruma gitmez di unuturdum belki
ama cocuguma yapıldığı için asla unutmadm .
ben onnn cocuguna yapmadım aklımın ucundan bile geçirmedim ki yaptırsam bile eşim beni dinlemezdi asla. ama o dinledi malesef
şimdi eşim onlar süt dökmüş kediye dönünce ( ki döndüklerli felan yok eltim böyle baktı ıkötü oluyor foyası ortaya cıkıyor renk değiştirdi) eşimde hemen yumuşuyor işte
gg den mi alıyorsunbak yorumlara felanda bak asla pişman olmassn fiyatıda uygun ben vücut spreyi ile birlikte alıyorum
sen benim yerimde olsan bu olayı unuturmuydun peki misk ben unutmuyorum unutmayacağım unutamıyorum birde eltim şu an böyle yaparak rol yapıyor anladın mı çok sinsi birisi ve herkes afedersin biliyor ne mal olduğunuerkekler hep böyle.bende ağır bi vaka atlattım kaynımla sağolsun eşim bir sene kadar sürdürdü benimle birlikte kırkınlığını ama şimdi çok çok farklı çok seviyor.bende yumuşadım normalde olayı ömür boyu unutmam ama nasıl oldu bilmiyorum affettim görünürde.
bırak engelleyen onlar olsun.görümcen ne diyor.kv agzına etti ya bunların
bu sene bir görseydin misk.. eltim cocugun etrafında dönüyor ogluma mutfaktan birşeyler veriyor
zıbınını ıslattı zıbın getiriyor bana laf atmaya calısıyor atamıyor yüz bulamıyor
cocuğuma öyle yapan amcası. oyun kuruyor üzüm topluyor top atıyor.. araba veriyor felan..
şimidde beni engellemiş işte.
n11 den alıyorum ben kuzum yada hepsiburada.. ama bir dene derim cok beğenirsin eminimgg den mi alıyorsun
benim çocuğuma yapılanı unutmam diyordum bende ama geçti bilmiyorum sanırım kin tutamadım ben.ama için için hala neden diyorum.neden affettim.sen benim yerimde olsan bu olayı unuturmuydun peki misk ben unutmuyorum unutmayacağım unutamıyorum birde eltim şu an böyle yaparak rol yapıyor anladın mı çok sinsi birisi ve herkes afedersin biliyor ne mal olduğunu
zamanında görümcemi evden def etmiş kovalamış
kayınvalidelere torunun dahi göstermemiş.. evlendiklerinde ellerini bile öpmemiş kına gecesinde olay cıkmış düğünü kavgali bitmiş.
görümcemde ilk sene onlara uydu .. eltimle bir olup beni dışladıbırak engelleyen onlar olsun.görümcen ne diyor.
sana ne yaptılar merak ettimbenim çocuğuma yapılanı unutmam diyordum bende ama geçti bilmiyorum sanırım kin tutamadım ben.ama için için hala neden diyorum.neden affettim.
hım anladım.dengede tutmaya çalış sende görümceyle aranı.ağzına laf verme.umursamıyormuşsun gibi yap.arada de bakayım engelledi diye ne dicekgörümcemde ilk sene onlara uydu .. eltimle bir olup beni dışladı
snra eşim onunlada konuşmadı 1 yıl boyunca
görümcem buraya geldi bir gün akşam evime geldi benden özür diledi ağladı . hatasını kabul etti
ondan sonra düzeldi aramız şimdi iyi ara ara yazışırız felan
işte görümcemle alt üst oturuyorlar istanbulda
cocuguna baktı 3 yıl şimdi bıraktı eltim işten cıktı ya.. araları iyi onlarında
benimlede iyi iki tarafıda idare ediyor anlayacağın
ama eltim aramızı bozmak için ugraşıyor da yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?