2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Malesef çünkü çok az ve iki petek yakmamiza rağmen 130 tl geldi bide normalde de çok üşürüm
Kötü bi durum yaa bizde ayniyiz
Ben çocukları 2 kat giydirmekte buldum çareyi
2 bluz 2 pantolon 1 yelek 2corap
Gece de uyku tulumu giydiriyorum
Bizde kalın giyiniyoruz mecbur
Hiç t shirtle kış gecirmemisimdir bugüne kadar

dün eve geçtim önce market yaptım.eksikler vardı onları aldım sonra ev.evde çorba vardı salata doğranmıştı makarna haşlanmıştı.yanına mantar kavurduk öyle soğanla.makarnayı sosladım salata aynı şekilde.sofrayı kurdum sonra topla makinaya yerleştirdim.biraz biberiye demledim.eşim dışarı çıktı.o ara az dinleneyim dedim bi saat sonra geldi.bitki çayını içtik nolur kek diye tutturdular.kolarımdan tutulup sürüklenerek mutfağa götürüldüm.malzemeleri verdiler sadece çırpıp fırınladım :)kendimede fit kurabiye yapayım dedim başım kelmi.tekrar normal çay demledim.onlar limonata içtiler sonra benim çayada yüklendiler :Skafa dinleyip çay içmek istedim kv uyumak bilmedi.eşimin çocukların sesi kvnin sesi kulaklarımda yankılandı.çamaşır vardı onları tele attım.olacağı yok sağı solu toparla wc fırçala boyun damarlarım kafam falan çok gerilmiş saat onikiyi geçiyordu yattım hala başım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…