çok yoruyorsun kendini çok dün yemekleri kim yapmış sen gelmedendün eve geçtim önce market yaptım.eksikler vardı onları aldım sonra ev.evde çorba vardı salata doğranmıştı makarna haşlanmıştı.yanına mantar kavurduk öyle soğanla.makarnayı sosladım salata aynı şekilde.sofrayı kurdum sonra topla makinaya yerleştirdim.biraz biberiye demledim.eşim dışarı çıktı.o ara az dinleneyim dedim bi saat sonra geldi.bitki çayını içtik nolur kek diye tutturdular.kolarımdan tutulup sürüklenerek mutfağa götürüldüm.malzemeleri verdiler sadece çırpıp fırınladım :)kendimede fit kurabiye yapayım dedim başım kelmi.tekrar normal çay demledim.onlar limonata içtiler sonra benim çayada yüklendiler :Skafa dinleyip çay içmek istedim kv uyumak bilmedi.eşimin çocukların sesi kvnin sesi kulaklarımda yankılandı.çamaşır vardı onları tele attım.olacağı yok sağı solu toparla wc fırçala boyun damarlarım kafam falan çok gerilmiş saat onikiyi geçiyordu yattım hala başım ağrıyor
çok iyi vermişsin.cumadasın galiba.bende günlüklerdeki bir topikteyim ama aktifliğim azaldı orda .kendimi bi bıraktım toparlamam lazımEvet canım diyet grubundayim
109 la gruba başlamıştım şuan 88.7 yim
dilekçeyi müdüre sen sürolur dedi derhal konuyu müdüriyete taşıyalım
ben biraz geç geçtim eve.marktee falan uğrayınca eşim bende önce geçmiş.çorba vardı makarnayı eşim haşlamış salatayıda.mantar vardı ben üzerimi değiştirene kadar eşim kvye dedi şunları hallet diyeseslerini duydum :))onuda kv yaptı.son dokunuşları ben yaptım.ee tabi yemeğe dokununca hanımım tabağını bile kaldırmıyorçok yoruyorsun kendini çok dün yemekleri kim yapmış sen gelmeden
43 te yakıyorum ama kalın giyinmezsem üşürüm canimSizin evde mi ısımıyor ya ?
Evet canım takım da hırs oluyoçok iyi vermişsin.cumadasın galiba.bende günlüklerdeki bir topikteyim ama aktifliğim azaldı orda .kendimi bi bıraktım toparlamam lazım
katı oluca cuma gruplarına yanaşamıyorum bide iki hafta bekleme süresi sıkıcı geliyor.hangi takımdasın göz atayımEvet canım takım da hırs oluyo
bende yapardm kırmazdım cocuklarımıya eşim böyle yemek falan yapınca bi kek çırpmak yorgun olunca zoruma gitsede kıramıyorum.sizce?yarın yapayım dedim çocuklarda kek kek kek diye evi inletti
3.takım canımkatı oluca cuma gruplarına yanaşamıyorum bide iki hafta bekleme süresi sıkıcı geliyor.hangi takımdasın göz atayım
hadi ya yoksun yani bugübugün benin fazlaca dışarı işlerim var.
owww tekrar dönmyecenmi işebankaya kaymakamlığıa gideceğim ordan bir saç boyası alırım kendime arayan olmassa gel diye.
oglana bez alacağım .
birde cıkışta kendime pantolon alacağım co ksevdiğim pantolonum yırtıltı malesef ya.
550 t lharcama limitimiz var ay boyunca
oglumada bir kaç parça birşey alıym
ben üç sene önceydi sanırım 6. takıma katılmıştım3.takım canım
Aslında katılık degilde doğru beslenmeyi öğrenene kadar habire tavsiye alıyosun
Zorlanmadim ben hic
19 oluyo canımdaha yüksek yaksan ısımıyor mu kaç derece oluyor
döneceğim kız. dönmez olurmuymowww tekrar dönmyecenmi işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?