olur tabi ki ama eşimin maaşı çok düşük o zamanda yetmiyor.. geçinemiyoruz ki.o zaman çalışmazsın . bakıcılara vereceğine evde bakarsın çocukları. neden olmasın .
o zaman el mecbur .kv hasta zaten
annem bakıyordu önceden onada veriyordum ücret ( annem 2. evlliiğini yaptı )
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
teyzelerim var onlarında eli boş değil
daha önce bırakıp dönmüşlüğün varmıydı eşineDün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım
öyle . farkındayım . şimdi döver bizi. sus .eşi mantıklı biri eclipin anladığım kadarıyla. eclip çok evhamlı.çok panik
inşallah canm ama eşimin yüksek maaş alması yani en azından tek maaş ile bizi geçindirecek kadar alması mümkün değil allah büyük .. dur bakalım seneye eylül bir gelsin neler olacak.. zaten baktm olmuyor 2. cocugu düşünmem 1 cocukla kalırım napym..o zaman el mecbur .
kendi başını kendin kaşıyacaksın .
öyle de yapıyorsun . Allah kolaylık versin . daha çok maaş alır inşallah eşin . sen de çalışmazsın belki bi dönem . çocuk büyüyene kadar .
2. çocuktan vazgeç o zaman bir süre düşünme.olur tabi ki ama eşimin maaşı çok düşük o zamanda yetmiyor.. geçinemiyoruz ki.
aşk olsun be.. sizin tuzunuz kuru tabi.. maaşlar yüksek bakıcı kreş de olsa veriyorsunz eclip napsın..öyle . farkındayım . şimdi döver bizi. sus .
evet öyle yapacağım.küçük gece yanıma gelmiş kucağımda yattı.dengesiz yattım bideof geçmiş olsun dikkat et .
sıcak tut belini bari.
eve gidince sıcak su torbası yap .
yok etmem zatne oglan 1. sınıfa felan geçsin ancak öyle.. zaten durumumuz da yok 2 sene kredi ödenecek ondan sonra bakalım2. çocuktan vazgeç o zaman bir süre düşünme.
kendinizi toplayın bi önce.
daha yaşın genç . acele etme 2. ye .
Ben oriflame dan alıyorum canımsatışı çok yok sanki üç yerde buldum.90 l,ra civarı indirime girermi.
ciddimisin.annen para karşılığındamı baktı.baban peki?kv hasta zaten
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
Çalışıyor borcu vs de yokmuş yalanmis yaniinşallah senin istediğin gibi olur ama bi de tam tersi durum var . onun için de ne yapabileceğini düşünmen lazım tabi.
eşin çalışorsa siğortalı bi işteyse o zaman nafaka öder . ödetirler .
Aynı şehirde olsak ben bakardım iş bulana kadarkv hasta zaten
Yokdaha önce bırakıp dönmüşlüğün varmıydı eşine
gitti.dağılır şimdiöyle . farkındayım . şimdi döver bizi. sus .
sizin ilişki düzelmez zaten .Çalışıyor borcu vs de yokmuş yalanmis yani
ne tuzumuzu kuru bende iki bebe var.şimdi kreşe versem iki kat.baakıcı tutsam iki kat.ki bakıcı bakmaz iki bebeye.ozaman direk kreş.aşk olsun be.. sizin tuzunuz kuru tabi.. maaşlar yüksek bakıcı kreş de olsa veriyorsunz eclip napsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?