seninki yine büyük ama benim oglan seneye senin oglun gibiyken gidecek kreşe
iyiyim şükür yaramaz bi şey yok .
günlük şeyler . çocuklar yemek iş koşturmaca.
günü geldiğinde Allah kolaylığını veriyor . emin ol .
ben de her çocukta nasıl olacak . kim bakacak . okul getir götür işleri . kendimi yedim bi dönem .
ama günü gelince Allah bi yol çiziyor sana zaten .
o yüzden . rahat ol ve Allah a bırak . illa bi çözüm çıkar .
bence babaanne de varsa . işin zor olmayacaktır.
ben o konuyu sıkıntı etmiyorumda muhtemelen ben bırakır ben alırım. iyi bi kreş bulabilcekmiyim güvenebilecekmiyim.benide düşündüren okul
nasıl alışacak okuldan kim alıcak kim bırakıcak
okul çıkışı nereye gidicek
en kötü babaannesi ilgilenicek yine ama
bilmiyorum alışma ve alma bırakma konusunda düşündükçe daralıyorum .
inşallah rahat geçer .evet şuanda babannesi bakıyor sağolsun
okulda babaanneye yakın ama alışma döneminde yanında bi süre beklemesi lazım ki
ben rahat olabileyim onuda aşıcaz artık inşallah.
ay ne güzel bende almıştım büyükte izin rapor falan baya götürmüştü beni ilk bebeğimde.Allah bağışlasın canımBen dogum iznim bitti 6 aylik ucreysiz izindeyim 4 ay 4 gunluk bir oglum var sukur ♡♡♡ellerinizden oper
Saol canim aminmaşallah . sağlıkla büyüt .
Saol am8n canim mayista is basi yapacagimay ne güzel bende almıştım büyükte izin rapor falan baya götürmüştü beni ilk bebeğimde.Allah bağışlasın canım
ben o konuyu sıkıntı etmiyorumda muhtemelen ben bırakır ben alırım. iyi bi kreş bulabilcekmiyim güvenebilecekmiyim.
ya bas bas kamu spotları dönüyor kadının yanındayız kadın hakları vs diye.hepsi boşmu yani.dul maaşı falanda mı alamıyorsun .kadınlar böyle olmamalı ya.elinden tutulmalı.sığınma evine başvurdunmuInşaAllah kazanırım hakkım olan nafakami tazminatı
inşallah rahat geçer .
sen ne kadar stresli görünürsen çocuk da daha çok huzursuz oluyor .
ilk çocuktan tecrubem .
aramız çok iyiydi büyük oğlanla. bağımlıydı hatta.
ben de kreşe verirsen streslendim . nasıl yapacak diye.
her gün ağlayarak gitti. 4 yaşındaydı üstelik .
en son aldım kreşten . 6 ay falan gitti.
sonra 5 yaşında anasınıfına gitti.
severek gitti. belli bi yaşı devirmesi lazım galiba ağlamaması için .
annelik zor iş . her şeyi yaşıyorsun . Allah evlat acısı vermesin . gerisi boş .
mümkünse iznini uzat .Saol am8n canim mayista is basi yapacagim
9 aylık falan olur.kim bakacak pekiSaol am8n canim mayista is basi yapacagim
evet işte alışma süreci benim içinde sıkıntıarkadaşımın kardeşi öğretmendi gittiği kreşte
üstelik öğretmenini de tanıyordu ama çok zor oldu
allah bagıslasın kuzum saglıklı uzun ömürleri olsun kuzununBen dogum iznim bitti 6 aylik ucreysiz izindeyim 4 ay 4 gunluk bir oglum var sukur ♡♡♡ellerinizden oper
allah allah benm oglum şimdi bile gidenleri görünce anne bende bende okul diyor çok hevesli. içine mi kapanık senin oglunyazın verdim geri aldım çok etkilendi bende 1 sene daha bıraksın dedim
hala bile gitmek istemiyor
oy oy . kar geldi size .an itibari ile kar yağışı
Ayrı ev vs aranıyor kadın sığınma açık hapishane gibi her türden kadın var bazısı 1 gün kalıp birilerini (diğer kadınları iş buldum sende benle kal diye )kandırıyor telefon yasak tv yokya bas bas kamu spotları dönüyor kadının yanındayız kadın hakları vs diye.hepsi boşmu yani.dul maaşı falanda mı alamıyorsun .kadınlar böyle olmamalı ya.elinden tutulmalı.sığınma evine başvurdunmu
bizim burdan komşu gitti kadın sığınma evineAyrı ev vs aranıyor kadın sığınma açık hapishane gibi
Bende gittim 3 4 gün kaldımbizim burdan komşu gitti kadın sığınma evine
eşi dövüyormuş hep .
bi oğlu 19 yaşında.
bi de kızı var 10 yaşında
aldı kızı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?