bende bakmamBen ileride torunuma bakmak mesela
kadınlar ancak rahatlıyor cocuklarını evlendiriyorlar
birde hoppp cocuk bak deniliyor
o zaman yazı kdeğil mi şimdi ki annelere kv neden bakıyorlar cocuklara bebende bakmam
işin şakası tabi.o gün ler gelsin bakalımo zaman yazı kdeğil mi şimdi ki annelere kv neden bakıyorlar cocuklara be
bakmak zoruda değiller ben hep bunu savundum.ama illa ben bakacağım diye çıkınca kayınvalideler ortaya yapacak bişey kalmıyorne yani ogluşundan biri annecğim zor durumdayız cocugu bakıcıya bırakamıyoruz torununa bakarmsn derse
ben bakamam dersen vallahi kan cıkar kız
ama bir yandanda haklılar bakmamakla bence tam böyle rahatladığı gezeceği tozacağı zaman kadıncagızlara cocuk yükü veriliyor
aynen o dediğindenbakmak zoruda değiller ben hep bunu savundum.ama illa ben bakacağım diye çıkınca kayınvalideler ortaya yapacak bişey kalmıyor
aldınmı parfüm alacağım satıcıda tükenmiş.senmi aldınaynen o dediğinden
Hee ben sandım düşük sadece kürtaj işlemi olmadan kanama ile atılanonada düşük deniyor canım.benimde senin gibi olmuştu.
wuhuuuuuwww şöyle elini attıra attıra takıver işte5 taş
Ben yüzük takmayı sevmem
bende senin gibi sanıyordum.Hee ben sandım düşük sadece kürtaj işlemi olmadan kanama ile atılan
Dün platformunu değiştirmeye gittim . 15 gün sonra gelcek bide boyunu küçülttürdüm :)wuhuuuuuwww şöyle elini attıra attıra takıver işte
ama güzel süpriz hazırlamış gerçekten
.Kuzum ya düştü mü bebeğin
Hee ben sandım düşük sadece kürtaj işlemi olmadan kanama ile atılan
Ever canım . 9. Haftaya kadar bekledım .Canım sen kürtaj mioldun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?