iş için başvuru yapıyor musun . çocukla çok zor ama bi çözüm bulman lazım .Bende gittim 3 4 gün kaldım
4 5 aydır hergün arıyorum kuzumiş için başvuru yapıyor musun . çocukla çok zor ama bi çözüm bulman lazım .
çocukla çalışabileceğin yerler var mı . mesela kreşler . özel anaokulları . oralara gidip yardımcı olarak başlayabilirsin .
çocuğunu da orada bakarsın çocuklar çok olduğu yerde göze batmaz .
ilk etapta böyle bi kendine gelmek adına başlayabilirsin .
sonra daha iyi işler bakarsın .
hepimiz hayatımızda dibi gördük .
insanoğlu hayat boyu bir kez dibi görürmüş .
senin de o zamanların sanki. inşallah daha iyi olacak her şey .
Oralara sertifikalı ve genç araniyoriş için başvuru yapıyor musun . çocukla çok zor ama bi çözüm bulman lazım .
çocukla çalışabileceğin yerler var mı . mesela kreşler . özel anaokulları . oralara gidip yardımcı olarak başlayabilirsin .
çocuğunu da orada bakarsın çocuklar çok olduğu yerde göze batmaz .
ilk etapta böyle bi kendine gelmek adına başlayabilirsin .
sonra daha iyi işler bakarsın .
hepimiz hayatımızda dibi gördük .
insanoğlu hayat boyu bir kez dibi görürmüş .
senin de o zamanların sanki. inşallah daha iyi olacak her şey .
allah allah benm oglum şimdi bile gidenleri görünce anne bende bende okul diyor çok hevesli. içine mi kapanık senin oglun
Haklısın cnm bende araştırma hastanelerinden birine gitmeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda.tekrar yaptır heleki kan pıhtışama testini kesin yaptır.ben bir düşükte yaptırdım.ama üç düşük olunca yapıyorlar yalan söylemek zorunda kalmıştım.devlete yaptıracaktım bir ay salladılar beni gittim özelde yaptırdım biraz pahalı oldu ama yapacak bişey yok.bide dünya bi para döktüm bebek tedavisi için çok pişman oldum direk bi profa gitmediğim için.aşılamalar boşa vurulan yumurta geliştiriciler hormonların dengesizleşmesi desen ooo.hiç vakit kaybetme derim ben
dün doğumgünündü değil mi. nasıl geçti . sürpriz neydi.
Eşim ablamlarla anlaşmış herkes eve geldı kapıda süprizzz diyeneler oldu
Ben ozelde oldugum icin bizde ucretsiz izni hakki 6 ay canim 1 ayda yillik iznimi kullanacagimmümkünse iznini uzat .
borç çok değilse.
Gorunen annem ama belli olmaz bakarmi bakmazmi9 aylık falan olur.kim bakacak peki
Amin saol canim hepimizinkini insallahallah bagıslasın kuzum saglıklı uzun ömürleri olsun kuzunun
Allah yardimcin olsun canim derdi veren dermaninida verir insallahSiz hata yapmadınız mi?
Babam 1 saat bana eski eşim e nasıl inandığımi aptal oluşumu vs saldırdı
Bende aptallık ettim inanmamam korkmamam lazımdı ama insanım dedim daha da öfkelendi
Senden olmaz dedi
Avukat tutun diye yalvardım 1 ay dedim o zaman nerdeydiniz
Biriniz arayıp görüşün dedim yapmadınız
Işe girecektim çocuğu gönder dediniz
Ben ne yapayım dedim ?
Cevap yok
Ben düşük yapmadım canım ya benım kinın kalbı atmadıAllah Allah bu ara noldu böyle ya bi arkadaşımızda 9 yıllık evli oda yeni düşük yaptıH E de aynı şekilde.Allah muhafaza.kan pıhtılaşması yok değilmi sende
Çıkın çıkın gelin kızlar yarışma sonucunda kazanan güzel hediyeler kazanıyorevet meze .şuan aktif konu varya yemek bölümünde.hiç aklımda yoktuMinik Duduklu Tencere aklıma düşürdü
Amin InşaAllah Rabbim e sığındım onu vekil bildim bir kadın 10 yıllık eşine inanamaz mi ?yada tehdit edilse korkmaz mi ?Allah yardimcin olsun canim derdi veren dermaninida verir insallah
mutlaka gitHaklısın cnm bende araştırma hastanelerinden birine gitmeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda.
takacam derken.Eşim ablamlarla anlaşmış herkes eve geldı kapıda süprizzz diye
En bombası eşimin hediyesıydı
Hiç ummuyordum öylesıne bana alsana demiştim
Şimdi nasıl takcam dıye dusunuyorum
anneler bakar yaGorunen annem ama belli olmaz bakarmi bakmazmi
onada düşük deniyor canım.benimde senin gibi olmuştu.Ben düşük yapmadım canım ya benım kinın kalbı atmadı
çok güzel bi yemek takımıydı ya bayıldım resmenÇıkın çıkın gelin kızlar yarışma sonucunda kazanan güzel hediyeler kazanıyorSUHAN en son birinci olan kişinin ödülünü görmüştü sanırım
Daha öncekiler de öyle basit küçük hediyeler değildi bilginiz olsunçok güzel bi yemek takımıydı ya bayıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?