Bende 5 haftalık düşük yaptım çok yıpratıyor insanı böyle süreçler :/ kürtaj daha acisiz oluyor normalde bi kerede temizliyorlar ama benimki kucuk olduğu için kendi düştüEver canım . 9. Haftaya kadar bekledım .
Doktorum normal düşmesini beklersen çok ağrın olur dedi
Insanlar in büyük kısmı kötü malesefneden başkalarını küçümser ki bu insanlar
Bende var kardeşim in düğününde gozuksun diye kocaman aldım şimdi utanıyorum takmaya muhabbet ettiğim herkesin gözü 5 taşta5 taş
Ben yüzük takmayı sevmem
Insallah zaten 4 yasindan sonra krese gondericem simdiki cocuklar 4 duvar arasinda buyudugu icin bencil ve paylasmayi bilmiyiranneler bakar ya
Aynen doktorumda ağrısız olsun diye kürtajla aldı hemen .Bende 5 haftalık düşük yaptım çok yıpratıyor insanı böyle süreçler :/ kürtaj daha acisiz oluyor normalde bi kerede temizliyorlar ama benimki kucuk olduğu için kendi düştü
kim. hangi densizişe gelirken acaip canımı sıktı birisi ya.
Bende 1 gün taktım su içerken falan girdiğim hareketleir görsenBende var kardeşim in düğününde gozuksun diye kocaman aldım şimdi utanıyorum takmaya muhabbet ettiğim herkesin gözü 5 taşta
bende evlilik yıldönümünde bekliyorum bu tarz bişiDün platformunu değiştirmeye gittim . 15 gün sonra gelcek bide boyunu küçülttürdüm :)
Geldiği giib gitti garibim
.
Bende var kardeşim in düğününde gozuksun diye kocaman aldım şimdi utanıyorum takmaya muhabbet ettiğim herkesin gözü 5 taşta
Bende 1 gün taktım su içerken falan girdiğim hareketleir görsen
Ben günlük takma istemiyorum çocuğun donunu toplarken çocuklara çizik atıyorumBende 1 gün taktım su içerken falan girdiğim hareketleir görsen
Ayyy nasılsın minik diyor ama gözler bende değil gerçek sanıyorlar sanırım evi satmak lazım o kadar büyük taşlı 5 taşı almam için
Amin canım senin ilkti dimi .Aynen doktorumda ağrısız olsun diye kürtajla aldı hemen .
Sadece ruhsal açıdan etkisi çok
Allahım kimseye yaşatmasın
no problem canımcım.sıkıntı yok.orayada arada uğruyordum ben zaten.bizim eclipin arada canı sıkılıyor çözüm bulmaya çalışıyorum sıkı canınaSUHAN bak bizim kızlarda burda yazıyor rahat ol biz kasmayiz o orda konuşamaz bizim topige kimse gelenez diye kk hepimizin nasıl olsa o yüzden lafım anlayana sana değil
Biz topikleri birlestirmeyelim kim nerede istiyorsa yazsın sen bana gel ben sana
bende seneye dört olacak inş başlıcak aslında ocaktan sonra yarım gün gönderme niyetimde vardı ama rafa kalktıInsallah zaten 4 yasindan sonra krese gondericem simdiki cocuklar 4 duvar arasinda buyudugu icin bencil ve paylasmayi bilmiyir
aşk olsun be birde övünüyorno problem canımcım.sıkıntı yok.orayada arada uğruyordum ben zaten.bizim eclipin arada canı sıkılıyor çözüm bulmaya çalışıyorum sıkı canına
günlük çok sıkıntı olur evet dediğin gibi dolanır durur biyerlereBen günlük takma istemiyorum çocuğun donunu toplarken çocuklara çizik atıyorum
Kendime bile zarar verdiğim oluyor
canım sıkma sende canını direk git araştırma hastanesine.en azından bi sıkıntı varsa önlemini almış olursunAmin canım senin ilkti dimi .
Benim 3. Ben çok üzülüyorum evde deli gibiyim aklım hep çocukta her şeyi unutur oldum.sanki etrafımdaki hiç kimse acimi bilmiyor gibi neden tedavi olmuyorsun neden düşük oldu soruları var etrafımda hal böyle olunca bende kendimi suçluyorm
Benim yüzümden mi oluyo dikkat mi etmiyorum diyorum :/
Sürekli doktorlardayim ne yapacağımı şaşırdım inan. Biraz karışık yazdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?