Günaydın kızlar oğlum hasta ve ateşli bugün okula goturmedim tüm gece uyuyamadim bir ara oğluma dua et anneciğim agrin azalsin dedim -annemle babam barışsin- diye dua etti içim yandı ne zaman kabullenecek acaba
gel buraya kader arkadaşım iki dertleşelim seninle.Günaydınnn
geçmiş olsun canm benim oglanda öyleydi 2 hafta sürdü çok zorlandık ya. şükür şimdi iyi salgın var salgın.. dikkat et iyi olur merak etme eger ateşi düşmez ise doktora götür ihmal etme enfeksiyon olabilir .Günaydın kızlar oğlum hasta ve ateşli bugün okula goturmedim tüm gece uyuyamadim bir ara oğluma dua et anneciğim agrin azalsin dedim -annemle babam barışsin- diye dua etti içim yandı ne zaman kabullenecek acaba
Oğlanın kapşonlu ceket leke olmuş elimde kiri yıkadım dışarı tele attıman itibari ile konya -8 derece donuyuruk
kız ne ettin dışarı atılır mı hiçOğlanın kapşonlu ceket leke olmuş elimde kiri yıkadım dışarı tele attım
Tahta gibi olmuş
Suyu akiyodu napimkız ne ettin dışarı atılır mı hiç
sizin orası kaç soguk mu
sizin orada sogukmuş bbayağı şu 2 ay bayağı çetin gececek anlaşıldıSuyu akiyodu napim
Banyoda hiç kirli yoktu bekleyip durmasın diye elimde yikadimdi
Tlf -6 gösteriyo
Evet yaa hiç sevmiyorum kış ısizin orada sogukmuş bbayağı şu 2 ay bayağı çetin gececek anlaşıldı
merhaba canım dalış serbestMerhaba herkese pat diye daldım ama :))
ene tahta olur tabi bu soğuktaOğlanın kapşonlu ceket leke olmuş elimde kiri yıkadım dışarı tele attım
Tahta gibi olmuş
Valla öyle olmuşene tahta olur tabi bu soğukta
Günaydın kızlar oğlum hasta ve ateşli bugün okula goturmedim tüm gece uyuyamadim bir ara oğluma dua et anneciğim agrin azalsin dedim -annemle babam barışsin- diye dua etti içim yandı ne zaman kabullenecek acaba
Günaydınnn
Günaydın
günaydınlar..
Günaydın
günaydınnnn pompililerrrGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?