ben tablet iseneye alacağım odasınıda seneye ancak 1 yıl gecmesi lazım şu an hiç birşey yapamayız 1 yıl kredi ödemesi varkentablet vardı küçük kırdılar bikaç oyun yükledi.yapboz tarzı.tekar alacaktık kaldı.
cumartesi köfte kızartıyorum 20 adet köfte ancak cıkıyor
köfte kavgası yapıyoruz
zengin olsak bunu yapamazdık mesela
kendimi böyle avutuyorum gider ayak sapıttım iyice
paylaşma konusundaaz çıktı diyemi kavga ediyorsun yoksa paylaşma konusundamı
paylaşma konusunda
ben kıymaları az az ayarlayıp atıyorum dolaba mecburen .. alamıyoruz çünkü ayda 1 kere 1 1 .5 kilo arası alırıız
yanına makarna ypaıyprum
oglana 5 köfte geri kalanlar bizimbende büyüklerini hemen seçiyorum çaktırmadan onun kavgasını yapıyoruz
ana ne diyorana dur kız little yazmış
ay başı sağolsun selam söyle çok öpüyorum.ne zaman gidiyo kvsikv gelmiş 3 hafta yattığı için herşey birikmiş birde cenazeleri varmış hepsi üst üste gelmiş en kısa zamanda geleceğim diyor
@demirleke 2020 kpss kazanmak istiyorm ama nasıl be bacım
Yok ben o kadar mahalle ağızlı değilim olabilirim ama karşındaki insana değmesi lazımben çok rahatım şu an hatta havuç yiyorum kütür kütür olayı anlasam da anlamasam da
birileri saç başa girsede mısır patlatıp izlesek
Ben kolay kolay kirilmam kimseye beni bilen bilir bilmeyen de kendi bilirminik birine kızdı ama kime
Estafurullah canım daha güzelleri senın olsun..Benim karat i felan yok canım ne haddimebeyaz altın düşükken 600 liraya almıştım en son tavan yaptığında sordum 415 TL dediler kıyamadım bozmaya
Canım benim ya valla çok üzüldüm. Kısmeti yokmuş meleğin. Tekrar olur sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum.Dün platformunu değiştirmeye gittim . 15 gün sonra gelcek bide boyunu küçülttürdüm :)
Geldiği giib gitti garibim
.
Sağol kuzuowww güzel günlerde kullan eco
İnşallah canım . Allah razı olsunCanım benim ya valla çok üzüldüm. Kısmeti yokmuş meleğin. Tekrar olur sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum.
Ben yüzüğü değer kaybediyorsa bozmam bugüne kadar bozup zarar etmedim aldığım değere kavuşmasını bekliyorumEstafurullah canım daha güzelleri senın olsun..
ama iyi yine çok değer kaybı olmamış .
Bizimde ilk 1 sene bozdurursak değer kaybı yok . 1. Sene sonunda %30 değer kaybı var . Bir üst modellerle değiştirrisek %15
Ben yüzüğü değer kaybediyorsa bozmam bugüne kadar bozup zarar etmedim aldığım değere kavuşmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?