2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tablet vardı küçük kırdılar bikaç oyun yükledi.yapboz tarzı.tekar alacaktık kaldı.
ben tablet iseneye alacağım odasınıda seneye ancak 1 yıl gecmesi lazım şu an hiç birşey yapamayız 1 yıl kredi ödemesi varken
inşallah yazın saçma saçma düğün dernek çeyrek işleri cıkmaz

cumartesi köfte kızartıyorum 20 adet köfte ancak cıkıyor
köfte kavgası yapıyoruz
zengin olsak bunu yapamazdık mesela
kendimi böyle avutuyorum gider ayak sapıttım iyice
az çıktı diyemi kavga ediyorsun yoksa paylaşma konusundamı

az çıktı diyemi kavga ediyorsun yoksa paylaşma konusundamı
paylaşma konusunda
ben kıymaları az az ayarlayıp atıyorum dolaba mecburen .. alamıyoruz çünkü ayda 1 kere 1 1 .5 kilo arası alırıız
yanına makarna ypaıyprum
oglana 5 köfte geri kalanlar bizim bende büyüklerini hemen seçiyorum çaktırmadan onun kavgasını yapıyoruz

kv gelmiş 3 hafta yattığı için herşey birikmiş birde cenazeleri varmış hepsi üst üste gelmiş en kısa zamanda geleceğim diyor

çok tatlısınn yaa

Kızçelerim, iyiyim şükür okuyamadım tüm msjları ama ruhen ve bedenen iyiyim.
Kv geldi, tabi ben 3 hafta yatınca iş güç herşey birbirine girdi.

En yakın zaman da yazarım, sahalara dönecem inş. Merak edip slm yollayan yazan herkesten özür dilerim inanın zor bir süreçti ama bitti şükür.
Öptüm sizi canlar

Benim karat i felan yok canım ne haddime beyaz altın düşükken 600 liraya almıştım en son tavan yaptığında sordum 415 TL dediler kıyamadım bozmaya
Estafurullah canım daha güzelleri senın olsun..
ama iyi yine çok değer kaybı olmamış .
Bizimde ilk 1 sene bozdurursak değer kaybı yok . 1. Sene sonunda %30 değer kaybı var . Bir üst modellerle değiştirrisek %15

Dün platformunu değiştirmeye gittim . 15 gün sonra gelcek bide boyunu küçülttürdüm :)
Geldiği giib gitti garibim
.

Canım benim ya valla çok üzüldüm. Kısmeti yokmuş meleğin. Tekrar olur sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum.

Reactions: H E
Ben yüzüğü değer kaybediyorsa bozmam bugüne kadar bozup zarar etmedim aldığım değere kavuşmasını bekliyorum

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…