Kızçelerim, iyiyim şükür okuyamadım tüm msjları ama ruhen ve bedenen iyiyim.
Kv geldi, tabi ben 3 hafta yatınca iş güç herşey birbirine girdi.
En yakın zaman da yazarım, sahalara dönecem inş. Merak edip slm yollayan yazan herkesten özür dilerim inanın zor bir süreçti ama bitti şükür.
Öptüm sizi canlar
PETEĞİN ÜSTÜNE ATValla öyle olmuş
Banyoda çamaşır beklemesinden nefret ederim
Isguzar lık yaptım ama iyi olmadı
Güneş cıktı belki yumusar
ikiyi bulur diye düşünüyorum benkızlar iş veren asgari ücreti 1850 tl olarak talep etmiş öyle olmaz demi ya
inşallah bulmasssa çok büyük bir şok yazarm ve kredi ödemekte zorlanırız misk.. içime bir öküz oturduikiyi bulur diye düşünüyorum ben
hadi bakalım bekliyoruz yaptın mıgünaydın.foto düzenliyorum konu açacam yarışma için
çocuklar uyurken yapabildiğim kadarhadi bakalım bekliyoruz yaptın mı
evet şart diye bilyorumya bu sponsor olayına ne yazayım.marka yazmak sartmı
hayırdır ne gördünIçim sıkılıyorRabbim hayra çevirsin gece düzgün uyuyamadim tuhaf bir rüya gördüm ondan mi bilmiyorum
Eski kocamı (rüyayı suya yada tek kişiye anlatmak gerektiginden ayrıntı veremiyorum)sabah da tren kazasını duydumhayırdır ne gördün
Rabbim hayırlara çevirsinEski kocamı (rüyayı suya yada tek kişiye anlatmak gerektiginden ayrıntı veremiyorum)sabah da tren kazasını duydum
Amin InşaAllahRabbim hayırlara çevirsin
hani daha paylaşamadın mıRabbim hayırlara çevirsin
paylaştım ama onay gerekiyor nevresteyle kazenden sanırım bilemedimhani daha paylaşamadın mı
bekliyorum meraklapaylaştım ama onay gerekiyor nevresteyle kazenden sanırım bilemedim
çokta şettiirme basit yaptımbekliyorum merakla
ben inanıyorum sen kazanacançokta şettiirme basit yaptımama sponsorum on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?