- 8 Nisan 2017
- 57.434
- 309.314
- 698
Sırf benim inadima bebeklik küpe mi bozdurmustu eşim halbuki çok da sıkışık değildik çok aglamistim ozaman
Allahım kötü güne bırakmasın
Bende elhamdülillah hiçbirleyimi bozdurmam satmam . Benımserım kıyamam başkasında görmeye
Napalım canım ya işte iş güç .. işi bırakıcam eleman eğitiyorum . Öğrensin kafamı dinlicem bir süreSenden de Allah razi Olsun canımm. Bi daha yaşatmasın Allahım
Nasılsın neler yapıyosun başka.
Aaaa tüh yaaaSırf benim inadima bebeklik küpe mi bozdurmustu eşim halbuki çok da sıkışık değildik çok aglamistim ozaman
Iyi canım ya sevindim.. Yorulmuşsundur uzun zamandır çalışıyosun. Kendine zaman ayır dinlen.Napalım canım ya işte iş güç .. işi bırakıcam eleman eğitiyorum . Öğrensin kafamı dinlicem bir süre
Sen neler yapıyosunn
Söz nişan bişey oldu mu ??Iyi canım ya sevindim.. Yorulmuşsundur uzun zamandır çalışıyosun. Kendine zaman ayır dinlen.
Bende iyiyim çok şükür uğraşıyorum bildiğin gibi :)
Hala içinize batıyodur. Benim küpem de durur hala yerinize koydum da kendimi çok üzülürdüm çok sinirlenirdim.Sırf benim inadima bebeklik küpe mi bozdurmustu eşim halbuki çok da sıkışık değildik çok aglamistim ozaman
Oy maşallahh rabbım tamamına erdirsinEvet canımm sözlendik. Eylülde.
Benimki giderse tum gun ozele gider sanirim dunya para bakalim.napicazbende seneye dört olacak inş başlıcak aslında ocaktan sonra yarım gün gönderme niyetimde vardı ama rafa kalktı
Evet uzilmem mi çok uzuomustum sırf bana inadına yaptı ://Hala içinize batıyodur. Benim küpem de durur hala yerinize koydum da kendimi çok üzülürdüm çok sinirlenirdim.
Eşiniz acımasızmış sankiEvet uzilmem mi çok uzuomustum sırf bana inadına yaptı ://
O zamanlar çok acımasızdı evet :// şükür şimdi öyle değilEşiniz acımasızmış sanki
Iyi çok şükür Allah başınızı bozmasın :)O zamanlar çok acımasızdı evet :// şükür şimdi öyle değil
Amin herkesin insIyi çok şükür Allah başınızı bozmasın :)
Nolduki minikBen kolay kolay kirilmam kimseye beni bilen bilir bilmeyen de kendi bilir
Sorun yok canım yaaNolduki minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?