tabi öyle canm .. geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende üzülme hırpalama kendini çok fazla allah bir yol cizmiştir elbet.Bir kaç iş yerinden asgari ücretin açıklamasını bekliyoruz denmişti (işe alinmama sebebi olarak )
Babaaannem yoğun bakımdan çıktı annem hastahanede babannemle ben evde çocukları okula gönderiyorum 2 3 gündür iş aramıyorum suan ise girersek dahi okula götürecek kimse yok çocukları 1 tl bile yok evde Rabbim herkesin yardımcısı olsun hayat çok pahalı ve zor
Hiç yoktan iyidiriyiyim bacım yok 1 kişi geldi henüz
sana eski işinle ilgili bir ka çbirşey sormak istiyorm
ayıb benden sorulur miskciğimvallaha ayıp kaç yerde dedin bide bu lafı
Rabbim acil şifa versinBir kaç iş yerinden asgari ücretin açıklamasını bekliyoruz denmişti (işe alinmama sebebi olarak )
Babaaannem yoğun bakımdan çıktı annem hastahanede babannemle ben evde çocukları okula gönderiyorum 2 3 gündür iş aramıyorum suan ise girersem dahi okula götürecek kimse yok çocukları 1 tl bile yok evde Rabbim herkesin yardımcısı olsun hayat çok pahalı ve zor
yaşasınHiç yoktan iyidir
Haydi sor sor sorrr
Rabbim e sığındım kuzum davayı avukat parasını düşünüyorum iş bulmak zorundayımtabi öyle canm .. geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende üzülme hırpalama kendini çok fazla allah bir yol cizmiştir elbet.
o izopanlardan aldın mıRabbim acil şifa versin
Neyle geciniyorsunuz
tuttu loreal ile boyuyorum ben zaten parfüm almadım henüz pazar günü avm de kokusuna bakıp öyle alacağımnasıl oldu iyi tuttumu
inşallah kazanırsın davanıda en önemli kilit nokta iş bulabilmen zatenRabbim e sığındım kuzum davayı avukat parasını düşünüyorum iş bulmak zorundayım
Babam çalışıyor daha maaş alamadı ev kredisi borcu çocukların okul masrafı doğalgaz vs faturaları ve borçlar var babam sigara bile alamadı 3 gündür bugün de 1 saat yürüyecek işe gitmek içinRabbim acil şifa versin
Neyle geciniyorsunuz
InşaAllah kuzuminşallah kazanırsın davanıda en önemli kilit nokta iş bulabilmen zaten
Aldım tabiki o aksam bi bauhaus yaptıko izopanlardan aldın mı
yaşasınahhaha aynen kız oda zaten 2 dakika durdu imza attım gitti
canm eski işinde mesela sıkıldığın zamanlar neler yapıyordun ? yıllık iznin varmıydı ?
eski işinde mesela kpss gibi bir hedefin olsa calışabilrmydin o sakinliğe karşılık ben bazen cok daralıyorum kendimi teselli edecek birşey bulamıyorum bir aynaya bakıyorum geri geliyorm psikolojim bozuldu iyice
eminim sen benim söylediğim her satırı o kadar iyi anlarsın ki
bizim burda hava -8 bugün sizin ora nere kiAldım tabiki o aksam bi bauhaus yaptık
Da henüz ben fark anlamadım havalar cok serin değil belki ondandır eşim farkediyor
Halı altına almadım simdilik petek arkalarına giydirdim
Ah kıyamam ya Allah yardımcınız olsunBabam çalışıyor daha maaş alamadı ev kredisi borcu çocukların okul masrafı doğalgaz vs faturaları ve borçlar var babam sigara bile alamadı 3 gündür bugün de 1 saat yürüyecek işe gitmek için
Sağol kuzum Allah razı olsunAh kıyamam ya Allah yardımcınız olsun
İstanbuldayım ben dün bi yalancı kar yagdı ama tabi işteydik o sırada :)bizim burda hava -8 bugün sizin ora nere kiiyiymiş vallahi.. sen calsıyordun demi canım
buraya gelde burda takılalım iyi oluyor
napacan bdv de hep dert ya insanın içi şişer
canm var ama cesaret edemiyorum neden edemiyorsun diyeceksinBoş vakitlerde bol bol yabancı dizi izleyip öyle zaman geçiriyodum.
Onun dışında KPSS hedefim olsaydı çok rahat çalışabilirdim. Eğer varsa öyle bir hedefin hiç kaçırma.
Evet lise mezunları da girebiliyor, kitap fiyatları hakkında bilgim yokKpss ye lise mezunları da girebiliyor mu? Ders ve hazırlık kitapları sınav parası ne kadar tutar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?