2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tabi öyle canm .. geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende üzülme hırpalama kendini çok fazla allah bir yol cizmiştir elbet.

Rabbim acil şifa versin
Neyle geciniyorsunuz

Hiç yoktan iyidir
Haydi sor sor sorrr
yaşasın ahhaha aynen kız oda zaten 2 dakika durdu imza attım gitti
canm eski işinde mesela sıkıldığın zamanlar neler yapıyordun ? yıllık iznin varmıydı ?
eski işinde mesela kpss gibi bir hedefin olsa calışabilrmydin o sakinliğe karşılık ben bazen cok daralıyorum kendimi teselli edecek birşey bulamıyorum bir aynaya bakıyorum geri geliyorm psikolojim bozuldu iyice
eminim sen benim söylediğim her satırı o kadar iyi anlarsın ki

tabi öyle canm .. geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende üzülme hırpalama kendini çok fazla allah bir yol cizmiştir elbet.
Rabbim e sığındım kuzum davayı avukat parasını düşünüyorum iş bulmak zorundayım

Rabbim acil şifa versin
Neyle geciniyorsunuz
Babam çalışıyor daha maaş alamadı ev kredisi borcu çocukların okul masrafı doğalgaz vs faturaları ve borçlar var babam sigara bile alamadı 3 gündür bugün de 1 saat yürüyecek işe gitmek için

Boş vakitlerde bol bol yabancı dizi izleyip öyle zaman geçiriyodum.
Onun dışında KPSS hedefim olsaydı çok rahat çalışabilirdim. Eğer varsa öyle bir hedefin hiç kaçırma.

Aldım tabiki o aksam bi bauhaus yaptık
Da henüz ben fark anlamadım havalar cok serin değil belki ondandır eşim farkediyor
Halı altına almadım simdilik petek arkalarına giydirdim
bizim burda hava -8 bugün sizin ora nere ki iyiymiş vallahi.. sen calsıyordun demi canım
buraya gelde burda takılalım iyi oluyor
napacan bdv de hep dert ya insanın içi şişer

Ah kıyamam ya Allah yardımcınız olsun

Kpss ye lise mezunları da girebiliyor mu? Ders ve hazırlık kitapları sınav parası ne kadar tutar ?

bizim burda hava -8 bugün sizin ora nere ki iyiymiş vallahi.. sen calsıyordun demi canım
buraya gelde burda takılalım iyi oluyor
napacan bdv de hep dert ya insanın içi şişer
İstanbuldayım ben dün bi yalancı kar yagdı ama tabi işteydik o sırada :)
Eve gidene kadar bitti
Havalar 8-12 derece arası buralarda
Bdv ye girince eşime şükredip daha cok seviyorum yeri bende ayrı oranın

Boş vakitlerde bol bol yabancı dizi izleyip öyle zaman geçiriyodum.
Onun dışında KPSS hedefim olsaydı çok rahat çalışabilirdim. Eğer varsa öyle bir hedefin hiç kaçırma.
canm var ama cesaret edemiyorum neden edemiyorsun diyeceksin
1. evde asla calışamam onu unutmam lazım.
2. mat hiç yok tarih cografya yok türkçe tekrarladığımda yapabilyorum nasıl olacak ? 2 sene var daha
bazen hırs yapıyorum bazen aman boşver gitsin 2 sene nasıl dayanacağım calısmaya diyorum
ama değerlendirmek de istiyorum karmakarışk bir haldeyim
+ yönü ise burda calısabilirim evet ama sadece burda
+ internet önümde video test vs izleyebilirim mesela hocaları dinleyebilirim
ama bilmiyorum bir hırs gelmiyor gelse olacakta gelmiyor
eclip bak diyorum asgari ücret alıyorsun birde bakıcıya veriyorsun sana kalan cüzi bir miktar
bunun için hırs yap calış memur ol cocugun rahat etsin hayatın değişşin diyorum
ama emeklerim boşuna giderse yapamaz isem ?
hiç calısmadığım bir sene girdim 71 i gördüm.. 90 ı hedeflemem lazım da o da nasıl olacak kafa almayınca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…