2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

İstanbuldayım ben dün bi yalancı kar yagdı ama tabi işteydik o sırada :)
Eve gidene kadar bitti
Havalar 8-12 derece arası buralarda
Bdv ye girince eşime şükredip daha cok seviyorum yeri bende ayrı oranın
o konuda bende seninle hemfikirim katlıyorum
eşimin değerini anlıyorum
ve i itraf etmeliyim ki şükrediyorum adama bazen haksızlık ettiğim düşünüyorum
artık daha uysal oldum kız
ama orası beni daraltıyor..
ist. neresinde yaşıyorsunuz ?
ne iş yapıyorsun bu arada.

Kpss ye lise mezunları da girebiliyor mu? Ders ve hazırlık kitapları sınav parası ne kadar tutar ?
girer ama 90 üstü alman lazım hatta 95 liselerin atanması daha zor kitaplarda bir hayli tutar canm ben eğer başlarsam yavaş yavaş alacağım mutlaka video şu bu izlenmeli destek alınmal ızaten

girer ama 90 üstü alman lazım hatta 95 liselerin atanması daha zor kitaplarda bir hayli tutar canm ben eğer başlarsam yavaş yavaş alacağım mutlaka video şu bu izlenmeli destek alınmal ızaten
11 yıl oldu lise biteli hiç çalışmadan 75 almıştım bir kaç yıl önce ama şimdi kafam çok dolu okumak iş sahibi olmak istiyorum

Kitaplar ve konular her yil değişiyor mu ? 2.el alsam olur mu ?

Valla ne hayatlar ne aileler eşler var gercekten şükür
Anadolu yakasındayım muhasebe üzerine calısıyorum
Sen nerdesin

Çalışmadan 71 Alman gayet güzel. 90 hedefini de çalışarak yapabilirsin. Güven kendine. Emin ol İstedikten sonra olur
Şimdi internet ortamında her şey var. Bu konuda oldukça şanslıyız.

Arkadaşlarım var akşama kadar işte yorulup bide dershaneye gidiyorlar 1-2 saat için.
iş yerinde ki bu şansı değerlendir derim.

2 yıl sıkmaz mı sence ders calısmak nereye kadar bilmiyorum ki ya.. bu iş yerine ben dayanamıyorum zaten kk da olmasa tümden tırlatmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…