İstanbuldayım ben dün bi yalancı kar yagdı ama tabi işteydik o sırada :)
Eve gidene kadar bitti
Havalar 8-12 derece arası buralarda
Bdv ye girince eşime şükredip daha cok seviyorum yeri bende ayrı oranın
Başvurular başladı mi acaba ?ders çalışabilir miyim bu kafayla onuda bilmiyorumEvet lise mezunları da girebiliyor, kitap fiyatları hakkında bilgim yok
girer ama 90 üstü alman lazım hatta 95 liselerin atanması daha zor kitaplarda bir hayli tutar canm ben eğer başlarsam yavaş yavaş alacağım mutlaka video şu bu izlenmeli destek alınmal ızatenKpss ye lise mezunları da girebiliyor mu? Ders ve hazırlık kitapları sınav parası ne kadar tutar ?
2020 yılında ypaılacak kpss yeni yapıldı zaten daha 2 yıl varBaşvurular başladı mi acaba ?ders çalışabilir miyim bu kafayla onuda bilmiyorum
11 yıl oldu lise biteligirer ama 90 üstü alman lazım hatta 95 liselerin atanması daha zor kitaplarda bir hayli tutar canm ben eğer başlarsam yavaş yavaş alacağım mutlaka video şu bu izlenmeli destek alınmal ızaten
Şimdiden çalışmam lazım2020 yılında ypaılacak kpss yeni yapıldı zaten daha 2 yıl var
Kitaplar ve konular her yil değişiyor mu ? 2.el alsam olur mu ?girer ama 90 üstü alman lazım hatta 95 liselerin atanması daha zor kitaplarda bir hayli tutar canm ben eğer başlarsam yavaş yavaş alacağım mutlaka video şu bu izlenmeli destek alınmal ızaten
Valla ne hayatlar ne aileler eşler var gercekten şüküro konuda bende seninle hemfikirim katlıyorum
eşimin değerini anlıyorum
ve i itraf etmeliyim ki şükrediyorum adama bazen haksızlık ettiğim düşünüyorum
artık daha uysal oldum kız
ama orası beni daraltıyor..
ist. neresinde yaşıyorsunuz ?
ne iş yapıyorsun bu arada.
canm var ama cesaret edemiyorum neden edemiyorsun diyeceksin
1. evde asla calışamam onu unutmam lazım.
2. mat hiç yok tarih cografya yok türkçe tekrarladığımda yapabilyorum nasıl olacak ? 2 sene var daha
bazen hırs yapıyorum bazen aman boşver gitsin 2 sene nasıl dayanacağım calısmaya diyorum
ama değerlendirmek de istiyorum karmakarışk bir haldeyim
+ yönü ise burda calısabilirim evet ama sadece burda
+ internet önümde video test vs izleyebilirim mesela hocaları dinleyebilirim
ama bilmiyorum bir hırs gelmiyor gelse olacakta gelmiyor
eclip bak diyorum asgari ücret alıyorsun birde bakıcıya veriyorsun sana kalan cüzi bir miktar
bunun için hırs yap calış memur ol cocugun rahat etsin hayatın değişşin diyorum
ama emeklerim boşuna giderse yapamaz isem ?
hiç calısmadığım bir sene girdim 71 i gördüm.. 90 ı hedeflemem lazım da o da nasıl olacak kafa almayınca ?
Evet ben bu yıl zannediyorum kafam iyice karıştı herşeyi unutuyorum falanKpss iki yılda bir mi oluyor
onu bilmiyorum canm henüz bende derin araştrmalara inemedim. hırs gelmesini bekliyorum kendimeKitaplar ve konular her yil değişiyor mu ? 2.el alsam olur mu ?
2 yıl sıkmaz mı sence ders calısmak nereye kadar bilmiyorum ki ya.. bu iş yerine ben dayanamıyorum zaten kk da olmasa tümden tırlatmıştımÇalışmadan 71 Alman gayet güzel. 90 hedefini de çalışarak yapabilirsin. Güven kendine. Emin ol İstedikten sonra olur
Şimdi internet ortamında her şey var. Bu konuda oldukça şanslıyız.
Arkadaşlarım var akşama kadar işte yorulup bide dershaneye gidiyorlar 1-2 saat için.
iş yerinde ki bu şansı değerlendir derim.
önlisans 2 yılda bir oluyor canmKpss iki yılda bir mi oluyor
Yavas yavas calısırsın işteEvet ben bu yıl zannediyorum kafam iyice karıştı herşeyi unutuyorum falan
evet çok şükür halimize çok haklısın..Valla ne hayatlar ne aileler eşler var gercekten şükür
Anadolu yakasındayım muhasebe üzerine calısıyorum
Sen nerdesin
sende mi memursun ?Yavas yavas calısırsın işte
10 Mayıs 2019 da başlıyor başvuru, önce bi kendini toparla istersenBaşvurular başladı mi acaba ?ders çalışabilir miyim bu kafayla onuda bilmiyorum
Cok iyi dicem ama aldıgın maaş kötüymüşevet çok şükür halimize çok haklısın..
ben konyadayım canm burda esnaf kefalet kredi kop. çalışıyorum genel sekreter olarak
Yok hayır özel sektör kpssye hic hazırlanıp girmeyi düşünmedimsende mi memursun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?