evet canm bir kötü durum daha var bakıcı paraıs veriyorumCok iyi dicem ama aldıgın maaş kötüymüş
Meslektaşız :)Valla ne hayatlar ne aileler eşler var gercekten şükür
Anadolu yakasındayım muhasebe üzerine calısıyorum
Sen nerdesin
Aa öyle miMeslektaşız :)
Bakıcı cok iyiymiş burdaki fiyatlar ikibinden baslıyor onlarda ev hanımı falanevet canm bir kötü durum daha var bakıcı paraıs veriyorum
şu an 1600+ 200 tl yemek alıyorum
evde yiyorum yemek öglen gidiyorum eve ( ev yakın)
700 tl bakıcımıza veriyorum elime 1100 tl kalıyor.. bu bana kpss yolunu gösteriyor ama kendime güvenemiyorum
İstanbul - Avrupa yakası :)Aa öyle mi
Sen nerdesin :)
Ah süper dertlerde ortaktır :)İstanbul - Avrupa yakası :)
Geçen sene bıraktım ama :)Ah süper dertlerde ortaktır :)
Bebek mi varGeçen sene bıraktım ama :)
Henüz yok, ufak bi tatsızlık yaşayıp bıraktım işi. :/Bebek mi var
E simdi evdemisin ne yapıyorsunHenüz yok, ufak bi tatsızlık yaşayıp bıraktım işi. :/
Yavaş yavaş çalışırsın2 yıl sıkmaz mı sence ders calısmak nereye kadar bilmiyorum ki ya.. bu iş yerine ben dayanamıyorum zaten kk da olmasa tümden tırlatmıştım
Evet evdeyim, geçen sene kursa başlamıştım, bu sene de kardeşimin düğün muhabbetleri var. O şekilde zaman geçiyor :)E simdi evdemisin ne yapıyorsun
Calısmayan yakın arkadaslarım olsa bir dk calısmam ancak böyle ev cok sıkıcı geliyor banaEvet evdeyim, geçen sene kursa başlamıştım, bu sene de kardeşimin düğün muhabbetleri var. O şekilde zaman geçiyor :)
Evet baya sıkıcıCalısmayan yakın arkadaslarım olsa bir dk calısmam ancak böyle ev cok sıkıcı geliyor bana
Kız kardeşiniz evleniyormus o yeterince vakit alıyordur zaten hazırlıklar vs :)Evet baya sıkıcıbenim de arkadaşlarım çalışıyor. Ancak haftasonları görüşebiliyoruz.
Evet canm burda kendi evinde bakanlar yada hiç birşeye ellemeyenler 500 600 arası bakıyorBakıcı cok iyiymiş burdaki fiyatlar ikibinden baslıyor onlarda ev hanımı falan
Erkek kardeşim :) evet o da olmasa sıkıntıdan patlardım.Kız kardeşiniz evleniyormus o yeterince vakit alıyordur zaten hazırlıklar vs :)
geldim konum açılmış ona bakıp geliyorum yoğundum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?