hemen bana acıklamasını yap bu ne demek oluyorgeldim konum açılmış ona bakıp geliyorum yoğundum bugun
sen işte de sıkılmıyormuydunEvet baya sıkıcıbenim de arkadaşlarım çalışıyor. Ancak haftasonları görüşebiliyoruz.
hemen bana acıklamasını yap bu ne demek oluyorsen bana güzellik mi yaptın şimdi henüz şoktayım DAHA
tanışamadık seninle ya.sabah işim vardı.tekrar hoşgeldinKız kardeşiniz evleniyormus o yeterince vakit alıyordur zaten hazırlıklar vs :)
o zaman hediye de benimdir demi panpacıgum sana mükemmel bir haberim varsponsorum benim
Offff evet yasen işte de sıkılmıyormuydun
o öyle oluyor ya .. peki şu an eski işinde çalışmayı tercih edermiydin ?Offff evet yailk başlarda ev baya keyifliydi de artık değil
ne haberio zaman hediye de benimdir demi panpacıgum sana mükemmel bir haberim var
Aslaaao öyle oluyor ya .. peki şu an eski işinde çalışmayı tercih edermiydin ?
Benim sivilce sorunu hiç gecmedi 4 5 aydır yaş 30 u geçti hâlâ sivilceya yüzümde sivilce çıkmış poffffff
bende normalde olmaz.ergenlikte bile tek tük varla yok arasındaydı kuru bi cildim var.nerden çıktı bu yaBenim sivilce sorunu hiç gecmedi 4 5 aydır yaş 30 u geçti hâlâ sivilce
Ah ne güzel ya sırf bu yüzden cocuk fikri ürkütüyorEvet canm burda kendi evinde bakanlar yada hiç birşeye ellemeyenler 500 600 arası bakıyor
biraz yardımı dokunan ve kendi evinde baktıranlara da 700 800 civarı bakıyorlar
yemekmi yapacaksınOğlum un ateşi azda olsa düştü şükür şimdi birşeyler hazırlayacağım yeğenim ve kardeşim okuldan gelir şimdi
Tüh keske kız olsaymıs alcak daha cok incik cıncık olurduErkek kardeşim :) evet o da olmasa sıkıntıdan patlardım.
Hosbuldum teşekkür ederim ben muhabbete kendi kendimi dahil ettim zatentanışamadık seninle ya.sabah işim vardı.tekrar hoşgeldin
Bende de olmustu doktora görün hormonlarında sıkıntı olabilirBenim sivilce sorunu hiç gecmedi 4 5 aydır yaş 30 u geçti hâlâ sivilce
Akşam mezeleri hazırlarken stres mi yaptım acabaya yüzümde sivilce çıkmış poffffff
kpss calşmaya başlcm ben senin gibi memur olacamne haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?