iyi ettinHosbuldum teşekkür ederim ben muhabbete kendi kendimi dahil ettim zaten
sağol içime su serptiğin içinAslaaa
Ayyy görümcem var, ona alıyoruz incik cıncık o yetiyor. Kardeşimden sonra da onun düğünü var. Telaşlar bitmiyor.Tüh keske kız olsaymıs alcak daha cok incik cıncık olurdu
olabilir.evet stres yaptım.söz verdim yaparım diye.vazgeçmiştim ayıp olmasın diye tekrardan acele aceleAkşam mezeleri hazırlarken stres mi yaptım acaba
oralarda çok pahalı sayiden ..Ah ne güzel ya sırf bu yüzden cocuk fikri ürkütüyor
Hahah yok dogalgaz faturasını düşürmek icin cözümler arastırıyordumiyi ettinsenindemi, kombi sıkıntılıydı
oo hadi bakalım o hırs oluştursa tamamdırkpss calşmaya başlcm ben senin gibi memur olacam
ama başka yerde çalışmak isterdimsağol içime su serptiğin için
Ayh hic sevmiyorum ben ev ve eve dair bişeyleri ya kendime bile erine erine gittim herseyden aynı yerden aldım cıktım hic hevesim yoktu değişik bi kadınım :)Ayyy görümcem var, ona alıyoruz incik cıncık o yetiyor. Kardeşimden sonra da onun düğünü var. Telaşlar bitmiyor.
hangi yayınları almalıyım hangi hocaları dinlemeliyim misk bilmiyorum kazanmş birisi olarak bana yol gösteroo hadi bakalım o hırs oluştursa tamamdır
Hahah yok dogalgaz faturasını düşürmek icin cözümler arastırıyordum
ben memur olacam görürsünüzama başka yerde çalışmak isterdim
niye öyle birşey yaptın be ne alakabenim öyle bid erdim yoktu sağlosun dert etmeye çalıştım bende.dün oturduğumuz odanın peteğini kapadım herkes uyuduktan sonra kapısınıda kapadım içime işledi resmen
Belli oldu sivilcenin nerden geldiği. Neyse ki halletmişsin tertemiz :)olabilir.evet stres yaptım.söz verdim yaparım diye.vazgeçmiştim ayıp olmasın diye tekrardan acele acele
Belki calısrdın evde durmaktan iyidiroralarda çok pahalı sayiden ..
zaten oralardaki gibi olsa benim calıştığımn tümü bakıcıya giderdi o zamanda calısamazdım yani demi
biz varız.olur olur yavaş avaş zaten iki sene değilmi var dahabu sene mat ile türkçeyi hallediyim diyorum seneyede tarih cografya kalsın diyorum bilmiyorum ki olur mu destek lazım etrafmda destek olacak kimsede yok ya
komple kapat lahana gibi giyinHahah yok dogalgaz faturasını düşürmek icin cözümler arastırıyordum
yok ya calsmazdm kuzum yazık değil mi bana bende canım beeBelki calısrdın evde durmaktan iyidir
Ciddi artıs var faturalarda devir ekonomi devri kapayın petekleribenim öyle bid erdim yoktu sağlosun dert etmeye çalıştım bende.dün oturduğumuz odanın peteğini kapadım herkes uyuduktan sonra kapısınıda kapadım içime işledi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?