2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bu sene mat ile türkçeyi hallediyim diyorum seneyede tarih cografya kalsın diyorum bilmiyorum ki olur mu destek lazım etrafmda destek olacak kimsede yok ya

Ayyy görümcem var, ona alıyoruz incik cıncık o yetiyor. Kardeşimden sonra da onun düğünü var. Telaşlar bitmiyor.
Ayh hic sevmiyorum ben ev ve eve dair bişeyleri ya kendime bile erine erine gittim herseyden aynı yerden aldım cıktım hic hevesim yoktu değişik bi kadınım :)

Hahah yok dogalgaz faturasını düşürmek icin cözümler arastırıyordum
benim öyle bid erdim yoktu sağlosun dert etmeye çalıştım bende.dün oturduğumuz odanın peteğini kapadım herkes uyuduktan sonra kapısınıda kapadımiçime işledi resmen

bu sene mat ile türkçeyi hallediyim diyorum seneyede tarih cografya kalsın diyorum bilmiyorum ki olur mu destek lazım etrafmda destek olacak kimsede yok ya
biz varız.olur olur yavaş avaş zaten iki sene değilmi var daha

benim öyle bid erdim yoktu sağlosun dert etmeye çalıştım bende.dün oturduğumuz odanın peteğini kapadım herkes uyuduktan sonra kapısınıda kapadımiçime işledi resmen
Ciddi artıs var faturalarda devir ekonomi devri kapayın petekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…