sende digitürrk var sanırsam . o kanallar bizde yok kuzu.Benşmde tlc yada natgeo people izliyorum,kafayı dinlendiriyor onlar,şu anda dr poll var.
Zaten anneler izliyor onuda
sende digitürrk var sanırsam . o kanallar bizde yok kuzu.
olsa biz de tv başından ayrılamazdık . ben suç araştırma kuşağına bayılıyorum .
id programını çok izlerdim . bi ara vardı digggitürk . sonra tiviibu taktırdık .
memnun kalmadık . söktürdük . 2 yıl kullandıydık .
neyse şu an yok öyle hoş programlar
eşim belgesel hastası. hayvan . okyanus vs
benim oğlan da bilim hastası . uzay belgeselleri. bilim üzerine belgeselleri sever .
aslında lazım bize ama bilemedim . kocam gerek yok diyor
kaç tl ücret ve ne kanallar var sizin
kablolu tv nedir . bi dönem istanbulda otururken kullanmıştık .o mu ki.Yok o değil,kablo tv'nin dijital yayınından seyrediyoruz,tavsiye ederim belgesel kanalları güzel oluyor.
Dijiturk sadece salonda var ondada maç ve film var sadece.
kablolu tv nedir . bi dönem istanbulda otururken kullanmıştık .o mu ki.
az bi ücreti vardı . ama bulunduğumuz yerde yok sanırsam .
Tum sshirlerde var canim cocuklar belgesel izliyorsa uygun fiyatli olan kablolu tv tavsiye ederimkablolu tv nedir . bi dönem istanbulda otururken kullanmıştık .o mu ki.
az bi ücreti vardı . ama bulunduğumuz yerde yok sanırsam .
ay bilemedim . bak şimdi düşündüm . keşke olsa. bi araştırayım . nette var mıdır bilgisi acaba . bi bakayım. olmadı site yönetimine sorarım .Tum sshirlerde var canim cocuklar belgesel izliyorsa uygun fiyatli olan kablolu tv tavsiye ederim
O da kablolu tv nin ayıbıymış
evet kuzum . ben de aynı şekilde seviyorum .Ulusal kanallarda lifetime var benim de favorim suç arastirma
Lifetime suç araştırmaları var birde doğada organik yaşamla ilgili bir programı var. Belgeselde dmax var bunlar hep ulusal kanallarda.evet kuzum . ben de aynı şekilde seviyorum .
izleyemezsem şayet tlcc nin bölümleri izle yeri var . oradan geçmiş programları izliyorum . lifetimee de var mı suç ve araştırma kuşağı acaba. orada hiç denk gelmedim . bi ara temizlik bağımlıları izlerdim . tlcc de ama şu ara koymuyorlar program. çok fazla yayınlandı o yüzden herhalde.
şu ara tlcc de en çok emlak üzerine program var . güzel ama çok ilgimi çekmiyor . izliyorum .
şu değiştirilen dönüştürülen evler de hoşuma gidiyor
Ne zamandır böyle porsiyon küçültüyorsun?tabak küçült . ben hep büyük tabak kullanırdım . şimdi daha kücük tabak kullanıyorum .
ona göre şık tabak , kase aldım .
daha güzel tabakta yemek de insanın iştahını kapatıyor aslında. küçük porsiyona takılmıyorsun .
ben sabah 1 yumurta ile salçalı omlet . 1 dilim ekmek .
filtre kahve
öğlen için 2 kase kadar ıspanak yemeği
1 trabzon hurma
1 ayva
2 kivi
3 kaşık yoğurt
bunları yiycem .
çok bi porsiyon küçültmüş görünmese de . öğlenleri nedense sağlam yiyorum . akşam yine küçük porsiyon .
sanıyorum yaz ortasıydı.Ne zamandır böyle porsiyon küçültüyorsun?
Alışman ne kadar sürdü
Menün çok güzel.
Kaçamakları nasıl önlüyorsun?
kaçamaklar için iseNe zamandır böyle porsiyon küçültüyorsun?
Alışman ne kadar sürdü
Menün çok güzel.
Kaçamakları nasıl önlüyorsun?
sanıyorum yaz ortasıydı.
ne kadar sürdü.
çok sürmedi. hemen alıştım . yapacağım dedim yaptım . önce kendine özel sevdiğin bi tabak al . bi de kase al .
çatal kaşık bile alabilirsin
ben şu ikea nın kaşık çatalını kullanıyorum . bi de bıcağı . kendimi mutlu hissediyorum öyle olunca.
resim atarım akşam .
meyveleri yoğurt içine doğruyorum . ama evden yoğurdu getirirken içine vanilya atıyorum . meyveleri iş yerinde doğruyorum . harika oluyor . tavsiye ederim . mesela 4 kaşık yoğurt içine sevdiğin meyveyi doğra .sıvı vanılya seversen bi kaç damla yetiyor .
toz vanilya ise yarım paket yetiyor .
yapabilirsin . tatlı niyetine harika oluyor . hem de meyve yemiş oluyorsun
vanilya tutkusu bende de var .Taktikler çok hoşuma gitti.
İlk işim kendime tabak ve kase almak olacak :)
Müsait olursan beklerim fikir amaçlı fotoğrafları.
Meyveli yoğurt olayı da süper. Hiç öyle denemek aklıma gelmemişti.
Vanilyaya bayılırım yazdım hemen bi kenara
Teşekkürler baya yardımcı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?