Ne zamandır böyle porsiyon küçültüyorsun?
Alışman ne kadar sürdü
Menün çok güzel.
Kaçamakları nasıl önlüyorsun?
Mestttt oluyorum şuan.vanilya tutkusu bende de var .
o zaman başka bi şey diyeyim .
belki yapıyorsundur .
sütü ısıt içine istediğin kadar vanilya at .
istersen az şeker .
mis gibi. tatlı isteğini yine bastırır
bazen ben kahveme bile vanilya atıyorum . bazı dönemlerde canım istiyor . her zaman değil .sütlü kahveye tabi.
yani ben kendimce yöntemler geliştirdim . damak zevkime göre . yoksa böyle bi tarif görmedim aslında nette vsMestttt oluyorum şuan.
Yeni yeni bilgiler öğreniyorum
Çok sağol gerçekten işime yarayacak şeyler. Tatlı krizlerinde çikolataya saldırmaktan bi hal oldum. Bunları deneyeceğim mutlaka :)
sütlü tatlı seviyorsan incir uyutması biliyor musun bilmem ama onu deneyebilirsin
şu ara ben denemedim .
ama aklımda .
geçen yıl yapmıştım . kilo aldım çok .
çünkü 400 ml süte 6-7 incir koyup . bi oturuşta hepsini yemiştim . yemeğin üstüne.
abartılı yerim yiyince
şimdi daha makul miktarda uyutma yapcağım.
200 ml süte 2 incir ile .
aklımda bu var . tabi vanilya.
öğlen öğününden sonra yemeyi planlıyorum .
kahvaltım ve akşam yemeğim zayıf . öğlen yemeğim kuvvetli . benim bünye bunu istiyor . ama her bünye farklı.
bi de her şeyden yiyorum . karbonhidrat hariç
mesela makarna pilav hamur işi yemem
üç hamileliğimde de gebelik şekeri vardı.
onlarda yasaklanmıştı karbonhidrat . hiç zorlanmadım zaten yemezdim . ilgi duymuyorum bu yiyeceklere de . benim vazgeçemediğim yiyecekler , yumurta , süt , yoğurt , meyve.
evlenmeden önce 55 kiloydum .
15 yıllık evliyim .
51-52 kilo gidiyorum . hamilelik ve emzirme dönemleri hariç . ama maksimum 63 kilo oldum hamileliğin sonuna kadar .
onun üzerine çıkamadım . gebelik şekerinden dolayı dikkat etmem lazımdı.
böyle işte.
bütün raporu sundum size.
darısı başına o zaman . hadi görelim seni. bi yerden başlaSütlü tatlı severim, sütlaç vs bayılırım.
İncir uyutmasını duydum ama yapmak nasip olmadı.belki bi gün yaparım :)
Benim sorunum da hamur işleriyle, görünce dayanamıyorum doyana kadar yerim mesela, bu sorunu aşmam lazım önce. :/
Hamilelik kilon şuan benim olduğum kilo
Maşallah düzenini kurmuşsun. Darısı bizlere
Bugün başladık diğer arkadaşlarladarısı başına o zaman . hadi görelim seni. bi yerden başla
buralardaymEclipsse nerlerdesin acaba?????
sor kuzum . işler var . ama bakarım . 10 parmak f klavye ne de olsa. yaz kuzu@demirleke kuzum sana acil birşey soracağım
tamam sordum ben sanaaaasor kuzum . işler var . ama bakarım . 10 parmak f klavye ne de olsa. yaz kuzu
Günaydın canım, hadi hayırlısı, Allah zihin açıklığı versinburalardaym
ama artık çok sık laf yetiştiremem sizlere kpss başladım
sağol kuzum.. bu aralar yıl sonu ya işler biraz yogunlaştı ama ocakda rahatlarm diye düşünüyorum inşallah ya. sizlerden naberGünaydın canım, hadi hayırlısı, Allah zihin açıklığı versin
Az kaldı son 11 gün. Sonra rahat rahat çalışırsın :)sağol kuzum.. bu aralar yıl sonu ya işler biraz yogunlaştı ama ocakda rahatlarm diye düşünüyorum inşallah ya. sizlerden naber
varda yokAz kaldı son 11 gün. Sonra rahat rahat çalışırsın :)
Bizler de aynı, dün yine bi gaza gelip spor ve sağlıklı beslenmeye karar verdik
Senin öyle bi derdin yoktu dimi
Sen kpss çalış kazan inşallah buralara takılma bi süre, biz bağrımıza taş basarızburalardaym
ama artık çok sık laf yetiştiremem sizlere kpss başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?