bir süre derken 2 yılcık mıSen kpss çalış kazan inşallah buralara takılma bi süre, biz bağrımıza taş basarız
herşey sıfır bakalım benden nasıl birşey cıkacak
Bi Topik açmışlar işine yarar belki.herşey sıfır bakalım benden nasıl birşey cıkacak
yeni gördüm canm bakayım soru çözmeye geçmedenBi Topik açmışlar işine yarar belki.
Seni de etiketledim.
SUHAN AH BE KKIZIMMM AH
Günaydın hanımlar
hayırlı huzurlu cumalarımız olsun inşallah
rabbim bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin
bizlerede zihin açıklığı inşallah
Ben yine birazcık hasta oldum vucut direncim düştü sanırım ama bu son toparlanıp diyet spor kendime gelmeliyim bu arada bi mont beğendim 34 beden gayet güzel oldu
Almadım lcw de baktım markanın hiçbir ürününü sevmem ama aradığıma yakındı karar veremedim.
Arkadaşım 38 beden aldı, yani kalıpta dar değil ben 34 giydim yaaaaaa tebriklerini beklerim.
günaydın demogünaydın
hoşgeldin suhan
günaydınlar.hayırlı cumalar nasılsıngünaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsu n
emeklimi olmak istiyorsun cidden.yaşın kaç.çokmu yoğun çalışıyorsunselam kızlar napıyorsunuz baaalımm artık emekli olmak istiyorum ben
ohhh ohhh iyi ettin.hoş geldin.memnun oldum kendi adıma.genelde mutlu olman iyi işi hayatındaki sorunları salla şimdilikselam gençler. ben de yeni katıldım aranıza.
24 yaşında, yeni evli, genellikle mutlu ama iş hayatında vs. sorun yaşadığında çizgisinden çıkıp sinir küpü olan biri olarak aranıza katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?