- 30 Ekim 2013
- 20.624
- 57.204
- 798
4.5 aylik yok canim naptiysam emmedokaç aylıktı.emmiyormu hiç seni
Bende lki bir secimde cikar :)))al benden o kadar bende 18 yıldır çalışıyorummmm
ay umudumuz kayıp etmeyelim bakarsın erken emekliklik yasası çıkarrrr
sağlıcakla büyüsünlerr de gezme tozma herzaman olurrrr
Anne degilim ama sut varken sagıp saklasan mamasini onunla yapsan4.5 aylik yok canim naptiysam emmedopnce sagip veriyordum simdi sagdigimida icmiyor
Sutum olamadi malesef 2 saatte 5 ml sagiyorum sadece emmeyincede iyce gitti bu konu beni cok uzuyor yazik mamayla buyuyorAnne degilim ama sut varken sagıp saklasan mamasini onunla yapsan
Hiç üzülme bir sürü bebek mamayla büyüyor, anne sütü sağlıklı keşke emse ama Allah sağlık versin zaten 6. Ayda ek gıdayla destekler büyütürsün bebeğini.Sutum olamadi malesef 2 saatte 5 ml sagiyorum sadece emmeyincede iyce gitti bu konu beni cok uzuyor yazik mamayla buyuyor
ne yasası yasa masa çıkmaz .ben emekli olurum 54 yaşında ondan sonra çıkar.zaten ne çıkıyosa başıma geldikten sonra çıkıyor
emmeyince emmiyorlar benim oğlanda emmedi büyük .bide reflüydü ona göre mama aldık bizde.şu ara dünya bi para mamalar4.5 aylik yok canim naptiysam emmedopnce sagip veriyordum simdi sagdigimida icmiyor
katiliyorum bende.maalesefne yasası yasa masa çıkmaz .ben emekli olurum 54 yaşında ondan sonra çıkar.zaten ne çıkıyosa başıma geldikten sonra çıkıyor
niye tartiştiniz baybe ne oldu leneşimle tartıştım çorba içecektim.eti gonga talim ettim
en zoru.samimi değilsin genel bişi bakıcaksın mecburişyerinde yılbası cekilişi yaptık sevdiğim ama cok samimi olmadıgım bi kadın arkadaş cıktı. ne almalı
yazmayabilir bence.şartmıgörümcemin durumuna öğle arasında yorum yazdım cevap vermedi . okuduğu ve şu an cevrim içi olduğu halde
bir daha nöh yazarımm
fıstık çekeleta nirelerdesinHellloooo
boş yere ya öğleyin buluşacatık.içine etti.çektim geldim bende. biriyle tartışsın yada bi işi çözümleyemesin bana patlıyorniye tartiştiniz baybe ne oldu len
değil mi sonuçta yorum yapmışımyazmayabilir bence.şartmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?