bana sor canım elimden geldiğince yardımcı olurumanlamadım soruları kime soracam onu düşünüyordm
nüçün çözerdik beraberBana sorma da kime sorarsan sor
Ev ısındı yaaa o dert bitti.eski eclibi istiyorum ben evi ısınmayan sürekli termometreye bakan kombiye sinir olann
yine onun bi gideri vardı kpss 'e çekilmiyor vallahaaaEv ısındı yaaa o dert bitti.
Hayatım boyunca ders çalıştım, nefret ettim artık.nüçün çözerdik beraber
He yaaa kpss büyük dert, ona da bize de zoryine onun bi gideri vardı kpss 'e çekilmiyor vallahaaa
Artıkın o eclip yok canemeski eclibi istiyorum ben evi ısınmayan sürekli termometreye bakan kombiye sinir olann
tamam resim çekyim atyım o zaman sorular çözümlü ama anlamadımda oluyor gerci 10 kere felan yazınca çözümü otamatik kavrıyorumbana sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum
bana kötü örnek olma.. memur bozuntusuyine onun bi gideri vardı kpss 'e çekilmiyor vallahaaa
Aaaa arada mola verince gel işte beArtıkın o eclip yok canem2 yıl boyunca olmayacak
hadi bana zor da size niye zor onu anlamadımHe yaaa kpss büyük dert, ona da bize de zor
Sensizlik zor yawrumhadi bana zor da size niye zor onu anlamadım
Artıkın o eclip yok canem2 yıl boyunca olmayacak
oda iyi bişitamam resim çekyim atyım o zaman sorular çözümlü ama anlamadımda oluyor gerci 10 kere felan yazınca çözümü otamatik kavrıyorum
zaten 2 saat ancak calışabiliyorum canm yada maksimum 3 olur daha fazlasını kaldıramamsabah 1 saat öğleden sonra bisaa yeter iki yıl vardaha çok yüklenme sıkılırsın
bana kötü örnek olma.. memur bozuntusu
benim memur olmamı istemiyorsun ondan yapıyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?