hey allah o iş hep öyle olur zaten akşamda eşim bana patladı iş yerinde canını sıkmışlarboş yere ya öğleyin buluşacatık.içine etti.çektim geldim bende. biriyle tartışsın yada bi işi çözümleyemesin bana patlıyor
herkese fıstıklı çikelata banada gelince tabi demifıstık çekeleta nirelerdesin
bazen olabiliyor bence çok takılma.cevap verecek bi yorum yapmadıysan sıkıntı yok bencedeğil mi sonuçta yorum yapmışım
sinirim bozulduuuhey allah o iş hep öyle olur zaten akşamda eşim bana patladı iş yerinde canını sıkmışlar
bende dedim sakın bana patlama.. hiç çekememkötü olur sustu gitti
ee sen ballı lokma tatlısısın işteeeeherkese fıstıklı çikelata banada gelince tabi demi
ha öyleydim demi unutmuşumee sen ballı lokma tatlısısın işteeee
Koca bu sinir bozar genelde ama sen ona sinirlenip neden kendini cezalandırdın acaba.sinirim bozulduuu
unutuyorsun suçlu ben oluyorumha öyleydim demi unutmuşum
bilmiyorumki ağzıma bişey süresim gelmediKoca bu sinir bozar genelde ama sen ona sinirlenip neden kendini cezalandırdın acaba.
Yiyecek içecek insana stresin verdiği zararı vermiyor.bilmiyorumki ağzıma bişey süresim gelmedi
Çocuğa isim koyarken dikkatli olmak lazım, şarşkıda türküde geçmesin
ee birazcık yaniYiyecek içecek insana stresin verdiği zararı vermiyor.
Bunu da ben söyleyince komik oldu di mi
Benim de dilime dolandı sabah beribüroda iki kişiyiz lennnnnnn adam bakıyor bana .suhan ne dinliyorsun dercesine dar gelirrrrrr osamanıma dar gelirrrrrrrrrr safiyeme karyola dar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?