alışamıyorum sensizliğehadi bana zor da size niye zor onu anlamadım
ne diyim şimdi 9x8 e 63 demişsino değilde 9*8 63 yazmışım soruda..
ay öf bir insan bu kadar mi geri olur ya bende diyorum soru neden cıkmıyor
ama pes etmek yok kızlar..
sen bulunduğun memleketemi atanmıştın misk peki yoksa tayin mi istedin ?çalış hadi çalış kıyamadım yine
oha çüşalışamıyorum sensizliğe
ölüyorum anlasana
çarpım tablosuna geri döndüm bir cila çektim devam ettimne diyim şimdi 9x8 e 63 demişsin
paritiklik.oda çok soru çözerek aşılır.bide yavaş çöz şimdilik iyice anlayarak.daha az hata yaparsınbu hafta ilyaş güneş hoca ile başladım matematiğe
elimde şu an yargı yedi iklim pegem ve benim hocam var mat için.
temel kavramlar 1 konusu bitti doğal sayılar tam sayılar rakam vs..
tek çift sayılar şimdiki konu ona daha başlamadım
hocanın çözdüklerini tekrar çözdüm
sonra o konuyla iligili sorulara geçtim.
çözüyorum ama yavaş ve işlem hatam çok ne tavsiye edersin bunun içinSUHAN zamanla hızlanırmıyım =?
eksiyse artı olarak geçer artıysa eksi diye geçer bitti gitti(-) (-) işaretleri çok karıştırıyorum birde denklemi karşıya atmayı
yok kuzum tercihte hiç kendi memleketim yoktusen bulunduğun memleketemi atanmıştın misk peki yoksa tayin mi istedin ?
ee o zaman şimdi nasıl kendi memleketindesin.yok kuzum tercihte hiç kendi memleketim yoktu
çok yavaş çözüyorum zaten hatta anlamassam bir daha çözüyorum 1 soruyu böyle böyle olur demi misk.. mat gerçekten çok kötü berbat. ama ilyas hoca sevdirdi bana yeniden umut buldumparitiklik.oda çok soru çözerek aşılır.bide yavaş çöz şimdilik iyice anlayarak.daha az hata yaparsın
ha soruyu yanlış anlamışım.karışık biraz o durumlar şoyleki tercihlerimde memleketim yoktu.sonra tayin istedim vs.öyle yaniee o zaman şimdi nasıl kendi memleketindesin.
anlaya anlaya git bide bi konuda ne kadar çok soru okadar çok anlarsın.matamatik soru çözdükçe anlaşılan bi ders yıllarca yanlış eğitilmişiz.çok yavaş çözüyorum zaten hatta anlamassam bir daha çözüyorum 1 soruyu böyle böyle olur demi misk.. mat gerçekten çok kötü berbat. ama ilyas hoca sevdirdi bana yeniden umut buldum
evet öyle yapıyorum bendeanlaya anlaya git bide bi konuda ne kadar çok soru okadar çok anlarsın.matamatik soru çözdükçe anlaşılan bi ders yıllarca yanlış eğitilmişiz.
tabi tabi.soru çözüm yöntemini bildikten sonra bitti gitti.kalıplaşmış şeylerevet öyle yapıyorum bende
bak daha tek çift sayılara geçmedim
hocanın 2 videosundaki konularla iligli sorular bulup çözüyorum her soru tipini görmeye çalışıyorum
zaten ne fark ettim bilyormsun
belli başlı soru kalıpları var.. gerisi hep aynı mantık onu fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?