2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

paritiklik.oda çok soru çözerek aşılır.bide yavaş çöz şimdilik iyice anlayarak.daha az hata yaparsın

paritiklik.oda çok soru çözerek aşılır.bide yavaş çöz şimdilik iyice anlayarak.daha az hata yaparsın
çok yavaş çözüyorum zaten hatta anlamassam bir daha çözüyorum 1 soruyu böyle böyle olur demi misk.. mat gerçekten çok kötü berbat. ama ilyas hoca sevdirdi bana yeniden umut buldum

birde mesela kafamdan toplama yapamıyorum parmakla sayıyorum buda zamanla değişir mi

çok yavaş çözüyorum zaten hatta anlamassam bir daha çözüyorum 1 soruyu böyle böyle olur demi misk.. mat gerçekten çok kötü berbat. ama ilyas hoca sevdirdi bana yeniden umut buldum
anlaya anlaya git bide bi konuda ne kadar çok soru okadar çok anlarsın.matamatik soru çözdükçe anlaşılan bi ders yıllarca yanlış eğitilmişiz.

anlaya anlaya git bide bi konuda ne kadar çok soru okadar çok anlarsın.matamatik soru çözdükçe anlaşılan bi ders yıllarca yanlış eğitilmişiz.
evet öyle yapıyorum bende
bak daha tek çift sayılara geçmedim
hocanın 2 videosundaki konularla iligli sorular bulup çözüyorum her soru tipini görmeye çalışıyorum
zaten ne fark ettim bilyormsun
belli başlı soru kalıpları var.. gerisi hep aynı mantık onu fark ettim.

tabi tabi.soru çözüm yöntemini bildikten sonra bitti gitti.kalıplaşmış şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…