iyidir iyi sorunlu bölgen yoksa çok sıkıntı değil bence
boyun 1,65
benım 5kg fazlam var şikayetcimiyim tabiki hayırrrrrr
kilomdan memnummmmm
benim için big problemben 75-78 kg düşütüm bu kıloyaaaaa 59 kg birsende 65kg oldummm
ama yaza düşerimyineee kilo benım için problem değilll canm
Zayıflıyorsun zaten, azar azar veriyorsun ama gidiyor işte.1.62 imiş hussukcum ama onun kilosuda iyi.ya ben ne zman zayıflayacağım
57-58 yaşada bağlıymış ideal kiloBence senin 56, bak bence diyorum yanlış olmasın.
Beden kitle endeksi önemli sağlıklı yaşam için
165 e zaten dert etme biz 155 olunca sorun
Doğrudur hesaplamadım tahmini rakamdı. O zaman 60 yuvarlak hesap olsun57-58 yaşada bağlıymış ideal kilo
65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy olduZayıflıyorsun zaten, azar azar veriyorsun ama gidiyor işte.
90-60-90 dermişimiyidir iyi sorunlu bölgen yoksa çok sıkıntı değil bence
benim için big problem
hımm ozman işler değişir dermişiimmm165 e zaten dert etme biz 155 olunca sorun
Sorunlarımızı 2019 da çözüyoruz inssorunlu ınsanlarız sanırım biz
60 görsem bi oh çekeceğimde ne zaman. sonra ağır ağır giderdiDoğrudur hesaplamadım tahmini rakamdı. O zaman 60 yuvarlak hesap olsun
65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy oldu
gelsin bakalım neler göreceğizSorunlarımızı 2019 da çözüyoruz ins
Sporsuz olmuyor canım haftasonu başla artk65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy oldu
bi ara yürüyüş evde egzersiz ve leslie yapıyordum.topiğimiz var diyet bölümünde topik gevşeyince bende bi gevşedim.tekrar bugun başladım bakalımboşver yavaş gitsin ama tam gitsin gelmesin bir daha
spor yapıyormusunnn
Sen 2 çocuk doğurdun onun da etkisi var, 60 a inince sonrasına bakarsin dert etme60 görsem bi oh çekeceğimde ne zaman. sonra ağır ağır giderdi
Bugün belim daha iyi yarın bende 2 mil başlarım inş.akşama lesli 2 mil yapacağım
Off napam yaa yerime kız eğitiyorum ya benı çok yoruyo enejim bitti :/fıstık çekeleta nirelerdesin
Evet dogali 4 ay oldu 3 kere zam geldi sagolsunlar :)))emmeyince emmiyorlar benim oğlanda emmedi büyük .bide reflüydü ona göre mama aldık bizde.şu ara dünya bi para mamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?