2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bugün konuşamadık yapacaklarımızı
aman hep aynı şeyler değil mi ? eve git
toz al nevresim değiştir makineye camasır at
buzdolabını temizle ocağı temizle
mutfak dolaplarını dıştan elden geçir
tuvalet banyo yıka
cumartesi : dip bucak makine vileda.. balkon yıkamam tamam işte

panpa sana birşey soracagım
mesela ben hocayı dinledim demi tekrar ettm çözdüğü soruları tekrar çözdüm ve teste geçtim
testten hocanın sorduğu soru tiplerini yapabilir ken değişik bir soru çıktıgı zaman soru tipi daha doğrusu tıkanıp kalıyorum sence neden ? sonuçta ösym bir soru tipini 1001 çeşit yolla sorabilyor
ben her değişik soru tipinde tıkanacakmıyım böyle

o durumda akıl yürütecen farklı gözle bak soruya.kalıba takılma.çözdükçe açılırsın.şuan için iyi gidiyorsun. anlattıklarına göre

bir yemeğin faklı pişiriş tarzları var.onun gibi düşün.tek taraflı bakma soruya.

o durumda akıl yürütecen farklı gözle bak soruya.kalıba takılma.çözdükçe açılırsın.şuan için iyi gidiyorsun. anlattıklarına göre
hmm yani farklı soru tipi ama mantık aynı sadece sorunun gidişatını çözmek de demi olay..
bunuda sanrım zamanla olacak birşey inşallah iyi gidiyorumdur.. baya yapıyorum ama çok yavaş.. ve dediğim gibi farklı bir kalıb oldumu bön bön bakıyorum cevaba bakınca aa ne kadar kolaymış diyorum

bir yemeğin faklı pişiriş tarzları var.onun gibi düşün.tek taraflı bakma soruya.
tamam bu söylediğin aklımda.. inşallah olacak misk ya pes etmek yok etmeyeceğim. bugün bir soruda ağlayacak gibi oldum bıraktım kalemi sonra oglum geldi aklıma.. hadi eclip dedim lütfen pes etme olacak yapan nasıl yapıyor
sen gerizakalı değilsin allah sanada bir zeka verdi .. devam ettim sonra
ama şu an acaip beynim bulanık..
bir yandan iş gelenler evraklar kasa hesabı vs.. daha ço kyoruluyorum

işte böyle böyle alışırsın.temeli çözünce olay otamatik olarak pratikliğe kalır.

çok yüklenme kendine yavaş yavaş olacak kuzum.önünde iki yıl var.çok kolay halledersin

beşinci ayı doldurunca sebze çorbası başladık.basit çorbalar elma suyu yoğurt tadımlık.sağlıkocağıda doktorda liste vermişti.ek gıda için.yavaş yavaş alışıyorsun sende
Bizim dr cocugu bile gormedi okadar sorumsuz sadece asi olup gelyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…