dikkat etBenim belimde dejenerasyon var bazen tutar ama artik daha iyiyim şükür
Anlatırım zaten hiç sıkıntı yok . Anlattıklarımın unutulması koyuyor ..Soru sormasi anlatman normal de unutuyor olması sıkıntı, kolay gelsin canım
insanın ihtiyacı olan bunları dıuymak biliyormusun tşk ederim cidden
kafamı basmıyor acabaAnlatırım zaten hiç sıkıntı yok . Anlattıklarımın unutulması koyuyor ..
önüne kağıt yazdım müşteri geldiğinde kar payını ordan bakıp ver dedim o halde bile yanlış fiyat çıkarıyor .
3 hafta oldu ama inşallah alışır ...
Galiba bide işe giderken şöyle iyi yaparım böyle iyi yaparım dediydikafamı basmıyor acaba
3 hafta mıAnlatırım zaten hiç sıkıntı yok . Anlattıklarımın unutulması koyuyor ..
önüne kağıt yazdım müşteri geldiğinde kar payını ordan bakıp ver dedim o halde bile yanlış fiyat çıkarıyor .
3 hafta oldu ama inşallah alışır ...
sıkıntı yaa.nezaman çıkıyorsun işten.tarih kaçtıGaliba bide işe giderken şöyle iyi yaparım böyle iyi yaparım dediydi
dımı3 hafta mı
Anlayışı kıt sanırım
Bi susun dediğine göre bakıyor çakallllll
Mamadan tiksindi bence yemiyor dogru duzgun bencede baslatir bende cok evhamliyim nasil yapicam bilmiyorumyapacak bişey yok sağardım ben süt çıkmazdı anca yarım kahve fincanı zaten bu ayıda tlatsın daha kolaylaşır senin için.doktor ek gıdaya başlatmıştı bizi
beşinci ayı doldurunca sebze çorbası başladık.basit çorbalar elma suyu yoğurt tadımlık.sağlıkocağıda doktorda liste vermişti.ek gıda için.yavaş yavaş alışıyorsun sendeMamadan tiksindi bence yemiyor dogru duzgun bencede baslatir bende cok evhamliyim nasil yapicam bilmiyorum
nerden bildin
eve gidince çok iş varhaftasonu geldi..
Bi susun dediğine göre bakıyor çakallllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?