2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bi ara yürüyüş evde egzersiz ve leslie yapıyordum.topiğimiz var diyet bölümünde topik gevşeyince bende bi gevşedim.tekrar bugun başladım bakalım

anladım canım 4 yıla yakındır spor hayatımda

kendimi bildim bile diyet yaparım

ama bir türlü sonuça ulaşamazdım ulaştım ama hop geri alırdım kiloyu

önce hayatıma ufak ufak sporu soktum leslie ile başladım sonra parkta yürümye başladım

sonrasında fitnese gitmeye başladımm böylelikle spor hayatımın bir parcası oldu

taki 2018 ocak ayında ufak bir kaza geçirdim fitnes yasaklandım kısa masafeler yürüş dedi doktor

ama şimdi 5 ay önce zumba ile başladımm

zumbayı bıraktım çünkü salon kafayı yedi fiyatları birden yükeseltiler bende üyeliğimi

yenilemedim

günde 10 km yürüş yapıyorum herrgün sadece yağışlı günler çıkamıyorum

yedfiklerime çok odaklanmıyorumm sadece hareketlerime odaklanıyorum

sporu zayıflamak için değilde sağlıklı bir yaşam için yapıyorum

hem zihin olarak hem beden olarak bana çok iyi geliyorrr

Sen 2 çocuk doğurdun onun da etkisi var, 60 a inince sonrasına bakarsin dert etme
2 çocuk onun öncesi dünya bi tedavi iğneleri falan.arada ameliyatlar falan.özünde baklıdığında normal bukadar kilo olayı.çocuklar arka arkaya daha onun kilosunu atmadan ikinci olunca olacağı bu tabi

2 çocuk onun öncesi dünya bi tedavi iğneleri falan.arada ameliyatlar falan.özünde baklıdığında normal bukadar kilo olayı.çocuklar arka arkaya daha onun kilosunu atmadan ikinci olunca olacağı bu tabi
boşver sağlığın yerinde olsunnnnn
verirsin zamanlaa

kesinlikle önemli olan sağlıklı yaşamak sağlıklı beslenmek benim için öncelik o.ama 10 km yürüyüş çok iyi yaa.harikasın vallaha

kesinlikle önemli olan sağlıklı yaşamak sağlıklı beslenmek benim için öncelik o.ama 10 km yürüyüş çok iyi yaa.harikasın vallaha

benim vaktim var çok şükürrrrr oğlan büyük oluncaaa sıkıntı yok
merak etmeee sende çocukların büyünce bol bol vaktin olur sporunu yaparsınnn

evet çok sıkı yapmıyorum bi ara diyetisyene gittim.ekimden beridir devam ediyorum

diyet demeyelim dee sağlıklı beslnemee diyelimm

bende çok gittim zamanında diyetisyene ama herşey kafada bitiyor hiçbirşey malesef hayatımızdan çıkmıyor

ama zamanla en az seviyeye indirebilirzzz

en basiti bir örnek vereyimm

çocuğuna yedirmedin zararlı yiyecekleri sende yeme böyle düşünn

temiz beslenn inan hepsi zamanla gidiyorr

tabi tabi.baya fark etti yediklerim içtiklerim.kendime özel kurabiye kek yapıyorum şekersiz sağlısından meyve yemeyi arttırdım gibi gibi.zararlı yiyeceklerden bi cips vardır onuda artık bayaaa aralıklı.en son ne zamn yedim hatıramaıyorum yani.şerbetli tatlı yiyemem mesela.ben otlu peynirli poğaçacıyım hani o tarz şeyler çok yerdim artık onlarda yok

Bizimde gidoyor canim hic sut icmedigi icin zaten sutumde gitti ama cok ozledim ilk zamanlar azcik emdi orda bana bakiyordu cok isterdim emmesini
yapacak bişey yok sağardım ben süt çıkmazdı anca yarım kahve fincanı zaten bu ayıda tlatsın daha kolaylaşır senin için.doktor ek gıdaya başlatmıştı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…