evet onu diyorum ya kendi kadrondan atanırsan daha iyi . teknik kadro mu kadron ama o önemli.benim bölümümden alım bayağı cok kendi bölümümden atanmak daha iyi olmaz mı canm cok bilgisizm ya ondan soruyorum sizlere.
genelde haziran ayında olan zam daha yüksek diye biliyorum . öyle de oluyor sanki. dikkatimi çekmişti. sence öyle değil mi.enflasyon oranına göre hesap çıkacak çokta düşük bişey beklemiyorum ben.hazirandaki niye daha iyi olsunki.her sene ayrı hesaplanıyor.enflasyon düşerse zamda düşer.gerçi maaşlar hep eridi ama
kimin üstüneyse o alıyor.anladım peki eşin çalışıyor ise alamıyorsun demi cocuk parası
oww cok iyiymiş o zaman eşim iş bulamaz ise bir süre.. çok güzel bir imkan bu allahım banada nasip etsin kızlar.... o kadar çok istiyorum kihayır alır .
çocukları üzerine alır . alır .
benim çocuklar üzerimde.
eşin çalışmıyorsa ayrıca sana para öder devlet . eşin için .
yaklaşık 200 tl gibi aylık öder . eşin sigortalı bi işe girdince haber verirsin . yoksa cezası var .
bölüm ne seninbenim bölümümden alım bayağı cok kendi bölümümden atanmak daha iyi olmaz mı canm cok bilgisizm ya ondan soruyorum sizlere.
adalet kuzum 3003 kodum kadro dereceside genelde 9 10 olarak acılıyor baktmda klavuzabölüm ne senin
çok bi para değil ama eş yardımı aile yardımı adı altında geçiyor 250 lira civarı dye biliyorum çocuk ayrdımıda 50nin altı sanki @demirleke çocukar senin üzerine çocuk yardımı kaç lira çocuk başıoww cok iyiymiş o zaman eşim iş bulamaz ise bir süre.. çok güzel bir imkan bu allahım banada nasip etsin kızlar.... o kadar çok istiyorum ki
zaten 1 yılda işsizlik maaşı alınıyor sanrm demiçok bi para değil ama eş yardımı aile yardımı adı altında geçiyor 250 lira civarı dye biliyorum çocuk ayrdımıda 50nin altı sanki @demirleke çocukar senin üzerine çocuk yardımı kaç lira çocuk başı
teknik kadro herzaman baya farklı maaş alır.olmadı atanır iki yıllık tarım falan okursun teknik kadroya geçersinadalet kuzum 3003 kodum kadro dereceside genelde 9 10 olarak acılıyor baktmda klavuza
sizede çok sordum ama
sordukca ögrendikce istedğim artıyor kızlar..
yok canm 3003 kadrom adalet bölümü mezunyumevet onu diyorum ya kendi kadrondan atanırsan daha iyi . teknik kadro mu kadron ama o önemli.
işsizlik maaşı nekadar süre bilmiyorumzaten 1 yılda işsizlik maaşı alınıyor sanrm demi
eşim 2018 maaşı ile kaba saba bir hesap yaptı da 45 bin tl tazminatı varmş
iyi gidiyorum o zaman
ya zaten benim eşim teknisyen yaişsizlik maaşı nekadar süre bilmiyorum
ya zaten benim eşim teknisyen ya
başka bir memlekette de direk aynı işine başlayabilir çünkü her il ve ilçede tüv var yani
yoksa millet arabasını nasıl götürecek muayene
egzos da pahalandı haberiniz olsun
60 tl zam gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?