2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

enflasyon oranına göre hesap çıkacak çokta düşük bişey beklemiyorum ben.hazirandaki niye daha iyi olsunki.her sene ayrı hesaplanıyor.enflasyon düşerse zamda düşer.gerçi maaşlar hep eridi ama
genelde haziran ayında olan zam daha yüksek diye biliyorum . öyle de oluyor sanki. dikkatimi çekmişti. sence öyle değil mi.
burdaki amirler de öyle demişti hem . haziran zammı daha iyidir diye .

oww cok iyiymiş o zaman eşim iş bulamaz ise bir süre.. çok güzel bir imkan bu allahım banada nasip etsin kızlar.... o kadar çok istiyorum ki

bende eşim işsiz kalır iş bulamazsa bir süre naparız diyordum vallahi şu dedikleriniz beni daha çok hırslandırdı kızlar ya..

oww cok iyiymiş o zaman eşim iş bulamaz ise bir süre.. çok güzel bir imkan bu allahım banada nasip etsin kızlar.... o kadar çok istiyorum ki
çok bi para değil ama eş yardımı aile yardımı adı altında geçiyor 250 lira civarı dye biliyorum çocuk ayrdımıda 50nin altı sanki @demirleke çocukar senin üzerine çocuk yardımı kaç lira çocuk başı

zaten 1 yılda işsizlik maaşı alınıyor sanrm demi
eşim 2018 maaşı ile kaba saba bir hesap yaptı da 45 bin tl tazminatı varmş

işsizlik maaşı nekadar süre bilmiyorum
ya zaten benim eşim teknisyen ya
başka bir memlekette de direk aynı işine başlayabilir çünkü her il ve ilçede tüv var yani
yoksa millet arabasını nasıl götürecek muayene
egzos da pahalandı haberiniz olsun
60 tl zam gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…