en yüksek rakamları seçsen olur sanki. ilk başlangıç için . yıllar içinde düşüyor çünkü.canm kademe ve dereceye ne yazacağız ?
evet sanırım o.yorgun anneanne var bildiğim omu acaba dediğin..
Kızıda burada onun ..
tamam dur bir hesaplatıyımen yüksek rakamları seçsen olur sanki. ilk başlangıç için . yıllar içinde düşüyor çünkü.
Onun kızı azerindi diye hatırlıyorumevet sanırım o.
evet sanırım o.
kuzum 657e mi tabi olacak.bu link memurlar içinderece ve kademeye ne yazacağımızı bilemediğim için hesaplattıramadım..
Onun kızı azerindi diye hatırlıyorum
aa azerinin annesimi oDoğru tahmin etmişim..
merhaba hoş geldinMerhaba kızlar günaydın
işkura başvurmuşen yüksek rakamları seçsen olur sanki. ilk başlangıç için . yıllar içinde düşüyor çünkü.
Yok ya navlenin de olabiliraa azerinin annesimi o
Bide benım eşim biraz sinirliBende ehliyet varda ne işe yarıyor cüzdanda tatil yapıyor,eşin braz kullansın öğretme kısmına girmesin sakın.,
Kocadan hoca olmaz derler doğruda..
Bizde bugün aldık eşim yolda bir tanıdıkla gittiler sabah geliyorlar şimdi akşama ancak gelirler.
Kaç gündür napalım diye düşünüyordu girdik bir krediye bakalım ne olacak.
işkura başvurmuş
sözleşmeli işçi sanırımiş kur ile mi.
o zaman asgari ücret ile 6 aylığına çalışacak . 6 ay sonra işten çıkarılıyorlar burdakiler .
devam edebilmesi garanti değil .
Sözleşmeli işçi sanırım
ama öyle mi girecek .
memur gibi anladıydım ben .
sağlık bakanlığına bağlı işkur açmış ilanı.6 aylık o senin dediğin geçiçi işlerden değil.kadro açılmışiş kur ile mi.
o zaman asgari ücret ile 6 aylığına çalışacak . 6 ay sonra işten çıkarılıyorlar burdakiler .
devam edebilmesi garanti değil .
ama öyle mi girecek .
memur gibi anladıydım ben .
ay onu bilmiyorum .sağlık bakanlığına bağlı işkur açmış ilanı.6 aylık o senin dediğin geçiçi işlerden değil.kadro açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?