hi how are youHellooww
evet canım sözleşmeli işçi şöfor kadrosusözleşmeli işçi sanırım
eco depresyona ramak kalmış bir vaziyyete.Kızzz eco nirdesin
arabamı kullanacaksınBide benım eşim biraz sinirli
Hayatta hıca olmaz ..
benı daha çok stres yaptırır.
Kesinlikle haklısın ablacım
Git dünyayı ye, nasıl olsa zayıfsın. Biz acıkınca dert asıl ne yemesek ne yemesek ne yemesekacıktım .
Ben de başvursam olur, kamyon kullanmak çok zevkli.evet canım sözleşmeli işçi şöfor kadrosu
aa azerinin annesimi o
Bide benım eşim biraz sinirli
Hayatta hıca olmaz ..
benı daha çok stres yaptırır.
Kesinlikle haklısın ablacım
Hellooww
Ben onları temizlik topiğinden hatırlıyorum hatlar karıştı sonradan hatırladım.Yok değil navlenin annesi.
Ben onları temizlik topiğinden hatırlıyorum hatlar karıştı sonradan hatırladım.
Hepsi temiz hatunlar ya maşallah
Ben de gittim oraya her akşam 5 dk derle topla ama devam edemedim zira yapacak iş bulamadımAzerinin topiğinde onlar..
sağol ablacimAmin inşallah,çok teşekkürler sağol.
Nice yaşlara sanada :))
Geçmiş olsun canım yaGünaydın kızlar bu ara hastalıklarla boğuşuyoruz oglan yine çok hasta malesef sabahı sabah ettik ateş titreme.. çok kötü malesef bu bizim suçumuz üşüttük cocugu bile bile
iş yerinde yıl sonu yogunlugunu henüz atamadım.. daha rahatlayamadım sanırım ay sonunu bulacak bu rahatlamam
derse bu hafta hiç bakamadım.. haftaya daha düzenli bir plan yapacağım kendime artı evde haftanın 3 günü cocuk uyduktan sonra 2 saat kadar da çalışmaya karar verdim.
eşim iş kur üzerinden saglık bakanlığının kadrolu şöfor alımına başvurmuş yer adana
nihai listeye girdi.. şimdi belgeleri teslim edip mülakata girecek bakarsınız belki olur bizde adanalı oluruz =)
belki ordan bir iş kapısı nasip olur.. eşim memur olsunda.. gerisini düşünmüyorum hayırlısı hakkımızda
kafam cok dagınık ben dagınğm kış bize hiç yaramadı
Oooo güzellik uykusu muTünaydınnnnn
Tam olarak değil aslında gezdim geldim yeni girdim Tünaydın diyeyim dedimOooo güzellik uykusu mu
Hoşbulduk tesekteşmerhaba hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?