yaa çok dikkat et Ankara'da domuz grirbi salgını başlamış.. kimi duysam teşhis bu aman Allah korusun..Saol canım herkes hasta evde banada gecti sağlık ocagına gidip geldim antibiyotik verdi doktor,
Inşallah canım yaz gibisi yok
Tesekkur ederim canim tekrardan,yaa çok dikkat et Ankara'da domuz grirbi salgını başlamış.. kimi duysam teşhis bu aman Allah korusun..
antibiyotiksiz de iyileşme olmuyor. tekrar geçmiş olsun.
heh bi de o, aynen aynen..Tesekkur ederim canim tekrardan,
Bu sene domuz gribi değilde gergedan gribi virüsü varmıs :)))
Valla gün gectikce hastalıklar değişiyor birsekilde atlatıyoruz, Allahım tedavisi olmayan hastalık vermesin canımheh bi de o, aynen aynen..
onu da duydum.. o daha fena.. ne çekmiş hem arkadaşlar..
iyileşme süreci de uzun sürüyor. tövbe Yarabbim daha neler duyacağız
aminValla gün gectikce hastalıklar değişiyor birsekilde atlatıyoruz, Allahım tedavisi olmayan hastalık vermesin canım
Meyve yiyorum aslindakilo veriyorsun kuzum.ara öğün yap.yoğurt içine meyve doğrayıp ye.
İyi kuzum çok şükür iyi maşallah dün çok halsizdi bugün bayağı toparlamış şimdi dedesi kayınvalidem var başında onlarla oynuyordu..günaydın kızlar hayırlı haftalar
çook geçmiş olsunEclipsse oğluşun nasıl şimdi
en korktuğum şey ateş benimde duyduğum an işi gücü bırakıyorum gidiyorum
rabbim evlatlarımıza sağlık versin..
benim yerimede gez başını çok şişirdim kusura bakma =()Slm hatunlar, ben bugün soğuğa inat geziyorum öptüm sizi
kız gel buraya sana birşey soracağım acilslm iyi gezmeler doracım
evet o yüzden cok sinirliyimBakicida biraz rahat davranmis malesef
leblebi pekiMeyve yiyorum aslinda
naptın kızabenim yerimede gez başını çok şişirdim kusura bakma =()
kim bakıyor şuanevet o yüzden cok sinirliyimeşimi zor durdurdum direk kovalıyacaktı kadını.. dua etsin cocuga birşey olmadı
eve bir gittim.
cocugu kanepeye yatırmış bekliyor yahu neyi bekliyorsun cocugun olmuş ateş 40 git duşa sok onuda mı yapamadın.. halen geçmedi sinirim bugün cagırmadm zaten
ayy ısınmayan ev çok zor.. yıllar evvelinden yaşadım o sıkıntıyı.. kombi 70 - 80 lerde yanıyordu ve bana mısın demiyordu ev... ay Allah ımm korkunçtu gerçekten..ya zaten donuyoruz evin ısındığı yok
birde kar geliyor tamam hiç ısınamıyoruz ne olacak bilmiyorum
kar geldi geleli bizim evde hiç ısınmıyor.
oturma odasına ufo takviyesi yapıyoruz gücün 21 derece oluyor bıktım bu evden
bizde idare ediyoruz canm kar gelmeden önce iyi kötü ısınıyordu 22 dereceydi..ayy ısınmayan ev çok zor.. yıllar evvelinden yaşadım o sıkıntıyı.. kombi 70 - 80 lerde yanıyordu ve bana mısın demiyordu ev... ay Allah ımm korkunçtu gerçekten..
ama kiralık olduğu için arkama bile bakmadan kaçtım..
öyle bir durum varsa önümüzdeki yılı da daha geçirmeyin bence ..
dedesi var kaynanamla onlar bbaşndakim bakıyor şuan
sen onu boşver de benim için birşey ögrenebilirmisin.naptın kıza
Yasak :) off aksama napsam yaleblebi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?