- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Yerden goge kadar haklisin soyabilirdi cocuguevet o yüzden cok sinirliyimeşimi zor durdurdum direk kovalıyacaktı kadını.. dua etsin cocuga birşey olmadı
eve bir gittim.
cocugu kanepeye yatırmış bekliyor yahu neyi bekliyorsun cocugun olmuş ateş 40 git duşa sok onuda mı yapamadın.. halen geçmedi sinirim bugün cagırmadm zaten
tek çözüm taşınmak.. yatağım sanki dışarda kurulu gibiydi ısınmıyordu yatak bile ısınmıyordu evi düşünüm artık..bizde idare ediyoruz canm kar gelmeden önce iyi kötü ısınıyordu 22 dereceydi..
kar geldi geleli banamısın demiyor ev ısınmıyor..
olmazsa bahara taşınacağız zaten eşimin işi bir belli olsunda
şimdi yeni bakıcı ara bul cocugu alıştır hiç gözüm yemiyor ne yapsam bilmiyorum bugün akşam sakin kafayla bir düşünmek istiyorumYerden goge kadar haklisin soyabilirdi cocugu
eski eviniz kaç dereceydi peki demek ki betern beteri varmış.. bizde bıktıktek çözüm taşınmak.. yatağım sanki dışarda kurulu gibiydi ısınmıyordu yatak bile ısınmıyordu evi düşünüm artık..
daha da soğuyacakmış bu hafta Allah kolaylık versin
Sen ses etme ama bak yinede cocugu sahiplenecek bakici olsunşimdi yeni bakıcı ara bul cocugu alıştır hiç gözüm yemiyor ne yapsam bilmiyorum bugün akşam sakin kafayla bir düşünmek istiyorum
kötü olmuş yawdedesi var kaynanamla onlar bbaşnda
şimdi teyzemde geldi sagolsun..
bakıcının yüzünü görmek istemiyorum şu an iyice sogudum kadından
öğrenebileceğim birşeyse neden olmasınsen onu boşver de benim için birşey ögrenebilirmisin.
balık yicem ben.h asen karataycıydın değilmiYasak :) off aksama napsam ya
hiiç derecesini ölçmedim ama net deyim mi - 0 ın altındaydı kesinlikleeee...eski eviniz kaç dereceydi peki demek ki betern beteri varmış.. bizde bıktık
bizim oturma odasında iki petek var ( eşim bu sene ek petek aldıtek çözüm taşınmak.. yatağım sanki dışarda kurulu gibiydi ısınmıyordu yatak bile ısınmıyordu evi düşünüm artık..
daha da soğuyacakmış bu hafta Allah kolaylık versin
He kiz kenara cekil ben karatay hatunuyumbalık yicem ben.h asen karataycıydın değilmi
düşünebiliyorum anlayabiliyorum kesinlikle de katılıyorum ısınmaz o ev.. ://bizim oturma odasında iki petek var ( eşim bu sene ek petek aldı)
tavana köpük yaptırdık
iki tane halı var baştan boya
altında izalasyon ev banamasın demiyor. artı ufo yanıyor düşün
saglık bakanlığı şöför maaşını ögrenebilirmisin misk çok önemli oralarda bilen vardır.kötü olmuş yaw
öğrenebileceğim birşeyse neden olmasın
bizim oturma odasında iki petek var ( eşim bu sene ek petek aldı)
tavana köpük yaptırdık
iki tane halı var baştan boya
altında izalasyon ev banamasın demiyor. artı ufo yanıyor düşün
ısınmıyor bacm.. ısınmıyor illallah ettimdüşünebiliyorum anlayabiliyorum kesinlikle de katılıyorum ısınmaz o ev.. ://
He kiz kenara cekil ben karatay hatunuyum
kuzum ambulans şöforlüğü gibi bişeymi acabasaglık bakanlığı şöför maaşını ögrenebilirmisin misk çok önemli oralarda bilen vardır.
yarın mülakat kuraları beli olacak
maaş ne kadar bilmiyoruz
kimi diyoe 2900 kimi diyor 3500..
2900 felansa gidersek enaylik etmiş oluruz
sen donmuyorsun tabi biz donuyoruz..
sen donmuyorsun tabi biz donuyoruz..
yok ambulans değil ama saglık bakanlığında şöför işte.. artık ne şöförü olur bilmiyorum.. ambulans değilkuzum ambulans şöforlüğü gibi bişeymi acaba
bu eviniz ısınıyor mu kaçda yakıyorsun kombiyi güney cephe mı.. bizm ev düşman başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?