merkezi evler öyle oluyor bilmezmiyimbu ev sıcacık.. merkezi ısıtmalı.. harika şükürler olsun sıcacık evim :) dereceler var en düşük derece 2.. ben de 3 e nadir çıkardım.. hep 2 de yanıyor. o da mutfak koridor banyo hiç yanmadığı kapalı olduğu halde sıcacık.
neredesiniz ? hemen geleyim bir gaza gelmeye ihtiyacım var yaa :)Amin canim valla bizimde birden oldu kizlarla hadi sende gel :)
verebilirler benceKIZ HİÇ aklıma gelmedi ha bilgi verirler mi ?
bilmiyorum ki şimdi bilmeden de iş yapmak cahillik olur ya. mutlaka maaşı ögrenmemiz lazımkim bilebilir ki sorup araştırsak
aynen soğuğu ararsın.. bir arkadaşım var benim de Adana'da yanıyorlar vallahi :))merkezi evler öyle oluyor bilmezmiyim
bina komple sıcak çünkü
allah nasip eders b ende merkezi bir ev istiyorum
soguktan çok çektik
ama eğer adanaya gidersek o zamanda yanacağız
tamam dur yarın belli olsun da şu mülakat işi ondan sonra ögrenelimverebilirler bence
3. takımneredesiniz ? hemen geleyim bir gaza gelmeye ihtiyacım var yaa :)
maşaallah hiç de göstermiyorsun Suhan'cım :*
o zamanda klima parası diye başınızın etini yerimaynen soğuğu ararsın.. bir arkadaşım var benim de Adana'da yanıyorlar vallahi :))
hatta sizin ordan bile sorabilirsintamam dur yarın belli olsun da şu mülakat işi ondan sonra ögrenelim
hahaha aynen kesino zamanda klima parası diye başınızın etini yerim
dur ben bu olaya bir parnak atyım yarn iş kur ilan versin de mülakatıhatta sizin ordan bile sorabilirsin
enflasyon vurdupure beauty 42.90 ya amma pahalı he
ucuz ya da hesaplı bir şey kalmadı memlekette maalesef..pure beauty 42.90 ya amma pahalı he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?