Okuyorum canım öyle keyfim yok sabah bogazım kötü demiştim ya doktora gittim antibiyotik verdi içtim öyle takip ediyorum :)))Zipzip- kuzu beğeniyorsun yazmıyorsun yoğunmusun
anladım kuzum .dikkat ettim hep beğeniyorsun işin var sandım.dikkat et kendine.salgın varOkuyorum canım öyle keyfim yok sabah bogazım kötü demiştim ta doktora gittim antibiyotik verdi içtim öyle takip ediyorum :)))
neresi ki orası ?3. takım
Yok canım işim yok battaniye içinde biz sizin buraya bir bizim gruba bakıyorum :))anladım kuzum .dikkat ettim hep beğeniyorsun işin var sandım.dikkat et kendine.salgın var
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-17819 şurasıneresi ki orası ?
markasına mı karar veremiyorsun ?günlük yemek takımı alacağım ne alsam karar veremiyorum
Baska zıpzıpı etiketledin
hadi yaa hemen düzelteyimBaska zıpzıpı etiketledin
Begeniyorum sohbetiniz güzel
herşeyinemarkasına mı karar veremiyorsun ?
Gerek Yook yaaa zaten zıpzıp gelirse bana birseyler diyecek herkes onu etiketliyorhadi yaa hemen düzelteyim
uuuuuuhhhhh :Oherşeyineseramikmi porselenmi karemi yuvarlakmı beyazmı siyahmı turkuazmı gibi bir sürü soru kafamda 6 kişilik
bizi şahit tut onlar yapıyorlar ben ne yapayım dieGerek Yook yaaa zaten zıpzıp gelirse bana birseyler diyecek herkes onu etiketliyor
Öyle yapayım artık :))))bizi şahit tut onlar yapıyorlar ben ne yapayım die
gelip yaş kaç diye soru sorarsa şaşırmamBaska zıpzıpı etiketledin
Begeniyorum sohbetiniz güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?