Herseye dolar zammı yaptılar dolar düştü indirim yapmadılar üstüne yine zam yaptılar ne yazık kiKalmadı valla markete girmeye korkuyoruz..
ortalama evet.eve gidince hemen fırında tavuk yapmam lazım.. yarm satte olur herhalde
uuuuuuhhhhh :O
Allah yardımcın olsun o hal
bence porselen
kare ve turkuaz olabilir
Az önce ona baktımda 2008 de üye olmus o :)))gelip yaş kaç diye soru sorarsa şaşırmam
35ken alacaktın.mecbur alacaksın kuzum yapacak bişey yok.garnier var daha uygun farmasi oriflame one bbgecen ay bb kremsiz idare ettm artık almam lazım pure beauty çok güzel başkası cildime yaramıyor
:))) ne demek her zamantşkler
olur bende balık yapacağımeve gidince hemen fırında tavuk yapmam lazım.. yarm satte olur herhalde
onlar nasıl bilmiyorum hiç farmasiden nefret ettim ben cildimi maffetti35ken alacaktın.mecbur alacaksın kuzum yapacak bişey yok.garnier var daha uygun farmasi oriflame one bb
sen yapmazdın pek hayırdırolur bende balık yapacağım
aynen öyle bu ay eksideyiz biz eşimin zamlı maaşı subatta yatacak o yüzden benim maaşa kadar 300 tl kesin gireriz.. birde belge almaya gidilecek napacaz bilmem.Herseye dolar zammı yaptılar dolar düştü indirim yapmadılar üstüne yine zam yaptılar ne yazık ki
yapıyorum be büyük balık.hamsiyle uğraşamıyordum onuda babamlar bizdeyken denemişti.benim koca ev kokuyır diye evde yaptırmıyordusen yapmazdın pek hayırdır
Gecim cook zor gercekten Allah yardımcımız olsun hepimizin,aynen öyle bu ay eksideyiz biz eşimin zamlı maaşı subatta yatacak o yüzden benim maaşa kadar 300 tl kesin gireriz.. birde belge almaya gidilecek napacaz bilmem.
zamlı maaşı neden bu ay alamıyoraynen öyle bu ay eksideyiz biz eşimin zamlı maaşı subatta yatacak o yüzden benim maaşa kadar 300 tl kesin gireriz.. birde belge almaya gidilecek napacaz bilmem.
Ohhh Afiyet olsun canimşükür yemeğim var.. kurutma tarhana kıymalı karnıbahar sarımsaklı yoğurt ve salata :))
iyi mi canlar :)
şükür yemeğim var.. kurutma tarhana kıymalı karnıbahar sarımsaklı yoğurt ve salata :))
iyi mi canlar :)
1 AY geriden yatıyor onların kizamlı maaşı neden bu ay alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?