Nolmus takıma
hoş geldin :)Slm kızlar eşim evde olunca iş bitmiyor valla
Nasılsınız
Selam canım iyi desem iyi değilim üstünede moralim bozulduSlm kızlar eşim evde olunca iş bitmiyor valla
Nasılsınız
üzülme nasip işte.. daha güzeli nasip olsun inşaallahİkamet sıkıntısı yüzünden tarım krediye basvuramamıstım 6 ay dolmadıgı için basvursam mülakata girecekmisim moralim cook bozuldu kısmet değilmiş demek ki
Al benden de o kadarhoş geldin :)
benim adam da bugün evde ben yokum.. onlar olunca ne işim iş ne elim boş oluyor valla..
Aa niye kuzum nolduSelam canım iyi desem iyi değilim üstünede moralim bozuldu
Sen nasılsın canım
Saol canım aslında puanım düşük diye üzülmemistim az önce sonuclar belli olmus bakınca gördüm, nasip değilmiş diyorum bendeüzülme nasip işte.. daha güzeli nasip olsun inşaallah
beni de dahil ediyorlar.. hazır olunca gideceğim :))Nolmus takıma
tabi ki öyle de. daha iyisi olacağı için nasip olmamıştır belki de.Saol canım aslında puanım düşük diye üzülmemistim az önce sonuclar belli olmus bakınca gördüm, nasip değilmiş diyorum bende
Iş için canım yaaa basvuramadım ikamet yüzünden 6 ay sınırı vardı basvursam mülakata hak kazanıyormusım ona üzüldüm birazAl benden de o kadar
Aa niye kuzum noldu
Hayır mi
Tesekkur ederim canim herseyin hayırlısıtabi ki öyle de. daha iyisi olacağı için nasip olmamıştır belki de.
Düzensiz bildirim yapan biri var onun deneme süreci bitsin gel sen debeni de dahil ediyorlar.. hazır olunca gideceğim :))
Nasip kuzum bu işler yaIş için canım yaaa basvuramadım ikamet yüzünden 6 ay sınırı vardı basvursam mülakata hak kazanıyormusım ona üzüldüm biraz
Ama ankarada değil cankırı için puanların bu kadar düşeceğini sanmıyordum
harikamo sorduda takımıNolmus takıma
haırlısı be kuzum.kısmetinde yokmuş demekİkamet sıkıntısı yüzünden tarım krediye basvuramamıstım 6 ay dolmadıgı için basvursam mülakata girecekmisim moralim cook bozuldu kısmet değilmiş demek ki
Kesinlikle nasip canım gecen senede 0.2 ile kacırdım devlet su işlerini,Düzensiz bildirim yapan biri var onun deneme süreci bitsin gel sen de
Şuan doluyuz kuzum
Nasip kuzum bu işler ya
Bende zabitaliği kilo yüzünden kaçırdım boy yaş puan hepsi tutuyordu
yok ben de şimdi almayım zaten..Düzensiz bildirim yapan biri var onun deneme süreci bitsin gel sen de
Şuan doluyuz kuzum
Güzel takımdır bizim takımharikamo sorduda takımı
Aynen canım hayırlısı olsun kısmet değilmişhaırlısı be kuzum.kısmetinde yokmuş demek
sıkma canını belki daha iyi fırsatlar çıkacak karşına bilemezsinIş için canım yaaa basvuramadım ikamet yüzünden 6 ay sınırı vardı basvursam mülakata hak kazanıyormusım ona üzüldüm biraz
Ama ankarada değil cankırı için puanların bu kadar düşeceğini sanmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?